X

Felix fra Arendal

Registrerte seg hos valutamegleren BD Swiss for 30 minutter siden.

» Prøv BD Swiss du også
Ikke vis igjen

Følg oss på

Site Logo
Valutahandel genom eToro - oversikt
Klicka för större bilder

eToro er en av de største valutameglerne på bransjen. De tilbyr alt fra tradisjonelle valutapar og kryptovalutaer til aksjer og råvarer i form av CFD-er. Her har du muligheten til å følge vellykkede valutahandlere, og deretter investere selv ut fra et valgt risikonivå og i den størrelsen som passer deg. Hele 70 % av alle som benytter dette «copy trading»-konseptet tjener penger hver måned. Det er både raskt og enkelt å bruke. Sosial valutahandel er en populær trend i dagens marked, men eToro var først ute. Prøv å investere som proffene Anna og John du også, helt gratis hos eToro.!

eToro

eToro logo

Totalvurdering

9.71/10

Detaljer

10
10
9
10
10
10
9
 • Minsteinnskudd

  € 200

 • Plattformer

  eToro Platform

 • Grunnlagt

  2007

 • Licenser

  3 ulike

 • Land

  Kypros

 • Råvarer/krypto

  Ja

 • Aksjehandel

  Ja

 • Norsk

  Ja

 • Kundestøtte

  E-post, Telefon

 • Valutainnskudd

  NOK, EUR mfl.

Selskapet ble opprinnelig stiftet i Tel Aviv i Israel av brødrene Ronen og Yoni Assia. De hentet inn en partner, David Ring, samme år og begynte å sikte mot målet om å bli en ledende valutamegler og handelspartner for alle som er interesserte i trading. eToro spesialiserer seg i sosial trading, der kan kan kopiere fremgangsrike valutahandlere med samme investeringsfilosofi og risiko som det du selv har. Selskapet har vokst betydelig de siste årene, og er et av de største selskapene innen trading. Med mer enn 10 millioner kunder fra over 170 land, er det mange tradere å hente inspirasjon fra, både når det gjelder aksjer, valutaer, råvarer, CFD-er og indekser. eToros mobile handelsplattformer er i en klasse for seg selv, og kan benyttes både via iOS-, Android- og Windows-enheter.

Men best av alt: eToro har alltid fleksibel giring. Prøv et hyggeligere og mer brukervennlig online handelssted. Registrer deg for eToro i dag!
Tilgjengelig giring for de ulike instrumentene hos eToro varierer mellom 1x og 30x for profesjonelle tradere, avhengig av hvilken valuta eller instrument det er snakk om.Hos eToro, som har eksistert i hele 19 år, kan du alltid handle trygt
Avgiftene hos eToro er relativt høye for visse instrumenter. Det kan derfor være lurt å ta en nærmere titt på dette før du begynner å handle spesifikke par for ofte. Når det gjelder kryptovalutaer, tilbyr de også veldig gode priser. Det er dessuten ingen kostnader ved inaktiv valutahandel, noe som er en stor fordel!
+ All trading med fleksibel giring, f. eks 1-5x for aksjer eller 1-30x i valutahandel. Valget er ditt.
+ Ingen avgifter ved inaktiv valutahandel under 1 år.
+ Svært bra plattform for å få inspirasjon fra andre tradere.
+ Gjennomsiktig avgiftsstruktur.
+ Enkel og rask og forstå.
+ Seriøse eiere og stort utvalg på alt.

- Høye avgifter i lengre perioder når du ikke handler.
- Uttaksavgifter på drøyt 250 kr.
- Kunne hatt lavere spredning for visse valutapar.
Med verdens ledende sosiale tradingplattform for valuta, råvarer, aksjer og indekser, er det vanskelig ikke å bli inspirert. Du kan raskt se hvordan det går med ulike typer av valutahandlere, med forskjellige risikonivåer og orientering. Tradingplattformen er egenutviklet og veldig rask �€� både å lære seg å bruke og for å gjennomføre en handel. Alt er veldig intuitivt, og du trenger ikke lure på hvordan ting fungerer. Alt er tydelig helt fra starten av.

Hvis du heller vil bruke en tradisjonell tradingplattform som MT4 eller Meta Trader 5, har du også muligheten til det hos
nvänder en traditionell handelsplattform som MT4 eller Meta Trader 5, så finns även den möjligheten genom eToro.

Det er svært viktig å tilby god kundestøtte hvis man skal fremstå som en god valutamegler på nettet. Det sier mye om valutameglerens pålitelighet. Hvis kundestøtte ikke holder et høyt nivå, anbefaler vi leserne våre å se etter et annet selskap for valutahandel.

Kundestøtte hos eToro er åpent 24 timer i døgnet, alle dager i uken, og nivået er høyt. Den eneste ulempen er at du ikke kan få assistanse på norsk.
 
 

Hvor ble eToro grunnlagt?

Selskapet ble grunnlagt i Tel Aviv i Israel.

Når ble eToro grunnlagt?

eToro ble grunnlagt i 2006, da under navnet RetailFX.

Hvem grunnla eToro?

Selskapet ble grunnlagt av brødrene Yoni og Ronen Assia, sammen med David Ring. Selskapet er for øyeblikket et av verdens største for valutahandel på nettet.
  Ingen nyheter om eToro tilgjengelig.

Kontakt oss

Vi jobber stadig med å utvikle siden, og tar gjerne imot forslag til forbedringer fra våre besøkende.

Hvis du har tips eller spørsmål, kan du kontakte oss.

All handel med finansielle instrumenter innebærer risiko, noe som også gjelder valutahandel og CFD-handel. Sats bare kapital du er forberedt på å tape. Tidligere resultater garanterer ikke fremtidige resultater. Informasjonen på denne nettsiden gis i opplæringsformål, og skal ikke betraktes som investeringsrådgivning.

Footer Logo
Følg oss på
DMCA.com Protection Status

Opphavsrett© 2010-2024 www.valutamegler.no Alle rettigheter reserveres.