X

Henrik fra Arendal

Registrerte seg hos valutamegleren eToro for 20 minutter siden.

» Prøv eToro du også
Ikke vis igjen

Følg oss på

Site Logo
featured image

Det at profesjonell fotball og valutahandel hører sammen, er jo gammelt nytt. Eller? Det ser i hvert fall ut til at aktører innen online trading har stor stor interesse for å sponse diverse fotballag. De engelske lagene i Premier League virker å være ekstra populære, der nesten hvert eneste lag løper rundt i trøyer med den ene tradinglogoen etter den andre. Den pågående koronapandemien har imidlertid ført til et brått avbrudd av den populære engelske fotballigaen. Rundt en fjerdedel av sesongen gjenstår, og alt spill er lagt på is på ubestemt tid. En bølge av skuffelse skylte over fotballfans over hele verden da pausen var et faktum, men nå ser det kanskje litt lysere ut. Nylig har nemlig representanter for Premier League gått ut med at de sikter på å gjenoppta sesongen den 8. juni. Hva passer da bedre enn en gjennomgang av hvilke lag som er sponset av hvilke tradingselskaper og hvorvidt sponsing av fotballag gir tradingplattformen mer troverdighet?

Gir sponsing av fotballag mer kredibilitet?

Sammenlignet med lisenser, gjennomsiktighet og plattformens generelle fremtoning, er kanskje ikke sponsing av et fotballag det som veier mest når man skal bedømme kvaliteten på en online tradingside. Men, dette betyr ikke at sponsing er uten betydning. Store, anerkjente fotballklubber er selvsagt opptatt av å opprettholde en viss standard og et godt omdømme, og derfor gjøres valg av sponsorer med stor varsomhet. Det kan derfor anses som ganske sikkert at en klubb som Manchester United eller Chelsea ikke ville la seg bli sponset av en valutamegler med mindre nettstedet er 100 % seriøst og aktøren er både pålitelig og profesjonell. Det er dermed en sammenheng mellom sponsing av fotballag og høy troverdighet, selv om du som trader selvsagt bør vurdere flere faktorer enn bare sponsing når du skal finne en pålitelig og sikker handelsside.

Hvilket engelsk fotballag er din favoritt?

England er utvilsomt en av Europas, og verdens, mest kjente fotballnasjoner. Blant de største lagene i Premier League, finner vi blant annet Manchester United, Manchester City, Tottenham, Arsenal og Newcastle. Alle disse er sponset av kjente og populære valutameglere som er verdt en nærmere titt. For alle som liker fotball og som handler valuta, råvarer, eller andre instrumenter, kan det selvsagt være ekstra kult å bruke nettstedet som sponser favorittlaget. I listen nedenfor finner du hvem som sponser de største lagene både i England og Spania.

Hvilket fotballag sponser tradingselskapet ditt?

1. Skilling: Fulham F.C.

Londons eldste fotballklubb har nå en skandinavisk valutamegler som trøyesponsor. Skilling har massevis av funksjoner som forenkler tradingen din, og det er mange grunner til at de har valgt 140 år gamle Fulham FC som partner. Adm. dir. i Skilling Group er André Lavold fra Tromsø, som også grunnla Betsafe og er deleier i Optimizer Invest. Her kan du lese mer om Lavold og Skilling.
Beste spiller:: Aleksandar Mitrovic
Beste instrument: Valutaer: Handle hele 73 valutapar til superlav spread. Tilbyr også globale aksjer, indekser, et stort utvalg av råvarer og krypto. Skilling har mer enn 1000 instrumenter for trading.
Mer info om Skilling: Les vår uavhengige anmeldelse av Skilling.

Skilling logo

Vurdering: 9.71/10
Minste innskudd: 1200 kroner
Beskrivelse: Enkel trading. Alt på ett sted. Prøv nå!
82% av ikke-profesjonelle kunder taper penger når de handler CFDer med denne tilbyderen.

Capital logo

2. Capital.com: Valencia C.F

Den 101 år gamle fotballklubben Valencia C.F. spiller i La Liga, og laget har også mange fans utenfor Spania. Sponsoren Capital.com er i en egen klasse med mer enn 25 språk og et utvalg på over 2000 aksjer med CFD-er og 20 ulike råvarer du kan handle hjemmefra.
Beste spiller: Ferrán Torres
Beste instrument å handle hos Capital: Valutapar, mer enn 2000 aksjer fra hele verden, samt mer enn 20 råvarer. Stort utvalg og lav spread.
Mer info om Capital: Les anmeldelsen vår av Capital.com.

etoro logo

3. eToro: Tottenham, Newcastle og Leicester

Vanskelig å velge lag? Det ser det ut til at eToro også synes, de sponser flere ulike klubber. De er altså ikke spesielt trofaste, men som konger av copy trading trenger de heller ikke velge. De er så store at de kan sponse flere av de beste klubbene, i stedet for kun én. Prøv copy trading hos eToro og kopier de beste du også.
Beste spillere: Harry Kane (Tottenham), Joelinton (Newcastle) og Jamie Vardy (Leicester)
Beste instrument: Verdens største og første plattform for sosial trading, med muligheten til å handle CFD-er på mange aksjer, indekser og råvarer. Bli en bedre trader ved å kopiere de beste. Velg risikonivå og andre parametere etter eget ønske hos eToro.
Mer info om eToro: Les anmeldelsen vår av eToro.

