X

Sigurd fra Arendal

Registrerte seg hos valutamegleren eToro for 36 minutter siden.

» Prøv eToro du også
Ikke vis igjen

Følg oss på

Site Logo
Skillings hjemmeside: Kom i gang på 10 sekunder
Klicka för större bilder

Kom i gang med valutahandel i verdensklasse på 10 sekunder hos Skilling. Dette er en ny valutamegler som holder en helt egen klasse. Med bankID er du raskt i gang, og alt er veldig enkelt, raskt og flott. I tillegg til valutahandel, tilbyr selvfølgelig Skilling også massevis av andre instrumenter. Du kan fortsette å lete, men du kommer aldri til å finne et like bra sted for handel med valutaer, råvarer og aksjer som på Skilling sin handelsplattform.

Skilling

Skilling logo

Totalvurdering

9.71/10

Detaljer

9
10
10
10
9
10
10
 • Minsteinnskudd

  1000 kroner

 • Plattformer

  2

 • Grunnlagt

  2016

 • Licenser

  2

 • Land

  Kypros

 • Råvarer/krypto

  Ja, Ja

 • Aksjehandel

  Ja

 • Norsk

  Ja

 • Kundestøtte

  Ja, døgnet rundt

 • Valutainnskudd

  SEK NOK EUR GBP

Verdens beste valutamegler? Spør du oss hos Valutamegler.no, er Skilling faktisk markedets beste norske valutamegler på nettet. Nedenfor kan du finne ut hvorfor, i vår uavhengige anmeldelse.

Noen av de skarpeste entreprenørene i Scandinavia har gått sammen og lansert Skilling, en nytenkende aktør innen valutahandel og trading. Administrerende direktør i Skilling Group er en kjent norsk fra Tromsø, André Lavold. Hans første virkelig store selskap, Betsafe, ble bygget sammen med Andrés bror Christer Lavold. De solgte selskapet til Betsson for en halv milliard i 2011, rapporterar e24. André blir vanligvis beskrevet som hjernen bak mange av de tyngste spillselskapene i Skandinavia. Gjennom Optimizer Invest var André en av de største eierne av Catena Media, før Skilling Group ble hans hovedfokus.

Noen av de andre kjente personlighetene i Skilling Group är svenskene Henrik Persson Ekdahl fra Optimizer Invest, og Anders Berglund, tidligere sjef for Google Sverige. Optimizer Invest har selv investert store beløp i det nye storslått tradingselskapet. Flere andre investorer har også gått inn med betydelige beløp for å forenkle handel med aksjer, råvarer og valuta på nettet. Skilling er i ferd med å bli är på väg att bli den beste i verden for online trading, ved å gjøre trading enkelt for alle. Så langt er de de eneste lederne i Skandinavia, ikke minst takket være bankID-integrasjon, utrolig rask registrering, raskest fullføring av ordre og det klart ærligste selskapet du virkelig kan stole på.

Tanken bak Skilling er at det skal være veldig enkelt å komme i gang, noe de virkelig har lyktes med. Du kan opprette en demokonto på 10 sekunder og teste tjenesten. Verifisering av konto, noe som ofte er den mest tungvinte delen for valutahandlere, gjennomføres på 30 sekunder ved hjelp av bankID. Dette tar ofte mye lenger tid hos andre valutameglere.

