X

Aksel fra Kongsberg

Registrerte seg hos valutamegleren AvaTrade for 45 minutter siden.

» Prøv AvaTrade du også
Ikke vis igjen

Følg oss på

Site Logo
featured image

Vi hos Valutamegler.no streber etter å bli det beste alternativet for deg som leter etter en rask veiledning på 5 minutter når du skal begynne med trading på nettet. Nybegynnere kan dra nytte av å lese tradingbøker, men ingenting er bedre enn å øve på å handle selv. Det er nemlig ved å trene at man blir bedre. Dette gjelder også trading på nettet. Les videre for å komme i gang med trading på nettet på en enkel måte. 

Online trading på en enkel måte

Det har aldri vært enklere å komme i gang med trading på nettet. I dagens moderne samfunn, er all online handel tilgjengelig hos de største aktørene. Du kan handle alt fra aksjer til råvarer og kryptovalutaer eller vanlige valutaer på en og samme plattform.

Du er ikke begrenset til å kjøpe aksjer, men du kan også shorte aksjer. Aldri før har privatpersoner hatt tilgang til så mange forskjellige metoder for handel på nett. Med generøse belåningsmuligheter for både shorting av valutaper, råvarer og norske eller utenlandske aksjer, er det ikke rart at mange ønsker å komme i gang med trading på nettet. Her tilbyr vi en veiledning for å hjelpe deg i gang.

Ulike avsnitt på denne siden:
Slik kommer du i gang!
Online tradingmeglere
Handle aksjer
Shorte aksjer
Handle valutaer
Handle krypto
Handle råvarer
Demokonto

Norges beste tradingmegler på nettet, med alt på én plattform

Nedenfor finner du de mest pålitelige tradingmeglerne for nordmenn. Alle er testet og verifisert av oss. Opprett en tradingkonto på nettet hos en av de anbefalte nettsidene nedenfor:


eToro – Vurdering: 9.71/10
eToro har massevis av CFD-er og andre produkter, som aksjer, alt med med fleksibel giring.
67% av private investorer taper penger når de handler CFD-er hos eToro.
Les anmeldelse av eToro


Skilling – Vurdering: 9.71/10
Innovativt selskap for norsk CFD-handel. Tilbyr BankID for å bekrefte identiteten din, og alt går raskt med riktig handelskonto for CFD.
71% av ikke-profesjonelle kunder taper penger når de handler CFDer med denne tilbyderen.
Les anmeldelse av Skilling


Capital – Vurdering: 9.57/10
Handle valuta på CFD-er smartere ved hjelp av AI fra tradingsiden Capital.
71.2 % av individuelle investorkontoer taper penger når de handler CFD-er.
Les anmeldelse av Capital


NS Broker – Vurdering: 9.5/10
Stilren, nyskapende valuta- og tradingmegler på nettet. Enestående på CFD-er.
De siste 12 månedene har 73,5 % av ikke-profesjonelle kunder hos NSFX Limited tapt penger.
Les anmeldelse av NS Broker


Pepperstone – Vurdering: 9.43/10
Pepperstone gir fordel til CFD traderen.
75.9% av alle ikke-profesjonelle kunder taper penger på CFD trading med Pepperstone.
Les anmeldelse av Pepperstone


101investing – Vurdering: 9.43/10
CFD-tradingside med MT4 på engelsk. Gratis opplæringsvideoer.
Mellom 74 og 89 % av alle ikke-profesjonelle investorkontoer taper penger når de handler med CFD-er hos 101 Investing.
Les anmeldelse av 101investing


EzInvest – Vurdering: 9.4/10
Grei CFD-handel med stort utvalg, lave spreads og raske gjennomforinger.
74 % av alle ikke-profesjonelle kunder taper penger ved handel med CFD-er hos denne megleren.
Les anmeldelse av EzInvest


AvaTrade – Vurdering: 9.29/10
AvaTrade lar deg ta kontroll over CFD-handel med MT4, SharpTrader og DupliTrade.
71 % av ikke-profesjonelle kunder taper penger når de handler hos AvaTrade.
Les anmeldelse av AvaTrade


Plus 500 – Vurdering: 9.29/10
Plus500 har over 2000 CFD instrumenter at handle med.
86% av alle ikke-profesjonelle kunder taper penger på CFD-handel hos Plus 500.
Les anmeldelse av Plus 500


Libertex – Vurdering: 9.29/10

83 % av ikke-profesjonelle investorer taper penger når de handler CFD-er med denne leverandøren.
Les anmeldelse av Libertex

Hvordan kommer jeg i gang med online trading?

Det er lettere enn du tror å komme i gang. Hos nye meglere som Skilling tar det for eksempel bare 10 sekunder å registrere seg.
1. Gå til registreringssiden på Skilling.com
2. Angi e-postadresse og passord.
3. Velg kontovaluta; NOK, USD eller EUR. Vi foreslår USD, da det er den sikreste valutaen.
4. Begynn å handle uten risiko med en demokonto for trading på nettet.
5. Registrer deg med BankID for å slippe manuell verifisering. Da kan du handle med ekte penger uten å måtte bekrefte kontoen din, i løpet av 10 sekunder.

Handle med aksjer på nettet

Aksjehandel står i dag for den største delen av online trading, selv om stadig flere prøver andre alternativer hvert år. Det handler nesten utelukkende om å kjøpe aksjer, ettersom mange rådgivere og banker aldri engang tar opp shorting. Les 7 grunner til at banker ikke skriver om shorting av aksjer.


