X

Martin fra Sandefjord

Registrerte seg hos valutamegleren eToro for 13 minutter siden.

» Prøv eToro du også
Ikke vis igjen

Følg oss på

Site Logo
Bästa valutamaklarna

Handel med kryptovalutaer skiller seg i en viss grad fra handel med tradisjonelle valutaer. Fremfor alt tilbys betydelig lavere giring, ofte maksimalt 2x ved handel med bitcoin, Ethereum, Ripple eller Litecoin.

Samtidig kan svingningene være betydelig høyere. Dermed er det sannsynligvis lurt både for deg som trader og for kryptomeglerne at giringen ikke er større. Det holder ofte i massevis med dobbel giring for å kunne få en god økning.

Hvilken kryptomegler er best? Nedenfor finner du rangeringen vår av markedets ledende kryptomeglere. Disse har lavest spredning, og de er økonomisk stabile. Kun EU-lisensierte meglere for kryptovalutaer er med i topplisten, da de garanterer et høyt sikkerhetsnivå. De følger dessuten krav til at kundenes innskudd oppbevares adskilt fra selskapets penger.

Toppliste med de beste kryptomeglerne, basert på våre utførlige tester. Kom i gang med kryptohandel på en rask og enkel måte!

9.67/10
8.71/10
9.71/10
9.71/10
9.57/10
9.29/10
9.14/10
9.29/10
9.14/10
9.14/10
9.5/10
9.14/10
9.29/10
9.14/10
8.7/10
9.43/10
9.29/10
7.57/10
9.14/10
8.57/10
6.86/10
7.71/10
8.14/10
6.9/10
9.14/10
5.57/10
9.14/10
9.33/10
9/10

Nedenfor diskuterer vi 9 av de viktigste elementene vi undersøker, kontrollerer og verifiserer for ulike valutameglere:

Hvem eier selskapet?

Hvem står bak en viss valutamegler? Det kan vre stor forskjell mellom ulike eiere, og vi hos valutamegler.no prøver på uavhengig vis å komme i kontakt med investorer og grave dypt for å se hvem som eier et bestemt selskap. En bakgrunnssjekk utføres for å sikre at eierne bak alle forex-selskap som vises er seriøse.

Spredning

Spredning, det vil si forskjellen mellom kjøps- og salgskurs, er en viktig faktor ved handel med valutaer og råvarer. Aktører med lav spredning og rask utføring av ordre får naturligvis høyere vurdering, og alle valutameglere testes både på datamaskin, mobil og nettbrett.

Hvor raskt kommer man i gang?

Mens det kun tar 10 sekunder å registrere seg hos de mest brukervennlige nettsidene, kan det ta flere minutter hos noen av de verste valutameglerne.

Hvilke avgifter finnes det?

Det kan finnes massevis av skjulte avgifter, som inaktivitetsgebyrer eller uttaksgebyrer. Nettsider med minimale avgifter får høyere vurdering enn valutameglere med mange skjulte kostnader.

Hvilke regler må valutamegleren følge?

Når det er snakk om regler, refereres det gjerne til en lisens. Vi premierer nettsider som er lisensierte i EU, og som dermed må følge strenge økonomiske regler og krav om adskilte kontoer osv.

Hva slags programvare benyttes?

Har valutamegleren utviklet sin egen plattform der man kan handle, eller brukes det en generell programvare? Vi tester alle programmer fra ulike enheter, og tar skjermbilder for å vise deg hvordan det ser ut.

Tilbys giring?

Hvor mye kan man belåne for ulike instrumenter, og hva er reglene?

Tilbys norsk kundestøtte?

Hvor raskt svarer kundestøtte, og hvor kunnskapsrike er de? En rekke ulike spørsmål blir stilt for å vurdere kvaliteten hos kundestøtte. Vi sjekker selvsagt også om nettsiden tilbyr norsk kundestøtte.

Hva kan man handle?

Antall valutapar, råvarer, aksjer og andre tilgjengelige instrumenter er en viktig faktor for hvor bra vurdering en valutamegler får. Hvis du har spørsmål, kan du gjerne kontakte oss.

Kontakt oss

Vi jobber stadig med å utvikle siden, og tar gjerne imot forslag til forbedringer fra våre besøkende.

Hvis du har tips eller spørsmål, kan du kontakte oss.

All handel med finansielle instrumenter innebærer risiko, noe som også gjelder valutahandel og CFD-handel. Sats bare kapital du er forberedt på å tape. Tidligere resultater garanterer ikke fremtidige resultater. Informasjonen på denne nettsiden gis i opplæringsformål, og skal ikke betraktes som investeringsrådgivning.

Footer Logo
Følg oss på
DMCA.com Protection Status

Opphavsrett© 2010-2022 www.valutamegler.no Alle rettigheter reserveres.