X

Isak fra Kongsberg

Registrerte seg hos valutamegleren Skilling for 13 minutter siden.

» Prøv Skilling du også
Ikke vis igjen

Følg oss på

Site Logo
featured image

Her samler vi videoer, der du kan se hvordan du registrerer deg hos ulike valutameglere. Her finner du også videoer som viser hvordan selve tradingplattformen ser ut ved aktiv handel. Dette er ofte ting som kan være avgjørende når man velger hvilken megler man skal handle hos.

Vi hjelper deg med å finne den riktige megleren, både ved å tilby anmeldelser og teste nye plattformer, men også ved å tilby informasjon til deg som selv aktivt ønsker å velge plattform ut fra for eksempel utseende og funksjoner. Ta en titt på valutameglernes tradingplattformer og registreringsprosesser i videoene nedenfor. Noen av plattformene kan ha endret utseendet noe etter at videoen ble lansert, men konseptet er det samme.

Demokonto og registrering hos Skilling

Se hvor raskt og enkelt du kan komme i gang hos Skilling.

Registreringsvideo for Markets.com

Vi kommer snart til å legge til enda flere videoer om registrering, handel og hvordan du kan opprette en forex demokonto. Under hver anmeldelse er det også snart videoer på plass, som viser akkurat hvordan det fungerer hos en bestemt valutamegler. Etter hvert som nettstedet vokser, kommer vi også til å legge ut flere pedagogiske videoer.

Kontakt oss

Vi jobber stadig med å utvikle siden, og tar gjerne imot forslag til forbedringer fra våre besøkende.

Hvis du har tips eller spørsmål, kan du kontakte oss.

All handel med finansielle instrumenter innebærer risiko, noe som også gjelder valutahandel og CFD-handel. Sats bare kapital du er forberedt på å tape. Tidligere resultater garanterer ikke fremtidige resultater. Informasjonen på denne nettsiden gis i opplæringsformål, og skal ikke betraktes som investeringsrådgivning.

Footer Logo
Følg oss på
DMCA.com Protection Status

Opphavsrett© 2010-2024 www.valutamegler.no Alle rettigheter reserveres.