Kjøp av aksjer er det tradisjonelle, og innebærer at man tror på et selskap. Du investerer i det fordi det er spådd at det kommer til å gå bra i fremtiden. Men, når markedet snur og aksjekursene faller, kan man finne nye aksjemeglere med lav courtage, og muligheten til belåning og shorting på samme plattform. Normalt varer en generell oppgang i aksjemarkedet maksimalt 10 år, og i dag har det gått mer enn 11 år. Det er derfor ikke mange som tviler på at det snart kan snu. Med en “dårlig” Brexit, der Storbritannia går ut av EU uten å betale det de tidligere har “lovt”, kan en ny krise være på vei. Da kan shorting av indekser eller aksjer være ekstra passende. Lyst til å komme i gang? Så til siden vår om enkel shorting av aksjer, der du får inspirasjon om aktuelle kandidater for shorting!

Slik handler du med valuta

Du kommer raskt i gang med valutahandel ved å opprette en demokonto. Alle seriøse aktører tilbyr dette kostnadsfritt, slik at du kan prøve helt uten risiko. Noe av det morsomste med å handle valuta er at du kan satse relativt lite (fra noen tusenlapper, eller til og med mindre), og få belåning. Hvis du setter inn 5000 kr, kan du dermed handle som om du hadde 150 000 kr på kontoen. Det anbefales selvfølgelig å være forsiktig, ellers er det fort gjort å miste pengene. Men, belåning gir store muligheter. Valutahandel følger teknisk analyse og trender mer enn aksjehandel, spesielt de mindre aksjene som er mer uforutsigbare. I dag leser vi stadig oftere om mislykkede aksjehandlere som går over til valutahandel eller krypto i stedet.

Nettsteder som tilbyr handel med valuta, såkalte valutameglere, tilbyr også handel med aksjer fra både Norge, Skandinavia og USA, samt råvarer og indeks. “Rene” valutameglere er dermed sjeldne. Vårt tips er å handle med de største valutaparene, som EUR/USD og USD/JPY. Da kan du enklere forutse trender, og markedet er veldig likvid. Lukking av store valutapar kan gjennomføres på noen millisekunder, ikke 30 sekunder eller flere minutter, noe det fort kan ta for mindre, norske aksjer.

Trading av kryptovalutaer med CFD-er

Kryptovalutaer er den nyeste formen for online trading, og dessuten den mest volatile. Kursene beveger seg ofte mye fra én dag til en annen, eller til og med fra én time til en annen. Det er derfor lurt å ikke investere mer enn man har råd til å tape. Den mest populære kryptovalutaen med lavest spredning og høyest likviditet er utvilsomt bitcoin. Ethereum og litecoin er andre alternativer på kryptomarkedet som vokser raskt. Les mer om kryptovalutaer her.

Handle råvarer med CFD

De fleste tradingsider på nettet som tilbyr aksjer og valutahandel, har også råvarer som gull, olje og sølv. Gull er trolig en av de mest stabile og sikre investeringene. Det er trygt selv når resten av markedet går ned, ved krig, eller når det er uro på grunn av Brexit eller det siste utspillet fra Donald Trump. Olje beveger seg betydelig raskere, og kan falle med 50 % enkelte år.

Online trading uten investering — prøv med demokonto

Den enkleste måten for å komme i gang med moderne, online trading uten å måtte investere noe, er med en demokonto. Du kan registrere deg i løpet av få sekunder, og du får muligheten til å gjøre deg kjent med aksje-, valuta-, råvare- og kryptomarkedet på en og samme plattform. Online trading uten innskudd er en enkel og lærerik måte for å komme i gang og øve før du satser ekte penger på trading. Utvalget er enormt, og det koster ingenting. Opprett en demokonto i dag og kom i gang med online trading uten å investere noe. Det er den perfekte måten for å begynne å handle risikofritt.

Automatisk trading på nettet

Ved hjelp av en tradingrobot er det mulig å handle valuta, aksjer, krypto eller råvarer automatisk. Du setter sammen en tradingstrategi, og du kan deretter få en robot til å handle for deg. Først er det nødvendig med litt backtesting, for å finne ut hva som fungerer.

Handle online hjemmefra

For mange har det blitt en populær hobby å handle hjemmefra, fra en café eller mens de er på ferie. Ofte går denne hobbyen over til mer seriøs trading.

De beste valutameglerne for deg som vil prøve

Når du er klar til å begynne å handle på nettet, anbefaler vi at følgende megler, ettersom det er denne som har fått høyest karakter i alle testene og anmeldelsene våre.

Skilling logo

Vurdering: 9.71/10
Minste innskudd: 1200 kroner
Beskrivelse: Trading. Enkelt. Aksje & valutahandel på norsk.
71% av ikke-profesjonelle kunder taper penger når de handler CFDer med denne tilbyderen.

Kontakt oss

Vi jobber stadig med å utvikle siden, og tar gjerne imot forslag til forbedringer fra våre besøkende.

Hvis du har tips eller spørsmål, kan du kontakte oss.

All handel med finansielle instrumenter innebærer risiko, noe som også gjelder valutahandel og CFD-handel. Sats bare kapital du er forberedt på å tape. Tidligere resultater garanterer ikke fremtidige resultater. Informasjonen på denne nettsiden gis i opplæringsformål, og skal ikke betraktes som investeringsrådgivning.

Footer Logo
Følg oss på
DMCA.com Protection Status

Opphavsrett© 2010-2024 www.valutamegler.no Alle rettigheter reserveres.