X

Alexander fra Hamar

Registrerte seg hos valutamegleren Skilling for 33 minutter siden.

» Prøv Skilling du også
Ikke vis igjen

Følg oss på

Site Logo
Handla hos en ekspert
Klicka för större bilder

SwissQuote er en profesjonell, internasjonal online tradingmegler med hovedkontor i Gland (Sveits), samt kontorer i London, Dubai, Malta, Hong Kong og de sveitsiske byene Zürich og Bern. Dette tradingselskapet er datterselskap av Swissquote Bank. Det faktum at selskapet eier sin egen bank garanterer høy likviditet og maksimal sikkerhet for alle kunder i EU.
Selskapet er notert på SIX i Sveits med ticker-symbol SQN. Til høyre på denne siden hos Valutamegler.no kan du se aksjekursen. Siden selskapet ble grunnlagt i 1997, har de satset på å gjøre online trading tilgjengelig for alle ved å gi private investorer uante muligheter med moderne teknologi og et bredt tjenestetilbud. Dette var før kun tilgjengelig for banker og finansinstitusjoner, men nå kan du som privatperson også handle hos et profesjonelt firma som har alt.

Du kan velge mellom flere ulike handelsplattformer, alle med overlegen likviditet og utførelse av ordrer, med mange avanserte strategier og ordretyper som ikke finnes hos andre valutameglere. Et eksempel er det ledende verktøyet AutoChartist for teknisk analyse, som er tilgjengelig helt gratis for kunder hos Swissquote. Du kan forbedre beslutningene dine mens du handler på nettet ved bruk av AutoChartist. Hva gjør dette verktøyet? Jo, det automatiserer teknisk analyse, slik at du finner tidlige trender direkte fra grafene, uten at du trenger å være ekspert på metoder for teknisk analyse. Du kan til og med se fibonacci-nivåer og motstand for alle instrumenter som er tilgjengelige for handel hos SwissQuote. Du kan dessuten regne ut din egen eksponering mot ulike valutaer og markeder, samt sette risikojusterte posisjoner ved hjelp av SwissQuote og AutoChartist. Det har aldri før vært enklere å handle valuta, aksjer, indekser og råvarer på nettet. Ideelt for nybegynnere, uvurderlig for kommende tradingeksperter. Prøv SwissQuote i dag!

SwissQuote

SwissQuote logo

Totalvurdering

9.14/10

Detaljer

10
9
9
10
9
8
9
 • Minsteinnskudd

  € 1000

 • Plattformer

  3

 • Grunnlagt

  1997

 • Licenser

  2

 • Land

  Sveits

 • Råvarer/krypto

  Ja, Ja

 • Aksjehandel

  Ja

 • Norsk

  Nei

 • Kundestøtte

  Ja

 • Valutainnskudd

  EUR GBP

SwissQuote tilbyr en svært god programvare som er tilgjengelig helt gratis. Videre eier de sin egen bank, og du er dermed garantert stabilitet. Selskapet har blant markedets beste utvalg for analyse av grafer og teknisk analyse, noe som også er et stort pluss.

Hva vil du handle i dag?
Finn handelsmuligheter over hele verden med SwissQuote sitt brede utvalg av mer enn 130 instrumenter for valutahandel og CFD-instrumenter, tilgjengelig fra én eneste plattform. Handle alt fra amerikanske til sveitsiske og norske aksjer. Kjøp eller bruk shorting; hos SwissQuote er velger du selv.
Det tilbys generøs giring for vanlige SwissQuote-kunder: 30x for større valutapar, 2x for kryptovalutaer, 5x for aksjer, både ved kjøp og shorting, samt 10-20 ganger giring for råvarer som olje og gull.
Når det gjelder kostnader, får også SwissQuote en stor pluss i margen. Alt er gjennomsiktig, slik at alt blir mye enklere. Du slipper avgifter hvis du ikke handler på 90 dager eller 1 år. Hele saldoen din består, uten straffeavgifter, slik du finner hos de fleste andre nettsteder. Selv om du velger å avslutte kontoen din hos SwissQuote, påløper det ingen gebyrer for å ta ut pengene dine.
+ Beste tradingverktøy på markedet. AutoChartist tilbys helt gratis.
+ Lave kostnader. Alt er gjennomsiktig.
+ Gode, daglige rapporter.
+ Ingen gebyrer for inaktive kontoer eller ved uttak/kontoavslutning.
- € 1000 er laveste innskudd for å åpne en konto.
- Småsparere kan ikke handle hos denne profesjonelle megleren.
- Kunne hatt flere kryptovalutaer.
- Er ikke tilgjengelig på norsk.
Få tilgang til avansert teknologi, skreddersydd for deg, der du kan velge mellom 3 fantastiske plattformer. SwissQuote tilbyr en egenutviklet plattform kalt Advanced Trader, som er svært brukervennlig. Den byr på massevis av ekstrafunksjoner som andre tradingsider på nettet ikke har. For eksempel kan du installere kostnadsfrie plugin-moduler som Autochartist (normalpris: 10 000 kr/md) for å få hjelp med teknisk analyse.

Samtidig har SwissQuote en enkel robothandler for valutahandel. Det er dermed ikke nødvendig å være en ulv på Wall Street; du kan bli en robot i stedet. Sett målene dine med de fremste robotrådgiverne, som styrer det hele for deg. Du tar beslutningene, robotrådgiveren gjør regnestykket for deg. Du lager din egen portefølje elektronisk, og du kan følge med på og måle resultatene døgnet rundt, basert på et ønsket risikonivå. Du får forslag til en ideell portefølje basert på algoritmer som analyserer 1000 instrumenter. SwissQuote er kostnadseffektivt og gjennomsnittig, og du har alltid full kontroll.

Det tilbyr ulike kontostørrelser hos SwissQuote, basert på hvor mye du vil investere. De minste kontoene starter fra 1000 USD, mens premiumkontoene er fra 25 000 til 100 000 USD. Jo større kontostørrelse, jo bedre spredning får du.
Kundestøtte hos SwissQuote er blant markedets aller beste. Dette kommer du utvilsomt til å sette pris på ved eventuelle problemer eller hvis du har spørsmål underveis. Normalt får du svar i løpet av ett minutt, men ofte enda raskere. Prøv selv.
 
Selskapet bak SwissQuote het tidligere eller kalles iblant fremdeles Swissquote Group Holding Ltd.
Ingen nyheter om SwissQuote tilgjengelig.

Kontakt oss

Vi jobber stadig med å utvikle siden, og tar gjerne imot forslag til forbedringer fra våre besøkende.

Hvis du har tips eller spørsmål, kan du kontakte oss.

All handel med finansielle instrumenter innebærer risiko, noe som også gjelder valutahandel og CFD-handel. Sats bare kapital du er forberedt på å tape. Tidligere resultater garanterer ikke fremtidige resultater. Informasjonen på denne nettsiden gis i opplæringsformål, og skal ikke betraktes som investeringsrådgivning.

Footer Logo
Følg oss på
DMCA.com Protection Status

Opphavsrett© 2010-2023 www.valutamegler.no Alle rettigheter reserveres.