X

Adrian fra Hamar

Registrerte seg hos valutamegleren Skilling for 40 minutter siden.

» Prøv Skilling du også
Ikke vis igjen

Følg oss på

Site Logo
NS Broker - en tradingplattform i verdensklasse
Klicka för större bilder

NSB er et spennende og nytt tradingnettsted for alle som liker valutahandel og trading på nettet. Selskapet har lisens fra Maltas nye EU-regulering, og nettstedet ser svaert profesjonelt ut. Her får du både en god mobilplattform og et godt utvalg av instrumenter, med alt fra valutaer og krypto til råvarer og aksjer. Selv om nettstedet kun er tilgjengelig på engelsk, er det enkelt å navigere og lett å forstå, selv for nybegynnere. Prove NS Broker i dag!

NS Broker

NS Broker logo

Totalvurdering

9.5/10

Detaljer

10
9
10
10
9
9
9
 • Minsteinnskudd

  EUR500

 • Plattformer

  2

 • Grunnlagt

  2011

 • Licenser

  2

 • Land

  Malta og UK

 • Råvarer/krypto

  Ja, Ja

 • Aksjehandel

  Ja

 • Norsk

  Nei

 • Kundestøtte

  Ja

 • Valutainnskudd

  NOK SEK EUR

NS Broker er en moderne, pålitelig og brukervennlig, nettbasert valutamegler for handel med CFD-er på valutaer, råvarer, indekser og aksjer. NS Broker har blitt utformet for å passe både profesjonelle tradere og nybegynnere. NSBroker drives av det anerkjente selskapet NSFX Ltd., som ble stiftet i 2011 av en gjeng valutaeksperter med lang erfaring og mye kunnskap fra finansbransjen. Valutamegler har sett noye på hva NS Broker har å tilby når det gjelder grensesnitt, tradinginstrumenter, plattformer og mye mer. Les vår omfattende anmeldelse, og finn ut hvorfor NS Broker er et godt valg for alle som onsker å begi seg ut på valutahandel. Prov en risikofri demokonto hos NS Broker nå!

Nettstedet gir et veldig godt inntrykk, og det er lett å forstå hvorfor denne valutamegleren med base i Malta har blitt en stabil tungvekter i bransjen. NS Broker profilerer seg som et pålitelig, trygt og kvalitetssikret nettsted for online trading, fremfor alt valutahandel, men også andre finansinstrumenter. Målet med tradingsiden var å skape en vellykket og sertifisert tradingplattform, tilgjengelig for tradere over hele verden. Nettstedet er designet og laget med brukervennlighet i fokus, av tradere, for tradere.

NS Broker er blant de mest gjennomsiktige aktorene i bransjen. De kunngjor alle likviditetsleverandorer på nettstedet: Dukascopy, Prime XM, Barclays, UBS, Currenex, City og Credit Suisse. Ingen andre forex broker er like gjennomsiktige. Prove NS Broker i dag!


NSBroker tilbyr handel med giring på opptil 1:100 for storre valutapar og ovrige finansprodukter. Sammenlignet med noen av NSBrokers likeverdige konkurrenter, kan denne belåningsgraden anses for å vaere litt lav. Men, ettersom mange ledende eksperter fraråder giring på over 1:50, mener vi at NSBrokers tilbud er tilstrekkelig.
For de som har lyst til å teste trading via NSBroker, tilbys to forskjellige kontotyper; en demokonto og en standardkonto. Demokontoen er helt gratis og krever ingen innskudd. Dette er et svaert godt alternativ for nybegynnere som onsker å prove seg litt, men også for erfarne tradere som onsker å finne ut hvorvidt NSBroker er noe for dem.

