X

Filip fra Molde

Registrerte seg hos valutamegleren EzInvest for 43 minutter siden.

» Prøv EzInvest du også
Ikke vis igjen

Følg oss på

Site Logo
featured image

Når det gjelder å lære seg mest mulig om valutahandel, gjelder det selvsagt å lese alt om handelsstrategier og teknisk analyse, samt holde seg oppdatert på den makroøkonomiske situasjonen. En annen god måte å lære seg å handle valuta på er å se på videoer.

Her har vi samlet noen av de viktigste opplæringsvideoene, der du kan lære deg mer om valutahandel og om vilkårene som ofte brukes. Under hver video står det en liten tekst som beskriver hva du får se når du klikker på videoen. I valutaskolen vår har vi samlet noen tradingrelaterte videoer, som kan hjelpe alle nybegynnere med å forstå hvordan valutahandel på nettet fungerer.

Introduksjon til valutahandel for nybegynnere


Hva får valutapar til å bevege seg? Her kan du lytte til en erfaren, engelsk valutahandel som forklarer litt mer om hvordan markedet fungerer og hva det er som gjør at prisene begynner å svinge. Han tar for seg en rekke eksempler, og viser hvordan det kan se ut når man handler gjennom en innovativ plattform, for eksempel Skilling.

Hva betyr enheter/”lots” når det kommer til trading?


David Jones fortsetter opplæringen av nybegynnere innen forex-trading. Denne gangen går han inn på litt mer avanserte eksempler og beregninger med enheter, “pips” eller “lots”. Den beste måten å komme i gang på er å handle på ordentlig, med ekte penger. Men, du bør selvfølgelig øve deg med en demokonto først.

Nybegynnerguide til RSI-indikatoren


Den første indikatoren for teknisk analyse du bør gjøre deg kjent med er Relative Strength Index (RSI), noe som påvirker alle instrumenter. Denne indikatoren måler hvor mange dager et instrument har gått opp eller ned. Rent teknisk kan du beregne RSI som: 100 – 100/1-RS. Se videoen og finn ut mer om den relative styrken i et valutapar eller en aksje for en rask og enkel forklaring.

Introduksjon til indikatoren Average Directional Index (ADX)


Peter Martins er en annen teknisk analytiker som er verdt å lytte på, spesielt når det gjelder nybegynnerguiden hans til ADX, eller Average Directional Index. Denne indikatoren gir, akkurat som RSI, en følelse for hvor markedet kan være på vei. En høy verdi viser at markedet kan være overkjøpt, mens en lav ADX-verdi kan indikere at det er oversolgt, og dermed på tide å gå inn igjen.

›› Ikke gå glipp av våre andre artikler i valutaskolen.
›› Savner du noen indikatorer eller flotte videoer her hos Valutamegler.no? Kontakt oss gjerne!

Kontakt oss

Vi jobber stadig med å utvikle siden, og tar gjerne imot forslag til forbedringer fra våre besøkende.

Hvis du har tips eller spørsmål, kan du kontakte oss.

All handel med finansielle instrumenter innebærer risiko, noe som også gjelder valutahandel og CFD-handel. Sats bare kapital du er forberedt på å tape. Tidligere resultater garanterer ikke fremtidige resultater. Informasjonen på denne nettsiden gis i opplæringsformål, og skal ikke betraktes som investeringsrådgivning.

Footer Logo
Følg oss på
DMCA.com Protection Status

Opphavsrett© 2010-2024 www.valutamegler.no Alle rettigheter reserveres.