X

Henrik fra Haugesund

Registrerte seg hos valutamegleren EzInvest for 21 minutter siden.

» Prøv EzInvest du også
Ikke vis igjen

Følg oss på

Site Logo
featured image

Vi som står bak Valutamegler.no er en gjeng skandinaver med bakgrunn i finans, teknikk og handel på nettet. Vi har mer enn 15 års erfaring hver innen finans, programvare og valutahandel; det vil si sammenlagt 45 år. Vi tester, skriver vurderinger og gir forslag til kundene våre om de beste valutameglerne på nettet.

Det er ikke enkelt å finne riktig megler, og det er viktig å ta en grundig gjennomgang av megleren man velger å handle hos. Det kommer stadig nye meglerplattformer for handel av valuta på nettet, men kun et fåtall av dem er seriøse nok til å bestå testene og havne på topplistene våre.

Hvis du har spørsmål, tips eller kanskje forslag til samarbeid, kan du gjerne kontakte oss via kontaktskjemaet nederst på siden.

Kontakt oss

Vi hos Valutamegler.no setter pris på å høre fra deg, uansett om du har spørsmål, forslag eller andre konstruktive tilbakemeldinger. Vi hører også gjerne fra deg som jobber hos en valutamegler og ønsker å komme i kontakt med oss slik at vi kan se nærmere på og anmelde plattformen deres.

Benytt kontaktskjemaet nedenfor, og vi svarer deg så snart som mulig. Iblant kan det ta litt ekstra tid før vi gir tilbakemelding, men vi gjør alltid vårt beste for å gi deg et raskt svar, da vi vet dette er viktig og noe vi selv verdsetter.

Kontakt oss

Vi jobber stadig med å utvikle siden, og tar gjerne imot forslag til forbedringer fra våre besøkende.

Hvis du har tips eller spørsmål, kan du kontakte oss.

All handel med finansielle instrumenter innebærer risiko, noe som også gjelder valutahandel og CFD-handel. Sats bare kapital du er forberedt på å tape. Tidligere resultater garanterer ikke fremtidige resultater. Informasjonen på denne nettsiden gis i opplæringsformål, og skal ikke betraktes som investeringsrådgivning.

Footer Logo
Følg oss på
DMCA.com Protection Status

Opphavsrett© 2010-2024 www.valutamegler.no Alle rettigheter reserveres.