X

Johan fra Sarpsborg

Registrerte seg hos valutamegleren Skilling for 29 minutter siden.

» Prøv Skilling du også
Ikke vis igjen

Følg oss på

Site Logo
Moderne plattform for bedre trading
Klicka för större bilder

Tradingplattformen Profits Trade lokker med hundrevis av tilgjengelige instrumenter i ulike kategorier og et brukervennlig grensesnitt. De har dessuten flere likviditetsleverandører som garanterer optimal ordreavslutning, samt funksjoner som er utviklet for å gi brukerne en best mulig handelsopplevelse. Her blir tradere sett på som likeverdige partnere heller enn kunder, og det er derfor lagt stor vekt på full gjennomsiktighet, rettferdige vilkår og høy kvalitet i alle ledd. Så snart du går inn på en graf, er TradingViews tekniske analyse inkludert, og du får se kjøps- og salgssignaler uten ekstra kostnad. Det gjør det hele enklere og morsommere, og du får en følelse av hvor markedet er på vei. Dette er virkelig imponerende av Profits Trade, som vi tror har store muligheter til å bli stort i Norge. Men, lever de opp til det de lover? Valutamegler har testet Profits Trader og sett på alt nettstedet har å tilby. Dette inkluderer alt fra utvalg av eiendeler og handelsplattformer, til kostnader, teknologi og seriøsitet. Nedenfor finner du en ærlig og upartisk anmeldelse av denne populære forex- og CFD-megleren. Har du lyst til å teste tjenesten med én gang og danne deg en egen mening? Registrer deg hos Profits Trade og kom i gang med valutahandel på kun fem minutter.

Profits Trade

Profits Trade logo

Totalvurdering

8.7/10

Detaljer

9
10
9
8
5
10
9
 • Minsteinnskudd

  € 250

 • Plattformer

  2

 • Grunnlagt

  2017

 • Licenser

  0

 • Land

  Dominica

 • Råvarer/krypto

  Ja, Ja

 • Aksjehandel

  Ja

 • Norsk

  Ja

 • Kundestøtte

  Ja

 • Valutainnskudd

  EUR NOK SEK

Profits Trade ble grunnlagt i 2017, og er dermed en relativt ny aktør på markedet. På kun tre år har likevel nettstedet klart å vokse fra å være en ukjent nykommer til å bli en populær onlinemegler med et stort antall registrerte brukere over hele verden.

Førsteinntrykket er svært bra. Nettstedet har et flott design med all nødvendig informasjon enkelt tilgjengelig, og det er lett å navigere. Profits Trade har et globalt fokus, med kunder fra hele verden. nettstedet tilbys på flere forskjellige språk, inkludert norsk.

Profits Trade fremhever visjonen, målet og vurderingene sine om å skape en dynamisk, innovativ og skreddersydd tradingplattform som gir tradere alle forutsetninger de trenger for å lykkes. De tilbyr et enkelt nettsted, et generøst utvalg av eiendeler og verktøy, samt svært godt opplæringsmateriale. Her finner du mer enn 250 ulike eiendeler, inkludert både valutaer, råvarer, krypto, indekser og aksjer. I tillegg har Profits Trade mange likviditetsleverandører og førsteklasses teknologi som garanterer lynraske ordreutførelser og spreads fra 0,1 pips. De tilbyr fem ulike skreddersydde kontotyper, så her finnes det noe for alle nivåer og preferanser.

Totalt sett gir Profits Trade et svært godt helhetsinntrykk. Nettstedet holder tritt med mange større og langt mer erfarne aktører på markedet, og er absolutt en aktør å regne med i tiden fremover. Utvalget av råvarer er enormt, og grafene er veldig flotte, ikke minst fordi de kombineres med oversiktlige kjøps- og salgssignaler. Prøv Profits Trade i dag du også!
Profits Trade er foreløpig ikke regulert i EU, noe som betyr at det er mulig å dra nytte av mer fleksibel giring. For krypto er det mulig å få giring på opptil 1:100, og for andre eiendeler gjelder 1:200.

Merk at høyere giring innebærer større risiko. Vi anbefaler at du er svært forsiktig når du bruker høy giring.

Profits Trade følger gjeldende lovgivning om antihvitvasking og KYC (kjenn din kunde). Derfor må alle brukere verifisere identiteten sin og bostedsadresse, samt oppgi informasjon om sin økonomiske situasjon.

Registreringsprosessen er ellers rask og enkel. Du velger hvilken kontotype du ønsker, og fyller ut informasjonen du blir bedt om. Så snart verifiseringen er fullført, kan du foreta et innskudd og komme i gang med handlingen.

