X

Isak fra Arendal

Registrerte seg hos valutamegleren eToro for 2 minutter siden.

» Prøv eToro du også
Ikke vis igjen

Følg oss på

Site Logo
featured image

Den norske superentreprenøren André Lavold, i blant kalt “strategen bak Optimizer Invest”, tiltrer som ny administrerende direktør i tradingselskapet Skilling Group, som ble lansert i april 2019. Samtidig tar Anders Berglund, som kanskje er mest kjent som administrerende direktør for Google Sverige, ett steg til side, og blir deltidskonsulent hos selskapet etter å ha drevet det omfattende arbeidet med oppstarten av Skilling Group i litt over tre år og fire måneder. Her tar vi en nærmere titt på årets kanskje mest lovende tradingmegler på nettet, og vi ser på hvordan André kom inn som administrerende direktør för gruppen. 

En ny og spennende reise for André og et løft for Skilling

Skilling Group er den første adm dir-rollen for André Lavold på 12 år, da han ledet skuten hos Betsafe. Med over 20 års tradingerfaring og en ledende posisjon hos Optimizer Invest som er investorer i blant annet Catena Media, Gaming Innovation Group, Investoo Group, Consector og Speqta (MyTaste-gruppen), har han svært god innsikt i finansbransjen. I tillegg til nettsteder om valutahandel, har de også veldig god innsikt og markedsdata om kryptovalutaer.

Skilling logo

Vurdering: 9.71/10
Minste innskudd: 1200 kroner
Beskrivelse: Trading. Enkelt. Aksje & valutahandel på norsk.
71% av ikke-profesjonelle kunder taper penger når de handler CFDer med denne tilbyderen.

André har helt siden tenårene likt å tippe både på sport, og handle aksjer. Etter alt å dømme har teamet bak Optimizer Invest sett en stor mulighet i et ofte komplisert marked som har muligheter med få sikkerhetsmessige (BankID) og handelsmessige endringer i fremtiden. Du får tilgang til alle verdens finansmarkedet, samt krypto. Uansett om du har handlet på nettet før eller ikke, er det overraskende enkelt og tydelig hos Skilling. Selskapet har nemlig lansert et veldig bra produkt, selv om det selvfølgelig alltid finnes forbedringspotensiale for en ny tradingmegler som har skapt sin helt egen plattform og som prøver å tenke helt nytt når det gjelder trading på nettet. 3 skärmdumpar från Skilling på mobil

Hva tilbys hos Skilling i dag?

Det innovative nettstedet med André i spissen prøver å få nybegynnere og mer erfarne tradere til å komme raskt i gang på alle markeder, uten mange kompliserte vilkår eller skjulte avgifter. Alle priser er gjennomsiktige, og vises med alle gjeldende avgifter, noe man ikke finner hos andre tradingmeglere.

Skillings Academy lærer deg det meste du trenger om hvordan man handler valuta, råvarer som olje eller gull,, kjøper eller selger aksjer Tesla, krypto og andre finansinstrumenter på nettet. Hvis du aldri har handlet med CFD-er tidligere, eller synes det høres vanskelig ut, er dette utvilsomt tradingplattformen for deg. For øyeblikket er det 36 ansatte hos Skilling, fordelt på tre ulike kontorer i Europa; Kypros, Malta og Spania.

Skillings nettside kommer ganske sikkert til å utlyse nye stillinger i fremtiden, og Valutamegler.no allerede har merket seg at flere nye talenter har blitt rekruttert i det siste. De har nå åpnet for tradere fra EU, og nettsidene tilbys på flere forskjellige språk, inkludert norsk. Vi hos Valutamegler.no tipper at også Storbritannia blir å finnes på kartet i fremtiden. Men, hvordan kommer Skilling til å vokse under Andrés lederskap? Dette og mye annet har vi tenkt å spørre ham om i et intervju som kommer snart.
Mega Lotto logo

Optimizer Invest: Bakgrunn

Investmentselskapet Optimizer med Henrik Persson Ekdahl og André Lavold i spissen begynner å bli kjent over hele Europa som fremgangsrike entreprenører og eksperter innen spillbransjen, lead gen, fintech og e-handel som stadig overvåkes av media.

Noen av deres mest kjente investeringer inkluderer GIG, Speqta (MyTaste), Catena Media og Investoo. To av deres nåværende satsinger, som vi anser har størst potensiale, inkluderer MegaLotto (ikke lansert enda) og ovennevnte Skilling, som hittil er lansert på 4 språk, men som trolig kommer på flere markeder og i en enda bedre versjon snart. Blant selskaper som Optimizer Invest har forlatt, kan nevnes Casumo, Hero Gaming ogZooZoo.

Optimizer Invest drives i dag av administrerende direktør Petter Moldenius, som har bakgrunn fra M&A hos sveitsiske Ascom. Et annet kjent navn i styret er Johan Kinnander, som har vært sjef for Google Sverige.

Optimizer ble grunnlagt av trioen Henrik Persson Ekdahl, André Lavold og Mikael Riese Harstad. Henrik er kjent som tidligere elitesvømmer og nettverksekspert med talent for å finne riktige oppkjøpskandidater. Han ledet Catena Media i en intensiv periode rundt 2017-2018.

Vil du vite mer og begynne å handle på nettet? Les vår anmeldelse av Skilling.

Risikoadvarsel: 73 % av ikke-profesjonelle kunder taper.


Publisert:
Skrevet av: admin

TAGGER


Andre lignende nyheter

Her finner du flere lignende nyheter slik at du kan fordype deg i emnet eller lese om noe lignende.

Kontakt oss

Vi jobber stadig med å utvikle siden, og tar gjerne imot forslag til forbedringer fra våre besøkende.

Hvis du har tips eller spørsmål, kan du kontakte oss.

All handel med finansielle instrumenter innebærer risiko, noe som også gjelder valutahandel og CFD-handel. Sats bare kapital du er forberedt på å tape. Tidligere resultater garanterer ikke fremtidige resultater. Informasjonen på denne nettsiden gis i opplæringsformål, og skal ikke betraktes som investeringsrådgivning.

Footer Logo
Følg oss på
DMCA.com Protection Status

Opphavsrett© 2010-2024 www.valutamegler.no Alle rettigheter reserveres.