X

Elias fra Haugesund

Registrerte seg hos valutamegleren Skilling for 2 minutter siden.

» Prøv Skilling du også
Ikke vis igjen

Følg oss på

Site Logo
Coinbase: Kjøp og selg mer enn 100 kryptovalutaer!
Klicka för större bilder

Amerikanske Coinbase er en digital plattform for valutahandel med fremtidens penger;kryptovaluta. Selskapet ble stiftet i 2013, og var dermed selvsagt ikke først ute med denne ideen. Men, de har likevel klart å vokse i rekordfart, og er nå utvilsomt en av de største aktørene på markedet. I tillegg tør vi å påstå at Coinbase er plattformen i kryptobransjen som har det tydeligste målet med virksomheten sin, og som dessuten jobber svært hardt for å nå ut til alle mennesker med den spesielle visjonen sin. Det har utvilsomt lønt seg, og Coinbase gjør det svært godt. Ved å muliggjøre og lette handel med kryptovaluta globalt, ønsker Coinbase å bidra til å skape et åpent og uavhengig økonomisk system som er tilgjengelig for alle, uavhengig av nasjonalitet eller sosiale og økonomiske forhold. De understreker også at handel med kryptovalutaer skal være enkelt, fleksibelt og raskt, og her lykkes de virkelig med sin smarte, brukervennlige plattform. Har du lyst til å lese mer om Coinbase? Her får du en detaljert gjennomgang.

Coinbase

Coinbase logo

Totalvurdering

7.71/10

Detaljer

6
8
8
7
8
9
8
 • Minsteinnskudd

  $ 50

 • Plattformer

  3

 • Grunnlagt

  2012

 • Licenser

  102

 • Land

  US

 • Råvarer/krypto

  Ja

 • Aksjehandel

  Nei

 • Norsk

  Nei

 • Kundestøtte

  Ja

 • Valutainnskudd

  AUD USD EUR GBP

Coinbase sitt nettsted er stilig, moderne og ganske enkelt; det har et flott design uten for mange forstyrrende elementer. Nettstedet passer dermed godt med det Coinbase ønsker å stå for og hvordan de profilerer seg som selskap: Det skal være enkelt å handle med kryptovalutaer. Plattformen er rettet både mot selskaper og enkeltpersoner, med tjenester som blant annet en digital lommebok (selvfølgelig) og muligheten for selskaper å ta betalt i kryptovaluta. Det spiller ingen rolle om du er nybegynner eller en avansert trader på profesjonelt nivå. Hjemmesiden byr nemlig på flere ulike plattformer for å betjene både erfarne og uerfarne brukere.

Grensesnittet og smarte tjenester får tommelen opp, men hvordan ser det egentlig ut på selve valutafronten? Hvilke kryptovalutaer er tilgjengelige hos Coinbase? Hvis du er ute etter en plattform der bredden på sortimentet er viktigst, bør du kanskje hoppe over denne aktøren og lete videre. Men, hvis du først og fremst er interessert i velkjente valører som f.eks. bitcoin, ethereum, EOS, XRP og litecoin, har Coinbase akkurat det du trenger. Coinbase representerer en ny generasjon av handel med kryptovalutaer, der stikkordene ukomplisert og lettilgjengelig tar kryptovaluta ut i verden, til alle personer og selskaper som vil ha full kontroll over økonomien sin. Registrer deg på et par minutter, og begynn å handle ved å bruke din digitale lommebok.
Trading med giring er enda ikke mulig hos Coinbase, men administrerende direktør Emilie Choi gjorde det klart i en uttalelse i mai 2019 at dette er del av det neste store steget for denne kryptoplattformen. Handel med giring og kreditt innebærer naturligvis økt risiko, og det er foreløpig ikke tilstrekkelig med retningslinjer og forskrifter for denne typen uregulerte markeder. Men, arbeidet fortsetter, og vi kan trygt si at det i en ikke altfor fjern fremtid vil være mulig å handle kryptovalutaer med giring hos Coinbase.

Men, ingen regel uten unntak. Hvis du har $ 5 000 000 eller mer i den digitale lommeboken din hos Coinbase, har du faktisk muligheten til å bruke en viss giring og margin. Vilkårene er imidlertid strenge og spesifikke, og de som er interesserte i dette anbefales å lese informasjonen som står på nettstedet.
Det er gratis å registrere seg hos Coinbase. Akkurat som alle andre lignende nettsteder, tar de imidlertid gebyrer ved transaksjoner og overføringer. Avgiftene kan variere avhengig av hvor i verden du er, hvilken betalingsmetode du bruker, og hvorvidt du bruker Coinbase Pro, samt selvfølgelig hvor mye eller lite du handler.


