X

Jakob fra Mo i Rana

Registrerte seg hos valutamegleren Skilling for 42 minutter siden.

» Prøv Skilling du også
Ikke vis igjen

Følg oss på

Site Logo
featured image


Representerer du en bank, handelsplattform, valutamegler, kryptovalutamegler eller et annet selskap som er relevant for våre besøkende? Ikke nøl med å ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale. Vi samarbeider kun med regulerte valutameglere og banker som vil det beste for kundene.

Nettsiden Valutamegler.no er skapt av tre nordmenn med bakgrunn fra finansverdenen, tekniske løsninger og handel på nettet. Målet er å finne relevante nettstedet for våre besøkende, og det er ikke mulig å kjøpe seg til en bedre plassering hos oss. Men, det er fortsatt gode muligheter til å få ekstra eksponering på sider om valutahandel, eventuelle e-postutsendelser og ved lansering av nye varemerker.

Vi streber alltid etter å være i forkant, og er dermed åpne for å vurdere nye plattformer, nye tekniske løsninger eller automatiserte handelsskript og roboter som kan være i kundenes interesse. Men, det er viktig at dere er tydelige og seriøse, da Valutamegler.no ikke samarbeider med partnere som blåser i andre og som ikke er langsiktige. Alt handler om å kunne stole på hverandre, og her tilbys kun ærlig statistikk og ingen lureri. Derfor forventer vi det samme fra deg.

I tillegg til Valutamegler.no finnes det også flere andre handelsnettsider du kan få tilgang til via oss. Mer fokus på råvarer? Da har vi spesielle nettsider for dette. Helt andre markeder og språk? Vi jobber for tiden med å utvide tilstedeværelsen vår i andre regioner, spesielt i Europa. Fokuserer du kun på bestemte instrumenter som ikke direkte har tilknytning til valutahandel, men som fremdeles er finansielle? Da synes vi du bør benytte anledningen til å kontakte oss for en kort eller lengre diskusjon.

›› Kontakt oss via skjemaet nedenfor og angi hvem du representerer. Beskriv virksomheten din, og vi tar kontakt innen kort tid. Jo mer detaljert beskrivelse, jo lettere er det for begge parter å komme til en rask avgjørelse.

Kontakt oss

Vi jobber stadig med å utvikle siden, og tar gjerne imot forslag til forbedringer fra våre besøkende.

Hvis du har tips eller spørsmål, kan du kontakte oss.

All handel med finansielle instrumenter innebærer risiko, noe som også gjelder valutahandel og CFD-handel. Sats bare kapital du er forberedt på å tape. Tidligere resultater garanterer ikke fremtidige resultater. Informasjonen på denne nettsiden gis i opplæringsformål, og skal ikke betraktes som investeringsrådgivning.

Footer Logo
Følg oss på
DMCA.com Protection Status

Opphavsrett© 2010-2024 www.valutamegler.no Alle rettigheter reserveres.