X

Julian fra Halden

Registrerte seg hos valutamegleren Skilling for 7 minutter siden.

» Prøv Skilling du også
Ikke vis igjen

Følg oss på

Site Logo
AvaTrades nettside - startside
Klicka för större bilder

AvaTrade er en svært seriøs valutamegler med enestående kundestøtte og konkurransedyktig spredning. Gjennom omfattende regulering i seks ulike jurisdiksjoner, følger AvaTrade de strengeste regler, og nesten alle kan drive valutahandel her. Utvalget deres av råvarer, valutaer, ETF-er, indekser og kryptovalutaer er veldig bra. For å hjelpe nybegynnere med å komme i gang med online trading, tilbyr de opplæring på SharpTrader. Her finnes alt en trader trenger for daglig handel, som videoer med fakta og tips, daglige tekniske analyser fra AvaTrades egen alaytiker, samt massevis av tips for å hjelpe deg med å bli en bedre trader. Sjekk den praktiske oversikten vår, og les videre for å danne deg en oppfatning om selskapet før du begynner å handle valuta med Ava Trade.

AvaTrade

AvaTrade logo

Totalvurdering

9.29/10

Detaljer

9
9
9
9
10
10
9
 • Minsteinnskudd

  € 100

 • Plattformer

  AvaTradeGO app

 • Grunnlagt

  2006

 • Licenser

  6 jurisdiksjoner

 • Land

  Irland

 • Råvarer/krypto

  Ja

 • Aksjehandel

  Ja

 • Norsk

  Ja

 • Kundestøtte

  E-post, telefon

 • Valutainnskudd

  SEK, EUR mfl

AvaTrade er en innovativ valutamegler med hovedkontorer i Irland. Selskapet har vært på markedet siden 2006, og har satt seg mål om å bli et av markedets ledende aktører innen valutahandel. Med mer enn 200 000 kunder, anses selskapet som et av de raskest voksende innen valutahandel. De er dermed sannsynligvis allerede nær målet sitt.

Innskudd til AvaTrade-kontoen din kan utføres enten med EUR eller USD som basisvaluta. På grunn av utsiktene for EUR og USD, anbefales det å åpne en AvaTrade-konto i norske kroner. Uttak går mye raskere hos AvaTrade enn hos mange konkurrerende aktører innen valutahandel. Her tar det maksimalt 48 timer før pengene er på bankkontoen, eller enda raskere hvis du velger f. eks. VISA eller Mastercard. Mer enn 2000 instrumenter. En mulighet du ikke kan gå glipp av. Kjøp eller gå kort. Prøv AvaTrade i dag
Maksimal belåningsgrad for valutahandel ligger på 30 ganger innsatt beløp. For giring med aksjehandler gjelder 5x belåning både for svenske, norske, danske, britiske og amerikanske aksjer, uansett om du kjøper eller shorter. For kryptovalutaer som bitcoin gjelder en maksimal belåning på 2x hos AvaTrade.
Etter 3 måneders inaktivitet hos AvaTrade, koster det € 50 for kontoer i euro (og tilsvarende beløp for USD og GBP). Ved 12 måneders inaktivitet hos AvaTrade trekkes en administrasjonsavgift på € 100 for kontoer i euro. For USD er inaktivitetsbeløpet $ 100, og for GBP er det £ 100. Inaktivitetsavgiften er på nivå med gjennomsnittet på valutamarkedet. Det anbefales at du tar ut pengene og avslutter kontoen hvis du er sikker på at du ikke skal handle i flere måneder på rad.
+ AvaTrade gir kunder muligheten til å investere og handle i innovative og pålitelige omgivelser.
+ Blant markedets beste personlige kundestøtte.
+ Regulert fra 6 ulike markeder, noe som gjør at de følger alle regler for valutahandel veldig nøye.
+ Raske og enkle innskudd og uttak via bl.a. PayPal, betalingskort og bankoverføring.
+ Ærlig og langsiktig valutamegler.

- Mangler enkelte valutapar, som NOK/GBP og NOK/JPY.
- Mangler MetaTrader 5-integrering.
- Minsteinnsatsen er € 100.
AvaTrade har vokst enormt, og har i dag mer enn 225 000 valutahandelskunder fra hele verden, med flere millioner transaksjoner per måned. Selskapet håndterer i gjennomsnitt et handelsvolum på mer enn 600 milliarder kroner per måned. Alle kundemidler er adskilt fra bankens egne midler.

AvaTrades brukerorienterte perspektiv, i kombinasjon med sterk økonomisk støtte, er unikt innen online trading. De tilbyr døgnåpen, flerspråklig kundestøtte og et bredt utvalg av plattformer og tjenester. De har dermed skapt det optimale handelsmiljøet for alle nivå av tradere. AvaTrades forretningsområde omfatter et bredt spekter av handelsinstrumenter, inkludert valutaer, aksjer, råvarer og indekser.

Ava er et multinasjonalt selskap, med regionale kontorer og salgssentre i Paris, Dublin, Milano, Tokyo og Sydney. Selskapets hovedkontorer ligger i Dublin i Irland.

Enten du er en erfaren trader eller en nybegynner, får du den perfekte balanse mellom enkelthet og eleganse via AvaTrades brukertilpassede handelsplattformer. Det er ikke rart at Ava har mottatt ni bransjepriser siden 2009.
AvaTrade tilbyr veldig god kundestøtte. På dagtid har du muligheten til å snakke med skandinaviske kundemedarbeidere, mens engelske agenter er tilgjengelige på kveld og natt.
 
 

Er AvaTrade en pålitelig valutamegler?

AvaTrade har eksistert siden 2009, og anses som en pålitelig megler. Selskapet har lisens fra Kypros, noe som medfører at de følger strenge regler og forskrifter angitt av EU. Dette inkluderer for eksempel at kundenes penger skal oppbevares på en egen konto, adskilt fra AvaTrades penger.

Kan man bli skyldig penger til AvaTrade? Er det mulig at kontosaldoen min blir negativ?

Nei, det er ikke mulig for en AvaTrade-kunde å tape mer enn det som står på kontoen. I et scenario der valutamarkedet beveger seg utrolig raskt og havner på en negativ saldo, gir AvaTrade deg pengene tilbake ved å utføre en negativ saldojustering slik at alt går i null. Du skylder dermed ingenting.

Er det mulig å handle valuta hos AvaTrade uten rentekostnader?

Ja, det finnes islamske kontoer hos AvaTrade for muslimer eller de som ganske enkelt vil unngå å måtte forholde seg til rentekostnader. Det er imidlertid ikke mulig å handle visse valutapar med ekstremt høy rente, som tyrkiske lire, ettersom spredningen blir ekstremt høy og ufordelaktig i en slik handel.
Selskapet bak AvaTrade het tidligere eller kalles iblant fremdeles AvaFx.
  Ingen nyheter om AvaTrade tilgjengelig.

Kontakt oss

Vi jobber stadig med å utvikle siden, og tar gjerne imot forslag til forbedringer fra våre besøkende.

Hvis du har tips eller spørsmål, kan du kontakte oss.

All handel med finansielle instrumenter innebærer risiko, noe som også gjelder valutahandel og CFD-handel. Sats bare kapital du er forberedt på å tape. Tidligere resultater garanterer ikke fremtidige resultater. Informasjonen på denne nettsiden gis i opplæringsformål, og skal ikke betraktes som investeringsrådgivning.

Footer Logo
Følg oss på
DMCA.com Protection Status

Opphavsrett© 2010-2024 www.valutamegler.no Alle rettigheter reserveres.