X

Johan fra Harstad

Registrerte seg hos valutamegleren Libertex for 28 minutter siden.

» Prøv Libertex du også
Ikke vis igjen

Følg oss på

Site Logo
featured image

Har du hørt om “copytrading” eller å etterligne proffene? eToro er en flott valutamegler som gir deg muligheten til å følge og handle akkurat som andre, vellykkede valutahandlere. Det som er mest spennende med eToro er kanskje dere sosiale handelsplattform, der du som handler med aksjer og valutaer kan herme etter eller kopiere andres strategier. Her kan du dermed følge de beste strategiene, med en rimelig risiko. 

Noen fremgangsrike valutahandlere hos eToro

Outsmart Invest's grundareOutsmart Invest: Portføljen består av 61,6 % indekser og en lavere andre aksjer og råvarer. Handel av indekser er en billig, enkel og variert måte for å få være med på opp- eller nedgang. Outsmart-traderen gjør i gjennomsnitt 3,3 handler per uke, vanligvis NSDQ100, GER30 og DJ30.

Hver posisjon holdes åpen i gjenomsnitt 1,5 uker, og risikoen ligger på mellom 2 og 4 % per handel. Nesten 80 % av fyrens investeringer er lønnsomme. Gjennomsnittgevinsten er på 2,13 %, og gjennomstnittstapet er på 6,03 %. Traderen Robert Pagnotta, som ligger bak Outsmart Invest, har hatt en avkastning på 8,65 % det siste året.

Niebieski55: 100 % av porteføljen er valutahandel. Hver eneste handel som gjøres er med det aller største valutaparet, EUR/USD. Det gjøres omtrent 3,5 handler per uke, med et høyt risikonivå på nesten 23 %. Med en så høy risiko gjelder det å treffe riktig, og det gjør denne traderen 82 % av gangene. Den gejnnomsnittlige gevinsten per handel er dog på kun 1,78 %, og gjennomsnittstapet er så lavt som 0,76 %. De siste 12 månedene har gitt en total avkastning på 83,37 %.

Noen av de aller beste traderne hos eToro

Alf Martin Simonsen - AlvsimAlvsim: Porteføljen består av drøyt 92 % valutahandel og 8 % råvarer. Det handler mest om store valutapar som EUR/USD, USD/JPY og CAD/CHF. Traderen gjør nesten 25 handler per uke, og holder posisjonene sine i 1,5 uke. Risikoen per handel er på nesten 5 % av saldoen. Nesten 81,5 % av alle handler gir avkastning. Gjennomsnittsgevinsten er på 9,48 %, mens gjennomsnittstapet er så høyt som 22,98 %. Totalt har denne traderen lykkes i å få en avkastning på 172,29 % med handel via eToro de siste 12 månedene.

eToro logo

Vurdering: 9.71/10
Minste innskudd: € 200
Beskrivelse: Valutahandel & aksjer med fleksibel giring. Du velger.
67% av private investorer taper penger når de handler CFD-er hos eToro.

Beigegeiska: Porteføljen til denne traderen består for det meste av indekser, som utgjør litt over 85 %. Råvarer står for nesten 6,5 %, mens valutaer utgjør rundt 2,5 %. I tillegg investerer han eller hun i kryptovalutaer og aksjer, og den største investeringen er i GER30, DJ30 og olje. Traderen gjør 7-8 handler per uke, og risikerer i snitt rundt 5,4 % av saldoen ved hver handel.  Han/hun er svært dyktig til å velge riktig, da 90,44 % av alle handler gir avkastning. I snitt oppnås en avkastning på 7,88 % per handel, mens gjennomsnittstapet er så høyt som 54,69 %. Det seneste året har imidlertid traderen gått i pluss med 132,78 %.

Kvinnor som härmar varandraZafkhalilone: Porteføljen til denne traderen er blandet: 59 % er indeks, 13 % er valutahandel, 12 % er aksjer, 11 % er kryptovalutaer og drøyt 5 % er råvarer. Traderen investerer mest i NSDQ100, UK100 og DJ30, og hver uke gjøres det rundt 12 handler til et risikonivå på drøyt 23 %. Hver posisjon holdes åpen i litt mer enn 13 timer, og dette er en daytrader som treffer riktig 53,8 % av gangene. I gjennomsnitt gir hver handel avkastning på 4,71 %, mens gjennomsnittstapet er på 4,89 %. De siste 12 månedene har traderen hatt en utrolig avkastning på hele 4686,15 %!

Forklaring på risiko hos eToro

Riskikonivå er en skala mellom 1 og 10, som er unik for eToro og som er basert på risikohåndtering. Jo større siffer, jo høyere risiko. Nedenfor finner du en oversikt over ulike risikonivåer ved handel etter en annen fremgangsrik trader.
1 = 0,5 % av porteføljen
2 = 1,2 %
3 = 2,0 %
4 = 2,7 %
5 = 3,9 %
6 = 5,4 %
7 = 7,7 %
8 = 15,5 %
9 = 23,3 %
10 = Høyere

Har du lyst til å lære deg mer om copy trading? Les vår dyptgående anmeldelse av eToro for å finne ut mer om selskapet. Eller gå til eToros hjemmeside for å begynne å handle nå!


Publisert:
Skrevet av: Marcus

TAGGER


Andre lignende nyheter

Her finner du flere lignende nyheter slik at du kan fordype deg i emnet eller lese om noe lignende.

Kontakt oss

Vi jobber stadig med å utvikle siden, og tar gjerne imot forslag til forbedringer fra våre besøkende.

Hvis du har tips eller spørsmål, kan du kontakte oss.

All handel med finansielle instrumenter innebærer risiko, noe som også gjelder valutahandel og CFD-handel. Sats bare kapital du er forberedt på å tape. Tidligere resultater garanterer ikke fremtidige resultater. Informasjonen på denne nettsiden gis i opplæringsformål, og skal ikke betraktes som investeringsrådgivning.

Footer Logo
Følg oss på
DMCA.com Protection Status

Opphavsrett© 2010-2024 www.valutamegler.no Alle rettigheter reserveres.