X

Lucas fra Porsgrunn

Registrerte seg hos valutamegleren eToro for 3 minutter siden.

» Prøv eToro du også
Ikke vis igjen

Følg oss på

Site Logo
featured image

Det finnes mange ulike tanker og ideer om Tesla (ticker: TSLA), som utvilsomt har blitt en veldig populær aksje. Dessverre er det fortsatt litt komplisert å handle Tesla-aksjer fra Avanza og skandinaviske banker. Men, med riktig aksjemegler, er shorting av aksjer både enkelt, smart og i blant veldig lønnsomt. Du kan få hele 5x glidning når du shorter hos AvaTrade, som vi anbefaler.

Tesla på AvaTrade

Hvor og hvordan kan man shorte eller handle Tesla-aksjer?

Heldigvis gir internasjonale tradingsider muligheten til å både kjøpe og selge aksjer fra Tesla. For å shorte Tesla, må du satse drøyt 2000 kr, ettersom en aksje er verdt 205 USD.

De tradisjonelle, skandinaviske plattformene ligger langt bak her. Velg i stedet en global, profesjonell valutamegler eller tradingfirma som gir deg muligheten til å shorte med 3 enkle steg:
1. Velg aksjen du vil shorte, i dette tilfellet Tesla (TSLA).
2. Angi hvor mye du vil satse, for eksempel 10 000 kr.
3. Velg “SELL” (selg) for shorting.

Deretter får du en bekreftelse via e-post på at handelen er utført. Her finner du de beste sidene for kjøp eller shorting av aksjer:

1. AvaTrade: Selskapet gir deg ofte gode tips om Tesla, i tilfelle noe spesielt skulle skje. I tillegg til å være veldig raskt ute med nyheter, er AvaTrade et veldig seriøst og langsiktig selskap som gjør alt for deg som trader. Det er du som er konge her, og du blir behandlet veldig bra. Avgifter og marginer er også blant de mest konkurransedyktige på markedet. Les anmeldelsen vår om AvaTrade og handle nå!.

Handla Tesla aktier på eToro
2. eToro: Her kan du kjøpe eller shorte Tesla i de amerikanske åpningstidene. Her ser du et skjermbilde av hvordan det ser ut når du er i ferd med å handle aksjer hos eToro. Merk: Som profesjonell trader kan du få hele 20x glidning hos eToro. Eksempel: Sett inn 10 000 kr, handle Tesla-aksjer for 200 000 kr.  Les anmeldelsen og kom igang hos eToro her.

Hvorfor er det så mange forskjellige meninger?
Synspunktene er som alltid veldig delte når det gjelder Tesla. Som en forløper innen elbiler og ikke-bensindrevne biler, har Tesla måtte bruke enormt store summer for å komme i gang med fabrikker, produksjon og utvikling. Dette er selvfølgelig ikke gratis, men mulighetene for fremtiden er enorme. Spørsmålet er hvor raskt de store, tyske bilprodusentene kan komme i gang.

Gründer Elon Musk er selvfølgelig alltid positiv. Men i starten av mai gikk han ut og sa at Tesla ikke kommer til å overleve uten å få inn mer kapital, og at de derfor innen kort tid kommer til å begynne med å skaffe kapital. Musk har selv lånt drøyt 5 milliarder kroner fra ulike banker. Men en så stabil gründer med utmerket kontaktnettverk burde vel ikke ha problemer med å skaffe penger? Vi lar tiden vise, og ønsker å holde et varselstegn for handelskrigen mellom USA og Kina, som muligens kan føre til at det store, kinesiske markedet blir enda mer negativ til selskapet.

Negative stemmer kommer for øvrig fra Mark B. Spiegel, en av de ledende personene hos Stanphyl Capital, som har en betydelig kortsiktig stilling i Tesla. Han begrunner shortingen med at “selskapet har en forferdelig kapitalstruktur. På grunn av gjeld og en aksjekurs som er bekymringsverdig høy med stanke på etterspørselen av produktene og konkurransen, går vi kort i selskapet”, sier Spiegel i en kommentar til NY Times.

41 år gamle Gabe Hoffman, en partner i hedgefondet Accipiter Capital Management, har også anbefalt å gå kort på aksjen. Hoffmans viktigste grunn er mangelen på penger, og hvor mye selskapet skylder långivere og andre forpliktelser. “Tesla ser verre ut en General Motors, kvartalet før de begjærte om konkurs,” avslutter Hoffman. Men alt er definitivt ikke negativt med Tesla. Her kommer noen av de positive kommentarene:

eToro logo

Vurdering: 9.71/10
Minste innskudd: € 200
Beskrivelse: Valutahandel & aksjer med fleksibel giring. Du velger.
67% av private investorer taper penger når de handler CFD-er hos eToro.

7 grunner til å kjøpe Tesla-aksjer:
+ Utrolig stort potensiale hvis de kommer igang med produksjonsøkningen.
+ Mange spennende, nye modeller på gang, både biler og lastebiler.
+ Et av selskapene som har kommet lengst når det gjelder selvkjørende biler.
+ Larry Ellison kjøpte 3 millioner Tesla-aksjer i desember 2018. Han er vanligvis god på langsiktige investeringer.
+ Aksjen har gått ned mye, og har stort potensial for verdiøkning på 1-2 års sikt.
+ En investering i Tesla verdipapirer er en etisk satsing som er bra for naturen.
+ Tesla-aksjene er blant de mest shortede aksjene i USA, med drøyt 28 % i mai 2019.

5 grunner til å shorte Tesla-aksjer:
– Må snart ta inn penger igjen for å finansiere de løpende kostnadene.
– Tjener fortsatt ikke penger på forretningskonseptet, men verdsettes som om de er et superlønnsomt selskap.
– Tesla har mislyktes i leveransene flere ganger før, og det er en risiko for at det samme skal skje igjen.
– Negativ kontantstrøm, selv om de lager flere biler enn noensinne.
– Etterspørselen kommer sannsynligvis til å falle kraftig når Audi, BMW, Mercedes, Volvo og Porsche begynner å selge flere elbiler, noe som ser ut til å skje innen kort tid.


Publisert:
Skrevet av: admin

TAGGER


Andre lignende nyheter

Her finner du flere lignende nyheter slik at du kan fordype deg i emnet eller lese om noe lignende.

Kontakt oss

Vi jobber stadig med å utvikle siden, og tar gjerne imot forslag til forbedringer fra våre besøkende.

Hvis du har tips eller spørsmål, kan du kontakte oss.

All handel med finansielle instrumenter innebærer risiko, noe som også gjelder valutahandel og CFD-handel. Sats bare kapital du er forberedt på å tape. Tidligere resultater garanterer ikke fremtidige resultater. Informasjonen på denne nettsiden gis i opplæringsformål, og skal ikke betraktes som investeringsrådgivning.

Footer Logo
Følg oss på
DMCA.com Protection Status

Opphavsrett© 2010-2024 www.valutamegler.no Alle rettigheter reserveres.