X

Jonas fra Arendal

Registrerte seg hos valutamegleren Skilling for 39 minutter siden.

» Prøv Skilling du også
Ikke vis igjen

Følg oss på

Site Logo
featured image

Valutamarkedet er åpent 6 dager i uken, 24 timer i døgnet. Til tross for dette, finnes det definisjoner for hva som anses å være “slutten av arbeidsdagen” og “overnatten”. Dette for at valutameglerne skal kunne justere løpende kostnader i forhold til gjeldende renter og lignende.

Å ligge kort eller langt i en valutaposisjon ved slutten av arbeidsdagen, såkalt “rollover” eller “overnight” koster en avgift som oftest er basert på de underliggende rentene for de to valutaene i valutaparet du kjøper. I valutaverden regnes slutten av arbeidsdagen som kl. 17:00 EST (Eastern Standard Time), altså når arbeidsdagen er over blant annet i New York (de tidssonen EST gjelder). Norge tilhører tidssonen CET (Central European Time).

Tidssonen EST er vanligvis -6 timer i forhold til hva klokken er i Norge. Det kan imidlertid variere en time i begge retninger når Europa går over til sommer- eller vintertid, ettersom man i USA ikke går over til sommer-/vintertid på samme dato.

Klokken i Norge (CET) akkurat nå

Klokken i New York (EST) akkurat nå

›› Her kan du lese resten av artiklene i vår valutaskole.

Kontakt oss

Vi jobber stadig med å utvikle siden, og tar gjerne imot forslag til forbedringer fra våre besøkende.

Hvis du har tips eller spørsmål, kan du kontakte oss.

All handel med finansielle instrumenter innebærer risiko, noe som også gjelder valutahandel og CFD-handel. Sats bare kapital du er forberedt på å tape. Tidligere resultater garanterer ikke fremtidige resultater. Informasjonen på denne nettsiden gis i opplæringsformål, og skal ikke betraktes som investeringsrådgivning.

Footer Logo
Følg oss på
DMCA.com Protection Status

Opphavsrett© 2010-2021 www.valutamegler.no Alle rettigheter reserveres