Hvis du velger å registrere deg med en standardkonto, kreves et minsteinnskudd på $ 250. Vi hos Valutamegler anbefaler imidlertid at du investerer en litt hoyere startkapital, siden du da er bedre rustet for volatilitet i markedet. Ellers tilbyr NSBroker lav spredning, uten tilleggsavgifter eller gebyrer for bruk av plattformene deres.
< a href="http://www.valutamegler.no/nsb-demo" target="_blank">Gratis demokonto.
+ Anerkjent, trygg og sertifisert valutamegler
+ Brukervennlig, lettnavigert og ganske nedskalert nettsted
+ Ulike innskuddsalternativer, som kredittkort, bankoverforing og digital lommebok
+ Muligheten til å starte forsiktig med en demokonto
+ Rask og enkel registrering
+ Tilbyr handel med mer enn 70 finansprodukter i fem ulike segmenter
- NS Broker tilbyr ingen mulighet til å opprette islamsk konto
- Nettstedet er ikke tilgjengelig på norsk
NSBroker tilbyr handel med verdens mest moderne og teknisk innovative handelsplattform, MetaTrader 5. Brukere kan velge mellom MT5 Desktop, MT5 Web for nettleser og MT5 Mobile for tradere i farten som onsker å trade via mobilen. MT5 Desktop og MT5 Mobile er tilgjengelige for nedlasting via NSBrokers nettsted. Med tre profesjonelle plattformer har du tilgang til sikker handel uansett hvor du er.
Hvis du lurer på noe eller du har behov for teknisk stotte, kan du kontakte NSBrokers svaert hyggelige og profesjonelle kundeagenter. Kundestotte er dessverre ikke tilgjengelig på norsk, men du kan velge mellom engelsk, russisk, tysk, arabisk, fransk, spansk og italiensk. Kundestotte via telefon er tilgjengelig mandag til fredag, og du kan også ta kontakt via e-post eller live-chat. Responstiden er lav, og responsen er god.
 
 

Har de tradingrobot?

Ja, NS Broker har en bra tradingrobot hvis du vil handle automatisk. Prov selv her!

Er NS Broker verdt å teste?

NS Broker er en av bransjens ledende aktorer for handel med valutaer, verdipapirer og andre finansprodukter. Nettstedet er godkjent og lisensiert, og mange profesjonelle tradere anser det for å vaere en av de tryggeste og mest pålitelige valutameglerne på markedet. Vi hos Valutamegler er utvilsomt enige i det. Som en ekstra kvalitetsindikator kan også nevnes at NSB er registrert og godkjent av MFSG, Malta Financial Services Authority. Ellers tilbyr NSBroker et brukervennlig og funksjonelt grensesnitt, med tydelig design. Dette gjor det enkelt å komme i gang og laere seg alle funksjoner og finesser. Hvis du er ute etter en profesjonell megler med moderne plattform og et bredt utvalg av både valutaer, kryptovalutaer og verdipapirer, bor du absolutt teste NSBroker.

Kan du stole på NS Broker?

NS Broker er sannsynligvis den mest gjennomsiktige aktoren i bransjen. De kunngjor alle likviditetsleverandorer på nettstedet, for eksempel Barclays, UBS, Currenex, City, Credit Suisse, BOV og Prime XM. Ingen av de andre aktorene har så god troverdighet fra Valutamegler.no, bortsett fra Skilling, som drives av en Andre Lavold, en norsk fyr fra Tromso.
Selskapet bak NS Broker het tidligere eller kalles iblant fremdeles NSFX Ltd, NSFX Limited.
  Ingen nyheter om NS Broker tilgjengelig.

Kontakt oss

Vi jobber stadig med å utvikle siden, og tar gjerne imot forslag til forbedringer fra våre besøkende.

Hvis du har tips eller spørsmål, kan du kontakte oss.

All handel med finansielle instrumenter innebærer risiko, noe som også gjelder valutahandel og CFD-handel. Sats bare kapital du er forberedt på å tape. Tidligere resultater garanterer ikke fremtidige resultater. Informasjonen på denne nettsiden gis i opplæringsformål, og skal ikke betraktes som investeringsrådgivning.

Footer Logo
Følg oss på
DMCA.com Protection Status

Opphavsrett© 2010-2024 www.valutamegler.no Alle rettigheter reserveres.