For opptil $ 100 000 legges det til en kjøpsavgift på 0,25 % av beløpet, samt et markedsgebyr på 0,15 %. For handel med kryptovaluta på mellom 100 000 USD og 1 million USD, reduseres avgiften til 0,2 %, mens markedsavgiften ligger på 0,1 %.

For større handler er forholdene hos Coinbase enda bedre. Dette er en av markedets ledende aktører når det gjelder kostnader ved kjøp og salg av kryptovalutaer.
+ Brukervennlig grensesnitt og lettnavigert hjemmeside.
+ Brukernes beholdning oppbevares trygt og sikkert på offline-servere.
+ Svært informativ og brukervennlig kundestøtte. Åpent døgnet rundt.
+ Startbonus med et antall kryptovalutaer for å komme i gang med handel.
+ Stort fokus på sikkerhet. Coinbase informerer tydelig hvordan de opptrer for å gjøre det lettere for kundene å identifisere om de blir kontaktet av svindlere.
- Litt vanskelig å få et klart bilde av hvilke kostnader som kan påløpe.
- Coinbase Pro er foreløpig kun tilgjengelig for kunder med base i USA, Canada, Europa, Australia og Singapore.
- Er ikke tilgjengelig på norsk.
Handel hos Coinbase er alltid enkelt, uansett om du foretrekker å bruke datamaskinen, mobilen eller nettbrettet. Arbeidet og innsatsen bak utformingen av de forskjellige plattformene har lønt seg, da Coinbase ofte oppnår svært gode resultater i kundeundersøkelser. Fokuset på klarhet og enkelthet, at handel med kryptovalutaer skal være enkelt og tilgjengelig for alle, uavhengig av tidligere kunnskapsnivå og uavhengig av hvorvidt du opptrer som privatperson, selskap eller profesjonell trader. Det som tidligere var kjent som den anerkjente GDAX-plattformen, går nå under navnet Coinbase Pro, som har fått priser for avansert handel.
Her er Coinbase i en helt egen liga! Amerikanerne har god service i ryggmargen, og Coinbase er absolutt ikke noe unntak. Det er ikke alle selskaper som tilbyr personlig service både via e-post, live-chat og telefon, døgnet rundt, 365 dager i året. Men, denne tradingstjernen fra San Francisco har virkelig innsett viktigheten av tilgjengelighet og god kundestøtte. Her får du raskt svar, og du får profesjonell og god hjelp med alle spørsmål og henvendelser du måtte ha.
 
 

Hvordan garanterer Coinbase at informasjonen om bankkontoen min er sikker?

Kundenes personvern og sikkerhet når det gjelder konfidensiell og sensitiv informasjon er et av de største prioriteringene hos Coinbase. All informasjon knyttet til kundenes bankkontoer og IP-adresser er lagret på krypterte servere i samsvar med AES-256-forskrifter, det vil si det samme som gjelder for tradisjonelle banker. All trafikk gjennom Coinbase går via SSL for å sikre at ingen informasjon kommer på avveie. Videre er Coinbase svært nøye ved ansettelser, og de utfører grundige kontroller av potensielle nyansatte og deres tidligere aktiviteter. Pengene og informasjonen din er med andre ord trygge hos Coinbase.

Andre navn på CoinBase

Coinbase driver kort og godt under navnet Coinbase. Selskapet ble stiftet i juni i 2012 i San Francisco, der hovedkontorene ligger fremdeles. Under ledelse av Brian Armstrong og Fred Ehrsam, har Coinbase i dag mer enn 30 millioner brukere over hele verden.
Selskapet bak Coinbase het tidligere eller kalles iblant fremdeles Coinbase Inc..
Ingen nyheter om Coinbase tilgjengelig.

Kontakt oss

Vi jobber stadig med å utvikle siden, og tar gjerne imot forslag til forbedringer fra våre besøkende.

Hvis du har tips eller spørsmål, kan du kontakte oss.

All handel med finansielle instrumenter innebærer risiko, noe som også gjelder valutahandel og CFD-handel. Sats bare kapital du er forberedt på å tape. Tidligere resultater garanterer ikke fremtidige resultater. Informasjonen på denne nettsiden gis i opplæringsformål, og skal ikke betraktes som investeringsrådgivning.

Footer Logo
Følg oss på
DMCA.com Protection Status

Opphavsrett© 2010-2024 www.valutamegler.no Alle rettigheter reserveres.