Libertex logo

4. Libertex: Valencia C.F

Valencia C.F. støtter vanskeligstilte mennesker og setter kultur, røtter, samfunnsansvar, utdanning og helse i fokus. Det populære, spanske fotballaget sponses av tradingselskapet Libertex.
Beste spiller: Ferrán Torres
Beste instrument: Libertex tilbyr mer enn 80 virtuelle valutaer, og er med det en av bransjens beste for handel med krypto gjennom CFD-er. Selskapet har også et godt utvalg av aksjer og forexvalutaer som tilbys gjennom en innovativ plattform.
Mer info om Libertex: Les anmeldelsen vår av Libertex.

SwissQuote logo

6. Swiss Quote – Manchester United

Personlig synes vi hos Valutamegler at det er litt rart at Swiss Quote “får lov” til å være sponsor for Manchester United. De står riktig nok ikke på trøyen, men likevel. Nettstedet er lite profesjonelt, og Swiss Quote lever kun på navnet – det å hete noe med Sveits er nemlig den eneste fordelen med et ellers relativt middelmådig tradingselskap. Swiss Quote har for høy spread, trege oppgjør og typiske market maker-tendenser.
Beste spiller: Paul Pogba
Beste instrument: Mer enn 130 valutaer og CFD-instrumenter for krypto, aksjer og indekser.
Mer info om Swiss Quote: Les anmeldelsen vår om Swiss Quote.

AvaTrade logo

7. AvaTrade – Manchester City FC

Manchester City har vunnet Premier League to ganger på rad, og har selveste AvaTrade som sponsor. AvaTrade byr på en innovativ app med høy kvalitet, der du kan handle nesten alt. Her har du minst ni gode grunner til å prøve valutahandel med AvaTrade.
Beste spiller: De Bruyne
Beste instrument: Utmerket plattform for finansiell trading generelt, men spesielt for indekser, råvarer og krypto. Dette er en svært seriøs megler du kan stole på. Profesjonell nettside, stort utvalg og konkurransedyktige spreads.
Mer info om AvaTrade: Les anmeldelsen vår av AvaTrade.

Markets.com logo med jordglob

8. Markets.com – Arsenal FC

Nettstedet og selskapet Markets.com er pill råttent. Kanskje du føler det samme om fotballklubben? Hvis du elsker Arsenal FC og samtidig liker trading, må vi dessverre skuffe deg. Markets.com har svært treg kundestøtte, høye kostnader, upålitelig programvare som fungerer skikkelig dårlig og høye spreads. Det finnes massevis av bedre tradingsider å velge mellom. Nesten uansett hva du velger er bedre enn den useriøse aktøren Markets.com.
Beste spiller: Nicolas Pépé
Beste instrument:  Valutaer, kryptovalutaer og råvarer. Markets.com tilbyr mer enn 2200 instrumenter.
Mer info om Markets.com: Anbefales ikke.

Stormgain logo

9. StormGain – Newcastle FC

Newcastle FC er en klubb som går helt tilbake til 1892. StormGain er deres eneste tradingpartner, og dette selskapet tilbyr først og fremst krypto. Her kan du handle med høyere giring enn hos andre aktører, og du kan velge mellom å kjøpe krypto selv eller handle mellom ulike krypto. Kanskje du vil bytte bitcoin mot bitcoin cash eller ripple mot ethereum? Hos StormGain er alt mulig, og dette er definitivt en av de mest profesjonelle sidene for kryptovaluta på nettet.
Beste spiller: Joelinton
Beste instrument: Plattform med spesielt fokus på krypto. Her får du markedets største utvalg, laveste provisjon og beste priser for kryptovalutaer.
Mer info om StormGain: Les anmeldelsen vår av StormGain.

Stormgain logo

Vurdering: 9.67/10
Minste innskudd: 425 kr
Beskrivelse: Best for kryptotrading. Prøv nå!
Invester ikke mer enn du har råd til å tape.

BONUS: XM.com / Usain Bolt

Selv om Usain Bolt er blitt knyttet til Manchester United, har han enn så lenge ikke fått noe tilbud fra klubben. Han har heller ikke lykkes i å bli profesjonell fotballspiller andre steder. Likevel er han en legende i idrettsverden, sponset av XM.com. Hos XM kan du handle både valuta og aksjer, med fleksibel giring og svært lav provisjon. Les vår anmeldelse av XM.


Publisert:
Skrevet av: Markus Jalmerot

TAGGER


Andre lignende nyheter

Her finner du flere lignende nyheter slik at du kan fordype deg i emnet eller lese om noe lignende.

Kontakt oss

Vi jobber stadig med å utvikle siden, og tar gjerne imot forslag til forbedringer fra våre besøkende.

Hvis du har tips eller spørsmål, kan du kontakte oss.

All handel med finansielle instrumenter innebærer risiko, noe som også gjelder valutahandel og CFD-handel. Sats bare kapital du er forberedt på å tape. Tidligere resultater garanterer ikke fremtidige resultater. Informasjonen på denne nettsiden gis i opplæringsformål, og skal ikke betraktes som investeringsrådgivning.

Footer Logo
Følg oss på
DMCA.com Protection Status

Opphavsrett© 2010-2023 www.valutamegler.no Alle rettigheter reserveres.