X

William fra Arendal

Registrerte seg hos valutamegleren eToro for 31 minutter siden.

» Prøv eToro du også
Ikke vis igjen

Følg oss på

Site Logo
featured image

Førsteklasses valutahandel og råvarehandel med CFD-er, mange valgalternativer, gunstige vilkår, gratis videoopplæring og lave avgifter. Det er mange store fordeler med 101 Investing. Her gir vi deg ti gode grunner til hvorfor du bør prøve 101 Investing som din neste megler for online trading.

Moderne og fleksibel CFD-handel

101 Investing byr på hundrevis av eiendeler for handel med CFD-er innen både valutaer og aksjer, samt globale indekser og råvarer på mer enn ti tusen markeder. I tillegg kan du velge mellom mer enn 50 spennende kryptovalutaer, både kjente og mindre kjente. 101 Investing er en av markedets ledende online meglere for aktive tradere som er ute etter en plattform som virkelig leverer på alle fronter. Ta gjerne en titt på tipsene våre om hvordan du kommer raskt i gang med valutahandel, og prøv deg selv hos 101 Investing med en sølv-, gull-, platina- eller pro-konto.

Passer for både nybegynnere og profesjonelle

Det er tydelig at 101 Investing har satset stort på å kunne tilby virkelig gode handelsmuligheter for alle, uansett hvilket nivå de befinner seg på. Nettstedet er svært tydelig og brukervennlig, og de ulike kontotypene (silver, gold, platinum og pro exclusive) er designet med vilkår som appellerer både til uerfarne og profesjonelle tradere. Hos 101 er det ingen begrensninger; her får du verktøyene, hjelpemidlene og betingelsene du trenger for å optimere og forbedre handelen din, uavhengig av hvilket utgangspunkt du har.

Lave kostnader

Sølvkontoen kommer med spread fra 0,07 pips, mens gull- og platinakontoen går så lavt som 0,03 pips. Alle kontoer er 100 % provisjonsfri, og de gir dessuten gunstig swap-rabatt og et ubegrenset antall gratis uttak. Brukere hos 101 Investing slipper dermed at en stor del av gevinsten forsvinner i dyre gebyrer. Et lite minus er ganske saftige avgifter ved inaktivitet (fra 80 EUR etter 61 dager uten tradingaktivitet). Men, så lenge du handler, har du ingenting å bekymre deg for.

101investing logo

Vurdering: 9.43/10
Minste innskudd: $ 250
Beskrivelse: Handle med lave kostnader og dra nytte av flotte opplæringsvideoer. Prøv 101 Investing nå!
Mellom 74 og 89 % av alle ikke-profesjonelle investorkontoer taper penger når de handler med CFD-er hos 101 Investing.

Øk kunnskapsnivået ditt med flotte opplæringsvideoer

Alle seriøse onlinemeglere i dag byr på forskjellig opplæringsmateriale, men kvaliteten kan variere veldig. Hos 101 Investing kan alle registrerte brukere dra nytte av informative e-bøker, nettkurs og tradingstrategier, samt artikler, økonomisk kalender, inntektsrapportkalender og videoleksjoner. Alt dette er av høy kvalitet og det er lett å forstå. Her kan du med andre ord få mange nyttige tips for å legge gode strategier og bli bedre til å handle.

meta trader 4 101 investing

Handel i verdensklasse med MetaTrader 4

Hvorfor gå for noe annet enn det aller beste innen tradingplattformer? 101 Investing tilbyr høyteknologisk online trading med markedets fremste plattform, MetaTrader 4, i både nedlastbar PC-versjon, fleksibel nettversjon og en innovativ mobilapp for trading i farta. Alt er 100 % integrert for en bedre og mer effektiv tradingopplevelse. Prøv autotrading, ni ulike tidsenheter, massevis av analyseverktøy, tilpassbare grafer og mye mer. Prøv 101 Investing du også, og handle for eksempel store valutapar som EUR/USD, GBP/USD og USD/JPY, eller hvorfor ikke USD/MXN, USD/HUF eller USD/TRY.

Åpenhet og tydelighet

Er du lei av meglersider der det tar en evighet å finne informasjonen du er ute etter? Da kommer du til å like 101 Investing. Her legges det nemlig stor vekt på tydelighet, med lett tilgjengelig informasjon om både trading og instrumenter, samt vilkår, juridiske dokumenter og andre detaljer det er greit å ha enkel tilgang til. 101 Investing har som mål å tilby full åpenhet ovenfor alle parter, noe som også gjenspeiles i hvordan nettstedet er bygd opp. Hvis vi skal være kresne, hadde vi ønsket oss rapportering av alle likviditetsleverandører, men helhetsinntrykket er svært godt.

101investing logo

Vurdering: 9.43/10
Minste innskudd: $ 250
Beskrivelse: Velg en åpen og tydelig valutamegler som gjør livet ditt enkelt. Gratis opplæringsvideoer. Prøv 101 nå!
Mellom 74 og 89 % av alle ikke-profesjonelle investorkontoer taper penger når de handler med CFD-er hos 101 Investing.

Velg og vrak mellom flere ulike innskuddsalternativer

Fleksibilitet er alfa omega, ikke minst når det kommer til hvordan du kan sette inn penger til handelskontoen din. Her kan du velge mellom kreditt- og debetkort som Visa, Mastercard og Maestro, tradisjonell bankoverføring og en rekke digitale e-lommebøker som Skrill, Neteller og Trustly. Uansett hvilket alternativ du velger, slipper du innskuddsgebyrer.

101 investing logo

Under tilsyn av CySEC – en viktig kvalitetsmarkør,

101 Investing eies og drives av det kypriotiske selskapet FXBFI Broker Financial Invest Ltd, som er regulert og lisensiert av CySEC, Cyprus Securities and Exchange Commission. Plattformer som er regulerte utenfor EU kan selvsagt også være bra, men mange valutahandlere og andre online tradere foretrekker nettsteder som er EU-regulert, som 101 Investing. Sikkerheten er på topp, og med CySEC-lisensen i ryggen kan du være helt trygg på at 101 Investing håndterer alt på en god og korrekt måte, helt i samsvar med gjeldende regler.

Har du lyst til å lese mer om 101 Investing før du åpner konto? Les vår uavhengige anmeldelse av 101 Investing der vi går gjennom ulike detaljer om utvalg og funksjoner, ulemper og fordeler, samt hva du må gjøre for å begynne å handle hos 101 Investing.


Publisert:
Skrevet av: Hanne Hansen

TAGGER


Andre lignende nyheter

Her finner du flere lignende nyheter slik at du kan fordype deg i emnet eller lese om noe lignende.

Kontakt oss

Vi jobber stadig med å utvikle siden, og tar gjerne imot forslag til forbedringer fra våre besøkende.

Hvis du har tips eller spørsmål, kan du kontakte oss.

All handel med finansielle instrumenter innebærer risiko, noe som også gjelder valutahandel og CFD-handel. Sats bare kapital du er forberedt på å tape. Tidligere resultater garanterer ikke fremtidige resultater. Informasjonen på denne nettsiden gis i opplæringsformål, og skal ikke betraktes som investeringsrådgivning.

Footer Logo
Følg oss på
DMCA.com Protection Status

Opphavsrett© 2010-2021 www.valutamegler.no Alle rettigheter reserveres