Det er også veldig enkelt å få en oversikt over alle handelsposisjoner og kostnader hos Skilling, noe som ofte er vanskelig hos konkurrenter. Videre er selskapet ekstremt hjelpsomme med informasjon til nye tradere. Deres «akademi» har 52 leksjoner du kan ta en titt på. Vi anbefaler alle nybegynnere og også de med litt erfaring med valutahandel å lese nøye gjennom Skillings akademi som et supplement til vår egen valutaskole.
For nordmenn gis inntil 30x belåning på innsatt kapital ved valutahandel (større valutapar). Giring ved handel med råvarer ligger på 20x, mens krypto har maksimalt 2x belåning.
Avgiftene og kostnadene hos Skilling er veldig rimelige. Det påløper ingen gebyrer ved inaktivitet, og det er ingen krav for hvor mye du må handle. Du kommer enkelt i gang med 1000 kr som minste innskuddsbeløp.
+ Kom i gang på kun 10 sekunder! Raskest av alle.
+ Svært flott og brukervennlig nettside med mange smarte funksjoner.
+ Først ute med å tilby BankID for kontoverifisering.
+ Veldig enkelt å se belåning, eksponering osv
+ God tradingskole med 52 leksjoner.
- Utvalget kunne inneholdt flere eksotiske valutaer.
- Skilling mangler islamske kontoer for handel med valuta og aksjer.
Den nye valuta-, aksje- og råvaremegleren Skilling tilbyr en egenutviklet plattform. Ettersom investorene bak har svært gode kontakter, er det ingen overraskelse at handelsplattformen deres er enestående. Den er i en helt egen klasse, og gir raskt og tydelig informasjon om belåning, alle posisjoner og historikk. Søkefunksjonen er lynrask, akkurat som Google, og det er jo en stor fordel når man skal finne et instrument eller en aksje. Hvis du liker cTrader's plattform, så er det også mulig at få.
Selskapet er skapt av en gjeng nordmenn og svensker, og de tilbyr skandinavisk kundestøtte. Enn så lenge må du imidlertid ta til takke med engelsk kundestøtte på kveld og natt. Nivået på kundestøtte er dog bra, og nybegynnere og mer viderekommende valutahandlere kan være trygge på at de får raske svar fra Skilling. Administrerende direktør for Skilling er norsk, så det er gitt at nettstedet har på norsk kundestøtte. For tysktalende er det også tysk kundestøtte.
 
 
*Er Skilling en pålitelig valutamegler?
På tross av at Skilling ble grunnlagt så sent som i 2016, er det en pålitelig valutamegler. Selskapet eies av ledende teknologiguruer fra Sverige, med tidligere sjef for Google Sverige som adm. dir. Selskapet er regulert fra Kypros, noe som medfører at de følger strenge regler og forskrifter angitt av EU. Dette inkluderer blant annet at kundenes penger skal oppbevares på en adskilt konto fra selskapets penger. Skilling er ingen bløff, men en av markedets klart ledende aktører når det gjelder brukervennlighet, språk, spredning, kunnskap og regler.
Selskapet bak Skilling het tidligere eller kalles iblant fremdeles Skilling Group.
 • 15 forbedringer hos Skilling: slik er den nye tradingplattformen

  De nyeste oppdateringene hos Skilling, en av de mest populære tradingplattformene i Norge, gjør det enklere å analysere, oppdage nye handelsmuligheter og utføre handler. Alle disse elementene er...

  ›› Les nyheten

 • Hvilket fotballag sponser tradingselskapet ditt?

  Det at profesjonell fotball og valutahandel hører sammen, er jo gammelt nytt. Eller? Det ser i hvert fall ut til at aktører innen online trading har stor stor interesse for å sponse diverse fotba...

  ›› Les nyheten

 • Intervju med tradingsjef Lennart hos Skilling

  Valutamegler.no har hatt gleden av å intervjue Lennart F. Clausen fra Skilling, som har jobbet med valutahandel i mer enn 17 år. Han er ansvarlig for trading hos Skilling, og er ekspert på hvordan...

  ›› Les nyheten

 • Valutahandel på 0,01 sekunder: Velg riktig!

  Når det gjelder valutahandel, er utførelse helt avgjørende. Skandinavias raskeste valutamegler lar deg stenge handler på kun 0,01 sekunder for EUR/USD. Ja, så raskt at du ikke engang rekker å te...

  ›› Les nyheten

 • Hva skjer med den norske kronen?

  Den norske kronen ser ut til å være i fritt fall etter forrige ukes gigantiske tap mot både dollar og euro. Onsdag var en spesielt dramatisk dag, da valutaen falt fra 10,50 kr på en amerikansk dol...

  ›› Les nyheten

Kontakt oss

Vi jobber stadig med å utvikle siden, og tar gjerne imot forslag til forbedringer fra våre besøkende.

Hvis du har tips eller spørsmål, kan du kontakte oss.

All handel med finansielle instrumenter innebærer risiko, noe som også gjelder valutahandel og CFD-handel. Sats bare kapital du er forberedt på å tape. Tidligere resultater garanterer ikke fremtidige resultater. Informasjonen på denne nettsiden gis i opplæringsformål, og skal ikke betraktes som investeringsrådgivning.

Footer Logo
Følg oss på
DMCA.com Protection Status

Opphavsrett© 2010-2022 www.valutamegler.no Alle rettigheter reserveres.