X

Mathias fra Bodø

Registrerte seg hos valutamegleren BD Swiss for 16 minutter siden.

» Prøv BD Swiss du også
Ikke vis igjen

Følg oss på

Site Logo
featured image

Det beste måten for å komme i gang med valutahandel på ordentlig er å opprette en demokonto. Her går vi gjennom hvordan det fungerer, hvor du kan registrere deg, og hva du må tenke på som nybegynner innen trading på nettet. Bli kjent med et veletablert konsept innen valutahandel og trading på nettet. Lær deg hvor enkelt det er, før du begynner å handle på nettet.

Hva er en demokonto?

En demokonto er en type risikofri konto hos tradingplattformer. Den er rask å opprettet, og finansieres med lekepenger. Med en slik konto er det mulig for kunder å handle og eksperimentere, og gir dermed en fin mulighet til å teste og få følelsen av valutahandel eller generell trading med aksjer og råvarer på nettet før man begynner å investere ekte penger. Det kan sammenlignes med prøvekjøring av en bil, for å få en forståelse av hvordan et interessant produkt fungerer. 

Skilling logo

Vurdering: 9.71/10
Minste innskudd: 1200 kroner
Beskrivelse: Trading. Enkelt. Aksje & valutahandel på norsk.
71% av ikke-profesjonelle kunder taper penger når de handler CFDer med denne tilbyderen.

Hvordan fungerer demokontoen?

“Med en demokonto er det mulig å handle valuta, råvarer eller aksjer for moro skyld, uten å risikere ekte penger,” forklarer grunnleggerne av valutamegler.no. 

Det gir en fin mulighet til å komme i gang og “kjenne på” markedet, hvor raskt de beveger seg, og hva man kan tjene eller tape på valutahandel på nettet. Samtidig er det en fin mulighet til å gjøre alle feil med virtuelle penger, før man begynner å satse ekte penger. Men hvordan kan det være gratis? Jo, valutamegleren vil at du skal lære deg så mye som mulig om plattformen deres, og ta deg god til mens du prøver. Hvis du virkelig liker det, kan du satse ekte penger i etterkant.
Robo Markets logotyp 207 pixlar

1. Robo Markets

Trodde du at valutahandel med automatiske roboter er noe for fremtiden? Tro igjen! Robo Markets gir deg muligheten til å lage din egen handelsrobot på 30-60 minutter, helt uten koding eller HTML-kunnskap. Du kan teste valgfrie strategier for teknisk analyse på alle skandinaviske og amerikanske aksjer, en rekke valutapar eller råvarer. Velg hva du vil begynne å handle på demokontoen, helt uten følelser! Utfør en test med en passende tradingstrategi som du selv har prøvd, og som har fungert for deg tidligere. Når du finner gode, tekniske analyseindikatorer du kan bruke, er det bare å sette i gang. Hvis du vil vite mer, kan du lese mer om Robo Markets.
Åpne en demokonto hos Robo Markets nå!

2. Skilling

Skilling logo - 500 pixlarRegistrer deg på mindre enn 10 sekunder. Vi tuller ikke; det går så raskt. Skilling er den mest brukervennlige nettsiden for valutahandel. Det er det tydeligste og mest lærerike alternativet, med et gratis tradingakademi med 53 leksjoner. Mottoet deres er at trading skal være enkelt for alle, og det merkes – alt er intuitivt og godt designet.

Les mer om Skilling.
Opprett en demokonto hos Skilling nå!

3. eToro

eToro logoKan du lite om valutahandel og aksjer? Da kan “copy trading” hos eToro kanskje være noe for deg. Dette verktøyet lar deg følge egenvalgte valutaproffer, og se akkurat hvordan de handler hos eToro. Deretter kan du kjøpe og selge samtidig som dem, uten ekstra kostnad. Du kan se risikonivå og hvilken type instrument de investerer i før du starter.

Les mer i vår anmeldelse av eToro.
Kom i gang med en demokonto hos eToro nå!

4. AvaTrade

AvaTrade logotyp med stora bokstäverDette selskapet er sponsor av fjorårets Premier League-vinner, Manchester City, og kan også testes uten risiko. Du kan enkelt opprette en demokonto hos AvaTrade og oppdage massevis av instrumenter på en enkel og brukervennlig måte. Her kan du prøvehandle med ulike kryptovalutaer, råvarer og valutaer gjennom AvaTrades egen plattform, eller gjennom MT5-plattformen deres som også er populær.

Hvor lenge bør man bruke demokonto?

Bruk demokontoen helt til du har funnet en lønnsom tradingstrategi. Start med kun ett valutapar, råvare eller aksje, for å få kunnskap om hvordan et bestemt instrument beveger seg. Når du har fått mer erfaring og begynner å tjene lekepenger, kan du prøve med et mindre beløp på en ekte konto. Ofte kan det være enklere å forutsi bevegelser og trender i nisjemarkeder som oljehandel.

Finnes det andre forskjeller, bortsett fra at du slipper å sette inn penger?

Det kan faktisk variere mellom ulike meglere, men oftest er det minimale forskjeller mellom ekte kontoer og demoversjoner. Det som normalt mangler på en demokonto er tilgang til nyheter og sanntidskurser fra hovedkilder. Ofte er det kun snakk om en forsinkelse på noen sekunder, men det skal bemerkes at sanntidskurser sjelden inngår når du kun tester. Av og til er det ikke mulig å handle med alle valutapar, eller se grafer over alle instrumenter.

Markedets beste demokonto for nordmenn akkurat nå?

Det finnes utallige treningssimulatorer for trading på nettet. Her har vi valgt ut de aller beste, slik at du slipper å lete og sløse bort tid. Hos valutamegler.no finner du Norges beste demokontoer for trading på nettet her:

Les mer om AvaTrade.
Åpne en demokonto hos AvaTrade i dag!

Kontakt oss

Vi jobber stadig med å utvikle siden, og tar gjerne imot forslag til forbedringer fra våre besøkende.

Hvis du har tips eller spørsmål, kan du kontakte oss.

All handel med finansielle instrumenter innebærer risiko, noe som også gjelder valutahandel og CFD-handel. Sats bare kapital du er forberedt på å tape. Tidligere resultater garanterer ikke fremtidige resultater. Informasjonen på denne nettsiden gis i opplæringsformål, og skal ikke betraktes som investeringsrådgivning.

Footer Logo
Følg oss på
DMCA.com Protection Status

Opphavsrett© 2010-2024 www.valutamegler.no Alle rettigheter reserveres.