X

Andreas fra Stavanger

Registrerte seg hos valutamegleren AvaTrade for 13 minutter siden.

» Prøv AvaTrade du også
Ikke vis igjen

Følg oss på

Site Logo
Gjør tradingdrømmen din til virkelighet 101 Invest
Klicka för större bilder

101 Investing er megleren for deg som er ute etter en moderne, brukervennlig og teknisk avansert nettside for handel på nettet. Her får du høy grad av åpenhet, lave spreads og massevis av CFD-instrumenter å velge blant. 101 Investing er regulert av CySEC, og byr på kvalitet og profesjonalisme på høyde med de største meglerne i bransjen. Samtidig kan du dra nytte av personlige omgivelser og tjenester som kun en mindre aktør kan tilby. Vi liker tydeligheten, valgmulighetene og det generøse opplæringsmaterialet som, i henhold til 101 Investings eget motto, kan hjelpe deg med å gjøre tradingdrømmen din til virkelighet. Prøv et enestående nettsted som er perfekt for alle som liker valutahandel og trading på nettet. Registrer deg hos 101 Investing nå!

101investing

101investing logo

Totalvurdering

9.43/10

Detaljer

9
10
9
10
9
9
10
 • Minsteinnskudd

  $ 250

 • Plattformer

  2

 • Grunnlagt

  2016

 • Licenser

  1

 • Land

  Kypros

 • Råvarer/krypto

  Ja, Ja

 • Aksjehandel

  Ja

 • Norsk

  Nei

 • Kundestøtte

  Ja

 • Valutainnskudd

  USD EUR GBP

Svært oversiktlig og brukervennlig nettside, eksepsjonelle tradingmuligheter med bransjens ledende handelsplattform, MetaTrader 4, og et godt utvalg av både eiendeler og analyseverktøy. Det er mange fordeler ved å velge 101 Investing, som gir et svært godt inntrykk allerede fra starten av. Bak plattformen står FXBFI Broker Financial Invest Ltd, et ledende finansselskap med hovedkontorer på Kypros. Dette selskapet har lang erfaring i bransjen og profesjonelle finanseksperter i ryggen. Hos 101 Investing får du muligheten til å ta CFD-handelen din til et nytt nivå og avansere på de globale børsene. Her kan du velge blant hundrevis av eiendeler og mer enn ti tusen markeder innen både forex og råvarer. Dette inkluderer kryptovalutaer, aksjer og indekser. 101 Investing tilbyr fire ulike kontotyper, basert på erfaring og kapital, med svært gode belåningsnivåer og spreads så lavt som 0,03 pips. 101 Investing hevder å levere 101 % når det gjelder både tradingopplevelse, utvalg, sikkerhet og vilkår, en påstand vi absolutt kan stille oss bak. Registrer deg i dag og prøv 101 Investing du også.
101 Investing tilbyr standardnivåer for giring som følger: 1:30 for større valutapar, 1:20 for mindre valutapar, gull og store indekser, 1:10 for alle råvarer, bortsett fra gull, samt mindre aksjeindekser, 1:5 for aksjer og 1:2 for kryptovalutaer. Maksimal giring for de ulike kontotypene ligger på 1:30 for sølvkontoer, 1:400/500 for gullkontoer og 1:400/500 for platinakontoer. De to sistnevnte gjelder imidlertid kun for profesjonelle kunder. Vi gir 101 Investing et stort pluss for å oppgi detaljert informasjon om aktuelle belåningsnivåer for de ulike produktene på nettstedet sitt.
Det er kostnadsfritt å registrere seg hos 101 Investing, uansett hvilken kontotype man velger. All handel er 100 % provisjonsfri, med en minimums-spread på 0,07 pips for sølvkonto og 0,03 pips for gull- og platinakonto. 101 Investing tilbyr også en swap-rabatt på 25 % for sølvkonto og 50 % for gull- og platinakonto. Kunder hos 101 Investing får dessuten et ubegrenset antall gratis uttak, men en inaktivitetsavgift på minst 80 EUR tilkommer hvis det går 61 dager eller mer uten tradingaktiviteter på kontoen. For å komme i gang kan du bruke EUR, USD eller GBP, som er de internasjonalt anerkjente valutaene som tilbys via MT4. Minimumsbeløpet er på $ 250 eller tilsvarende i EUR eller GBP.
+ Lave spreads og ingen provisjon.
+ Svært oversiktlig nettsted, der det er enkelt å finne frem.
+ Veldig gode handelsmuligheter med MT4, med ulike utførelsesmoduser, massevis av analyseverktøy og tilpassbare grafer og diagrammer.
+ Gode valgmuligheter og ulike kontoer.
+ Svært generøst utvalg av krypto, med mer enn 50 eiendeler.
+ 100 % gratis uttak.
+ Godt opplæringsmateriale.
- Er ikke tilgjengelig på norsk.
- Det generelle utvalget er bra, men kunne ha vært litt større.
- Litt høy inaktivitetsavgift hvis kontoen ikke brukes på to måneder. Men, det er enkelt å avslutte og ta ut pengene hvis man ønsker det.
101 Investing har valgt å satse på det beste av det beste, nemlig MetaTrader 4. All handel kan skje med en nettbasert plattform, PC-plattform eller den smarte mobilappen som finnes både for iOS og Android. MT4 forbedrer tradingopplevelsen din med innovative funksjoner for tilpasset handel, fire ulike utførelsesmodi, rundt 30 analyseverktøy, ni ulike tidsrammer og muligheten til å vise handelshistorikken din i den minste detalj. Grafer og diagrammer kan tilpasses, og ytelsen er på topp.
Kundestøtte via telefon er tilgjengelig mandag til fredag mellom kl. 07:00 og 17:00 GMT. Det er også mulig å ta kontakt via live chat, e-post eller meldingsfunksjonen som er tilgjengelig via nettstedet. 101 Investing tilbyr døgnåpen kundestøtte fem dager i uken. Dette er selvsagt bra, men vi håper tjenesten blir utvidet til å gjelde alle dager i uken snart.
 
