X

Mathias fra Sandefjord

Registrerte seg hos valutamegleren BD Swiss for 38 minutter siden.

» Prøv BD Swiss du også
Ikke vis igjen

Følg oss på

Site Logo
featured image

AvaTrade er en svært fremtredende valutamegler som fikk en score på 9,29 av 10 i den nylige gjennomgangen vår. Rask og kunnskapsrik kundestøtte er én av grunnene til populariteten, mens en konkurransedyktig margin er en annen grunn til at valutahandlere setter pris på AvaTrade. Kundene får dessuten muligheten til å handle valuta slik de vil, og de tillater dessuten scalping, noe som er enda en stor fordel. Videre tilbyr AvaTrade en fantastisk mobilside og app. Nettsiden er dessverre ikke tilgjengelig på norsk enn så lenge, men det er mulig å velge svensk som språk for de som foretrekker det. Hos Ava får du uendelige muligheter, og du kan handle aksjer med 5x vektstang, kjøpe valuta med lav margin eller du kan handle olje eller gull.

I motsetning til mange mindre imponerende valutameglere, vil AvaTrade at du skal lykkes – for da tjener de også penger. Nedenfor finner du ni gode grunner til at det er verdt å prøve valutahandel hos AvaTrade.

Supporttjej på AvaTrade1. Kunnskapsrik kundestøtte
Få ting er mer frustrerende enn dårlig kundestøtte. Heldigvis har AvaTrade noen av markedets mest hjelpsomme kundemedarbeidere. Målet er alltid å hjelpe deg med å forstå eller få hjelp raskest mulig. Denne innstillingen liker vi virkelig her hos Valutamegler.no!

2. Konkurransedyktig spredning
Er du lei av for høy spredning når du handler valuta, kryptovaluta, aksjer eller råvarer? Da kommer du til å sette pris på en svært stabil og forutsigbar spredning hos AvaTrade. Selskapet ligger nemlig i front når det gjelder gode vilkår og betingelser for vellykkede transakasjoner innen valutahandel.

Ava Trade mobil3. Flott mobilplattform 
Foretrekker du valutahandel via mobilen? Da er du ikke alene. Mer enn 55 % av alle tradere handler nå via mobilen, og dette tallet kommer nok til å bli enda høyere når 5G rulles ut med en hastighet på 10-20 GB per sekund. Etter at du har registrert deg hos AvaTrade, kan du til og med laste ned en egen app.

4. AvaTrade vil at du skal lykkes!
“Vi vil at du skal lykkes,” sier AvaTrade. Det er nemlig slik de tjener penger, på tilbakevendende tradere. Ava tjener på spredningen, og trenger så mange tradere som mulig. I dag har selskapet mer enn 70 000 kunder. For å hjelpe deg med å lykkes, tilbyr Ava Trade et svært bredt tilbud, med alt fra en økonomisk kalender med informasjon om hva som kan påvirke markedet, til markedsoppdateringer i sanntid. Denne valutamegleren gir dessuten kundene muligheten til teknisk og grunnleggende analyse for alle større valutapar. Du kan benytte AvaTrades egenutviklede opplæringsverktøy for å lære deg det aller viktigste.

5. Handle når du vil
AvaTrade gir kundene sine de aller beste handelsvilkårene. Det finnes ingen begrensninger for hvor korte salgsposisjoner du kan ha. Hvis du liker å handle med 5 eller 10 sekunders mellomrom, kan du gjøre nettopp det. Scalping, samt svært lave spredninger er en virkelighet her.

7. Handle hos en vinner
AvaTrade er partner med Manchester City, regjerende ligamester i Premier League. Manchester City har ikke vunnet bare én gang, men to år på rad. Heng på og bli en vinner du også!

8. Uendelige muligheter
Liker du uante muligheter? Da har du kommet til riktig sted! Få tilgang til verdens mest populære instrument, med alt fra valutapar til kryptovalutaer og muligheten til shorting. Du velger selv hva du vil satse på.

AvaTrade logo

Vurdering: 9.29/10
Minste innskudd: € 100
Beskrivelse: Bli en vinner. Gjør som Manchester City, kjør AvaTrade.
71 % av ikke-profesjonelle kunder taper penger når de handler hos AvaTrade.

9. Ingen kompromisser
AvaTrade er en av få valutameglere som følger reguleringslisenser i 6 brede jurisdiksjoner for å sikre at handelsopplevelsen din er helt trygg, sikker og problemfri.

10. Ultra-rask utførelse av ordrer
AvaTrade verdsetter tiden din. Dra nytte av rask og pålitelig ordreutførelse og døgnåpen kundestøtte.

Prøv valutahandel hos AvaTrade i dag du også!


Publisert:
Skrevet av: Hanne Hansen

TAGGER


Andre lignende nyheter

Her finner du flere lignende nyheter slik at du kan fordype deg i emnet eller lese om noe lignende.

Kontakt oss

Vi jobber stadig med å utvikle siden, og tar gjerne imot forslag til forbedringer fra våre besøkende.

Hvis du har tips eller spørsmål, kan du kontakte oss.

All handel med finansielle instrumenter innebærer risiko, noe som også gjelder valutahandel og CFD-handel. Sats bare kapital du er forberedt på å tape. Tidligere resultater garanterer ikke fremtidige resultater. Informasjonen på denne nettsiden gis i opplæringsformål, og skal ikke betraktes som investeringsrådgivning.

Footer Logo
Følg oss på
DMCA.com Protection Status

Opphavsrett© 2010-2021 www.valutamegler.no Alle rettigheter reserveres