X

Nikolai fra Skien

Registrerte seg hos valutamegleren Libertex for 23 minutter siden.

» Prøv Libertex du også
Ikke vis igjen

Følg oss på

Site Logo
featured image

Mange valutameglere, men også online tradingselskaper oppdaterer mottoene sine med jevne mellomrom. Nå har Skilling lansert sitt nyeste budskap: Join. Trade. Grow.

Selv om nettstedet til Skilling er tilgjengelig på norsk, har de valgt å la mottoet stå på engelsk. Det er kanskje ikke så rart, med tanke på at de høres litt flottere ut enn den norske varianten, som ville vært noe sånt som “Registrer deg. Handle. Utvikle deg”.

Hos Skilling kan du åpne konto for valutahandel raskere enn hos andre meglere på nettet. Du får automatisk en gratis demokonto, og du kan raskt og enkelt verifisere deg med bankID når du vil handle med ekte penger. Hos Skilling kan du handle sikkert akkurat når du vil.

I dette innlegget går vi gjennom hvorfor dette nettstedet har lansert et nytt motto, hva de faktisk mener med det og hva de har å by på. Les videre og finn ut mer om Skilling. Du kan også følge mottoet deres med én gang, og registrere deg hos Skilling.

Hvor enkelt er det å begynne å handle hos Skilling?

Det er ikke stort som kreves for å komme i gang hos denne trygge valutamegleren. Se bare her:

1. Registrer deg
Alt du trenger for å registrere deg er en e-postadresse, passord og telefonnummer. Deretter kan du teste plattformen helt gratis og uten forpliktelser. Kontoen din åpnes i demomodus, slik at du kan øve deg på å handle helt uten risiko.

2. Handle
Prøv å handle valutaer, aksjeindekser eller råvarer med CFD-er. Etter å ha registrert deg hos Skilling, får du tilgang til tips gjennom hele uken. Dermed blir det enklere å finne idéer for hva som er verdt å handle eller i hvert fall se litt nærmere på.

Skillings handelsassistent - helt gratis
3. Utvikle deg
Det er viktig å utvikle seg, og ved hjelp av vår valutaskole kan du lære deg mer om valutahandel. Skilling har også massevis av opplæringsmateriale for kundene sine. Velg “Skilling trade assistant” når du er innlogget hos skilling, og du får hjelp til å finne frem. Hvilken type instrument vil du handle? Her finner du både forex, råvarer, indekser, aksjer eller kryptovaluta.

Skilling er et raskt, enkelt og profesjonelt nettsted som er skapt av en gjeng skandinaver. Dette er storsatsingen deres, og du kommer garantert ikke til å bli skuffet.

Registrer deg. Handle. Utvikle deg. Du også!

Hva var Skillings gamle motto?

Det gamle mottoet var litt kortere: Trading. Enkelt.

Selv om mottoer er oppdatert, er dette gamle også svært aktuelt, for hos Skilling er det enklere å trade enn hos de fleste konkurrentene. Både registrering og verifiseringsprosessen går svært raskt ved bruk av bankID. Prøv Skilling du også!

Vi anbefaler dessuten at du leser vår anmeldelse om Skilling, en av de ledende aktørene på det skandinaviske markedet.

Skilling logo

Vurdering: 9.71/10
Minste innskudd: 1000 kroner
Beskrivelse: Spennende valutahandel med CFD-er fra en av Skandinavias ledende aktører. Prøv Skilling i dag!

Publisert:
Skrevet av: Markus Jalmerot

TAGGER


Andre lignende nyheter

Her finner du flere lignende nyheter slik at du kan fordype deg i emnet eller lese om noe lignende.

Kontakt oss

Vi jobber stadig med å utvikle siden, og tar gjerne imot forslag til forbedringer fra våre besøkende.

Hvis du har tips eller spørsmål, kan du kontakte oss.

All handel med finansielle instrumenter innebærer risiko, noe som også gjelder valutahandel og CFD-handel. Sats bare kapital du er forberedt på å tape. Tidligere resultater garanterer ikke fremtidige resultater. Informasjonen på denne nettsiden gis i opplæringsformål, og skal ikke betraktes som investeringsrådgivning.

Footer Logo
Følg oss på
DMCA.com Protection Status

Opphavsrett© 2010-2021 www.valutamegler.no Alle rettigheter reserveres