X

Victor fra Larvik

Registrerte seg hos valutamegleren AvaTrade for 33 minutter siden.

» Prøv AvaTrade du også
Ikke vis igjen

Følg oss på

Site Logo
featured image

Det å finne fred og ro kan hjelpe i alle situasjoner, ikke minst ved online trading. Her går vi gjennom 7 ulike måter yoga kan hjelpe deg med å bli bedre på online trading, med mer ro og økt energi.

Vi hos Valutamegler.no er takknemlige for tipsene som er gitt av en yogalærer. Her kan du lese mer om de vanligste spørsmålene, hvilke øvelser som er verdt å lære seg, og hva man skal tenke på som nybegynner innen yoga.

Det du hører oftest fra de som skal starte på yogakurs, er at de er veldig interessert, men at de raskt innrømmer at de ikke er så fleksible, forteller yogalæreren Viriam.

Han fortsetter med et av de vanligste spørsmålene: “Kan jeg også gjøre yoga, selv om jeg ikke er så spenstig?”. Faktum er at det er nettopp derfor du bør gjøre det. I tillegg til å gi mer fleksibilitet, bidrar yoga også til å strekke musklene og hjelper deg med å slappe av i hele kroppen. Det finnes utallige fordeler ved å trene yoga regelmessig. Alvorlig talt kan hvem som helst gjøre det, og spesielt mange stillesittende tradere har satt veldig pris på fordelene som kommer fra regelmessig yoga!

Du må selvsagt starte på nybegynnernivå. Det verste du kan gjøre for deg selv er å være uforsiktig og prøve å tvinge frem posisjoner, bare for å se kul ut på Instagram. Ikke gjør det, da det kan føre til alvorlig skade. De som jobber foran en datamaskin hver dag, og de som har et stressende jobbmiljø (hvem har vel ikke det?), bør seriøst vurdere informasjonen nedenfor:

1) Hjelp sinnet med å fokusere. Det er helt klart et faktum at det finnes uendelige distraksjoner, og noen ganger går man seg vill når man skal utføre mange oppgaver på én gang. Trolig har du altfor mange apper på mobilen, du får nye e-poster hele tiden, whatsapp-meldinger dukker stadig opp, osv. Dette distraherer oss enormt, og selv om det er vanlig, er det ikke lurt. Som er resultat av dette er nemlig sinnet vårt konstant aktivt, urolig og distrahert. Tips: Legg bort mobilen på bestemte tider av døgnet, og ha helt mobilfrie dager. Du kommer til å føle deg bedre og få mer ro med din valutahandel og annen online trading.

Skilling logo

Vurdering: 9.71/10
Minste innskudd: 1200 kroner
Beskrivelse: Trading. Enkelt. Aksje & valutahandel på norsk.
79% av ikke-profesjonelle kunder taper penger når de handler CFDer med denne tilbyderen.

2) Strekk ut hver dag. Ofte er yrker der mentalt arbeid er mest etterspurt også de mest stillesittende yrkene. Dette resulterer ofte i muskelspenninger, spesielt i rygg, skuldre og nakke. Ved å strekke ut i 10 minutter, to ganger om dagen, kan du lindre, minske og til og med eliminere disse ubehagelige problemene. Forslag: Angi et tidspunkt hver dag der du skal strekke ut, enten om morgenen, kvelden eller ved lunsj.

3) Yoga Nidra: Den yogiske søvnen er noe som kommer fra India. Noen mener at denne teknikken ikke er meditasjon, men et veldig effektivt avslappingsverktøy. Yoga Nidra er perfekt for fysisk restitusjon, og det kan gjøres hvor som helst. Det praktiseres liggende, når du er helt avslappet. Det er en bevissthetstilstand mellom våkenhet og søvn. Den består av en fuidet stemme som får deg til å slappe av i alle deler av kroppen, etterfulgt av litt visualisering og en siste avslapning.

4) Få inn vanen og disiplinen til å meditere. Nei, det er ikke vanskelig. Som med det meste i livet, er det slik at hvis du er disiplinert og fortsetter å prøve, kommer du dit til slutt. Det er som å dra på treningssenteret: Du kan ikke forvente å få synlige magemuskler etter 2 treninger. Det finnes ulike metoder og øvelser for å komme igang, og mitt råd er å starte med den enkleste teknikken. Fordelene med daglig meditasjon er helt utrolige, både for ditt personlige og profesjonelle liv.

5) Pust sakte og vær oppmerksom på hvordan du puster. Det kan høres ut som en klisjé, men “ta et dypt pust”. Jeg forsikrer deg om at det finnes sterke bevis på at det kan utgjøre en forskjell i livet ditt. Pranyama er praksis- og pusteøvelser som er veldig vanlige i yogaklasser. En av betydningene for Prana kan oversettes med “livskraft”. Vi kan endre kroppens og sjelens tilstand ved å puste ordentlig.

6) Kroppsbevissthet 
Ved å øve på visse yoga asana-øvelser kan du få økt kroppsbevissthet. Hvis det praktiseres riktig, er det mulig å korrigere for eksempel ryggradsproblemer, som er svært vanlige hos personer som sitter foran datamaskinen hele dagen.

7) Avkjøl hodet når ting ikke ordner seg slik du har tenkt.
Avkjøl hodet, og ha tålmodighet. Vi vet at det er vanskelig, og vi vet ikke en gang hvor lang tid det kommer til å ta (sannsynligvis hele livet, lol). Av og til har vi bare ikke annet valg enn å vente.

Forresten kan følgende undersider hos Valutamegler.no hjelpe deg med å trade på nettet.
1. Les en tradingbok – det kan gjøre deg til en bedre trader.
2. Handle valuta og aksjer på mobilen. Dette blir stadig mer populært, og mobilsidene er bedre enn noensinne. Du bør også prøve trading via mobilen hvis du ikke allerede har gjort det.
3. Slik handler du valuta er en guide som hjelper deg med å komme i gang med trading på nettet. Mulighetene er enorme, så lenge du er tålmodig.
4. Valutaskolen lærer deg mer om valutatrading, hva som er viktig og hvordan du kan lykkes.
5. Shorting: I dagens aksjemarked med høy taksering og økt risiko for handelskrig, kan aksjeshorting være en god måte å beskytte posisjoner på, eller tjene penger på en nedgang i aksjemarkedet.


Publisert:
Skrevet av: Markus Jalmerot

TAGGER


Andre lignende nyheter

Her finner du flere lignende nyheter slik at du kan fordype deg i emnet eller lese om noe lignende.

Kontakt oss

Vi jobber stadig med å utvikle siden, og tar gjerne imot forslag til forbedringer fra våre besøkende.

Hvis du har tips eller spørsmål, kan du kontakte oss.

All handel med finansielle instrumenter innebærer risiko, noe som også gjelder valutahandel og CFD-handel. Sats bare kapital du er forberedt på å tape. Tidligere resultater garanterer ikke fremtidige resultater. Informasjonen på denne nettsiden gis i opplæringsformål, og skal ikke betraktes som investeringsrådgivning.

Footer Logo
Følg oss på
DMCA.com Protection Status

Opphavsrett© 2010-2024 www.valutamegler.no Alle rettigheter reserveres.