X

Ludvig fra Oslo

Registrerte seg hos valutamegleren CEX for 12 minutter siden.

» Prøv CEX du også
Ikke vis igjen

Følg oss på

Site Logo

Mobil valuta trading
Nedenfor ser du topplisten med de aller beste valutameglerne for mobilhandel. De er optimerte for de som foretrekker å bruke mobilen til handel av aksjer, råvarer eller valutaer. Alle fremstående nettsteder for valutahandel på mobilen, og selvsagt alle som tilbyr en mobilapp for å gjøre det raskt og enkelt å komme i gang, er på plass i listen nedenfor. Flere alt-i-ett-meglere, som Skilling, benytter en mobiltilpasset, nettbasert tradingplattform, som av og til kan være det beste. I listen nedenfor finner du de beste alternativene, basert på hurtighet, lavest mulig spredning, giring, kunnskapsrik og vennlig kundestøtte og optimal brukervennlighet for mobilbrukere.

Her finner du topplisten vår med de beste mobiloptimerte valutameglerne, basert på utførlige tester. Disse passer perfekt for deg som ønsker å handle via mobilen, for eksempel til og fra jobb, fra sofaen eller på ferie; du kan handle via mobilen uansett hvor du er.

9.71/10
9.71/10
9.57/10
9.29/10
9.14/10
9.14/10
9.29/10
9.43/10
9.14/10
9.14/10
9.14/10
8.71/10
9.4/10
9.33/10
9.67/10
9.14/10
8.7/10
9.14/10
9.29/10
9.43/10
7.57/10
9/10
9.5/10
9.29/10
8.57/10
6.86/10
7.71/10
8.14/10
6.9/10
9.14/10
5.57/10

Hvordan vurderes valutameglere for mobilen? Nedenfor tar vi opp 9 viktige punkter som undersøkes, kontrolleres og verifiseres for alle nye tradingselskaper.

Hva er førsteinntrykket?

For mobilbrukere er det svært viktig at alt føles riktig allerede fra starten av. Hvis et nettsted ikke er optimert for mobilen, og kanskje ikke vises riktig eller rett og slett ikke ser bra ut – da går man gjerne raskt videre. Derfor er det ekstra viktig at vi går gjennom ulike undersider og kontrollerer at valutamegleren eller tradingsiden har riktig format, klikkvennlighet og generell brukervennlighet på flere ulike operativsystemer og mobilmodeller. Hvem er grunnleggere og eiere? Hvem eier og hvem var det som startet selskapet? Vi hos valutamegler.no anbefaler kun seriøse nettsteder som forbedres kontinuerlig.

Spredning og utførelse av handler på mobilen. Går det like raskt og enkelt å handle via mobilen som på datamaskinen? Er forskjellen mellom kjøps- og salgskurs den samme? Faktum er at det aldri finnes noen garantier, og iblant blir selv vi veldig overrasket. De som har best muligheter til rask valutahandel og øvrig handel, samt best spredning, får naturlig nok bedre vurdering.

Hvor mye datatrafikk brukes med mobilen?

Er datatrafikken optimert for raskt å kunne brukes via mobilen? Hvor mange kb brukes per sekund ved innlesing av en normal graf, eller når man legger inn en ordre? Alt dette påvirker selvsagt vurderingen når vi sammenligner ulike selskaper som tilbyr trading via mobilen.
Går det an å få detaljerte grafer selv på en liten skjerm? Gir valutamegleren du har valgt muligheten til å snu skjermen i «liggende modus»? Ser valutagrafene bra ut, og er de detaljerte til tross for en relativt liten skjerm? Dette er selvsagt grunnleggende for å få bra vurdering når vi tester valutameglere for mobil. Vår anmelder tester oftest de ulike sidene mens han er på farten.

Hvilket lands regler følges?

Det er viktig at nettstedet for valutahandel og trading på nettet er regulert fra et EU-land for at den skal være egnet for norske brukere og gi rettslig beskyttelse.

Hvilke avgifter gjelder?

Påløper det gebyrer dersom du ikke logger inn i løpet av 3 måneder? Må du betale ekstra bare for å ta ut penger fra kontoen? Slike typer gebyrer er selvsagt svært irriterende.

Hva slags giring tilbys?

Finnes det rimelig giring både for større og mindre valutapar, aksjer i Norge og USA, samt for råvarer som gull og olje? Selv om man ikke alltid benytter giring, er det en viktig faktor, uansett hvilken enhet man bruker til å handle.

Er det mulig å handle både valutaer og aksjer fra mobilen? Av og til er det vanskeligere å lykkes med handel via mobilen, enten på grunn av tekniske problemer, eller fordi mobilplattformer mangler visse valutapar og aksjer. Har utviklerne minimert grensesnittet for mobil, slik at det skal gå raskere å handle? Uansett er det irriterende når utvalget er ulikt i ulike versjoner, og det er selvsagt en ulempe hvis vi finner slike problemer hos en valutamegler.

Hvis du har spørsmål, kan du gjerne kontakte oss.

Kontakt oss

Vi jobber stadig med å utvikle siden, og tar gjerne imot forslag til forbedringer fra våre besøkende.

Hvis du har tips eller spørsmål, kan du kontakte oss.

All handel med finansielle instrumenter innebærer risiko, noe som også gjelder valutahandel og CFD-handel. Sats bare kapital du er forberedt på å tape. Tidligere resultater garanterer ikke fremtidige resultater. Informasjonen på denne nettsiden gis i opplæringsformål, og skal ikke betraktes som investeringsrådgivning.

Footer Logo
Følg oss på
DMCA.com Protection Status

Opphavsrett© 2010-2022 www.valutamegler.no Alle rettigheter reserveres.