Har du lyst til å prøve en ny, lovende valutamegler? Åpne konto hos Profits Trade i dag.
Registrering hos Profits Trade fungerer på samme måte som hos alle andre onlinemeglere på markedet. Dette gjelder uansett hvilken kontotype du velger, men de ulike kontotypene har ulike minsteinnskudd (se detaljer nedenfor). Handelsrelaterte kostnader er lave, og minste spread er på kun 0,1 pips for samtlige aktivakategorier. Dette er helt på nivå med konkurrerende aktører, og definitivt blant de laveste verdiene på markedet. Det finnes ingen informasjon om provisjon på nettstdet, ikke engang for de mer avanserte kontotypene.

Det er et lite minus at det er så vanskelig å finne informasjon om innskuddsmetoder og eventuelle uttaksgebyrer. Minstebeløpet for uttak er $ 50, og i vilkårene står det at Profits Trade har rett til å kreve et gebyr på $ 30 per uttak. Det står dog ikke noe om hvorvidt dette gjøres i praksis, eller om de bare har rett til å gjøre det.

Nedenfor kan du se de ulike kontotypene, med gjeldende bonus og minsteinnskudd:

Bronze: $ 250 + 20 % i bonus ($ 50)
Silver: $ 500 + 30 % i bonus ($ 150)
Gold: $ 1000 + 40 % i bonus ($ 400)
Premium: $ 10 000 + 50 % i bonus ($ 5000)
Islamic: $ 500 + 30 % i bonus ($ 150)

+ Flott, brukervennlig nettsted
+ Bra utvalg av eiendeler
+ Flere ulike kontotyper gir god fleksibilitet
+ Generøse bonuser både for bronze-, silver-, gold-, premium- og islamic-kontoer
+ Bra tradingordbok og godt oppdatert nyhetsside
+ Gratis opplæringsmateriale og tradingsignaler
+ Tilgang til ekspertrådgivere for hjelp med både plattform og porteføljebygging
+ Lav spredning
+ Varmekart som gir god oversikt over styrker/svakheter for et helt marked
+ Er tilgjengelig på norsk

- Informasjon om innskuddsmetoder, uttak og plattformer kunne vært tydeligere
- Mangler regulering
Profits Trade er tilgjengelig både via nettleseren og i en egen app. Deres egenutviklede onlineplattform er akkurat like enkel å bruke som selve nettstedet, uten en altfor tungvint infrastruktur eller rotete design. Her får du gode, interaktive diagrammer, mange innebygde verktøy og flere forskjellige ordretyper.

I tillegg tilbys handel på MT4 for de som foretrekker en etablert, velprøvd og ekstremt bred plattform. Her kan du lese mer om handelsplattformer.
Flerspråklig kundestøtte er tilgjengelig døgnet rundt på hverdager, via live chat, e-post og telefon. Kundestøtte er dessverre ikke tilgjengelig på norsk.

Profits Trade tilbyr svært bra opplæringsmateriale. Som de selv sier på nettstedet, ønsker de at kundene skal lykkes. Derfor legger de vekt på å tilby så gode forutsetninger som mulig for at kundene skal utvikle seg og bli bedre tradere.
 
 

Er Profits Trade en trygg megler, selv om de ikke har EU-lisens?

Når det gjelder forbrukerbeskyttelse, er EU-regulerte meglere gjerne å foretrekke. Men, vi mener likevel at Profits Trade er en trygg, pålitelig, seriøs og gjennomsiktig megler som tilbyr høy kvalitet, på tross av at aktøren er uregulert. Alle KYC- og AML-regler følges, noe som er et annet viktig kvalitetsstempel.

Tilbyr Profits Trade demokontoer?

Ja, demokontoer er tilgjengelig både på nettet og i appen.

Er scalping og hedging tillatt?

Ja, begge metodene er tillatt hos Profits Trader.

Hva er Profits Trade Heatmap?

Profits Trade Heatmap er et verktøy som gir tradere en bred oversikt over styrker/svakheter for blant annet alle tilgjengelige valutapar. Dette er et svært nyttig verktøy som gjør det mulig å få bedre oversikt over hele markedet, uten å miste fokus på spesifikke par eller tidsrammer.
Selskapet bak Profits Trade het tidligere eller kalles iblant fremdeles Profits Trade Ltd, GPS Marketing Ltd.
Ingen nyheter om Profits Trade tilgjengelig.

Kontakt oss

Vi jobber stadig med å utvikle siden, og tar gjerne imot forslag til forbedringer fra våre besøkende.

Hvis du har tips eller spørsmål, kan du kontakte oss.

All handel med finansielle instrumenter innebærer risiko, noe som også gjelder valutahandel og CFD-handel. Sats bare kapital du er forberedt på å tape. Tidligere resultater garanterer ikke fremtidige resultater. Informasjonen på denne nettsiden gis i opplæringsformål, og skal ikke betraktes som investeringsrådgivning.

Footer Logo
Følg oss på
DMCA.com Protection Status

Opphavsrett© 2010-2024 www.valutamegler.no Alle rettigheter reserveres.