 

Hvordan kan jeg sette inn penger på min 101 Investing-konto?

Det tilbys flere ulike innskuddsalternativer, inkludert kredittkort, bankoverføring og digitale betalingstjenester som Skrill, Neteller, V Pay, Wirecard, SafeCharge og Trustly. 101 Investing debiterer ingen avgifter ved innskudd.

Hvor bra er 101 Investing når det kommer til sikkerhet?

101 Investing er regulert under hovedselskapet FXBFI, og overvåkes av CySEC, Cyprus Securities and Exchange Commission, med lisensnummer 315/16. Datasikkerhet og SSL er høyt prioritert, og det samme gjelder åpenhet ovenfor alle involverte parter.

Tilbys islamske kontoer hos 101 Investing?

Ja, hos 101 Investing tilbys gode muligheter for alle tradere, uavhengig av bakgrunn, kultur, religion, språk og land. Her er det mulig å opprette en islamsk konto for alle brukere som følger Sharia-loven.

Hvordan åpner jeg konto hos 101 Investing?

Via nettstedet vårt klikker du på "Åpne konto". Deretter blir du bedt om å oppgi navn og personopplysninger, samt velge hvilken konto du vil åpne og hvordan du ønsker å overføre penger. Prosessen er rask og enkel, og du kan begynne å handle med valutaer, kryptovalutaer eller andre eiendeler i løpet av få minutter. Registrer deg hos 101 Investing og handle CFD-er på en bedre og mer moderne måte.
Selskapet bak 101investing het tidligere eller kalles iblant fremdeles FXBFI Broker Financial Invest Ltd.
  Ingen nyheter om 101investing tilgjengelig.

Kontakt oss

Vi jobber stadig med å utvikle siden, og tar gjerne imot forslag til forbedringer fra våre besøkende.

Hvis du har tips eller spørsmål, kan du kontakte oss.

All handel med finansielle instrumenter innebærer risiko, noe som også gjelder valutahandel og CFD-handel. Sats bare kapital du er forberedt på å tape. Tidligere resultater garanterer ikke fremtidige resultater. Informasjonen på denne nettsiden gis i opplæringsformål, og skal ikke betraktes som investeringsrådgivning.

Footer Logo
Følg oss på
DMCA.com Protection Status

Opphavsrett© 2010-2024 www.valutamegler.no Alle rettigheter reserveres.