X

Sigurd fra Steinkjer

Registrerte seg hos valutamegleren AvaTrade for 10 minutter siden.

» Prøv AvaTrade du også
Ikke vis igjen

Følg oss på

Site Logo
featured image

Visste du at det er mulig å komme i gang med valutahandel med BankID? De ulike aktørene krever  at du bekrefter identiteten din, slik at de kan overholde de strenge EU-reglene for mot hvitvasking av penger eller finansiering av terror. Tidligere kunne denne prosessen føles litt tungvint, da du måtte finne frem ulike dokumenter og sende inn disse manuelt. Men, nå er det blitt stadig mer vanlig å bruke digital ID-bekreftelse hos valutameglere og tradingselskaper på nettet. BankID gjør det sikkert, raskt og enkelt å komme i gang med valutahandel på nettet. Identifisering med BankID tilbys blant annet hos den skandinaviske aktøren Skilling. Her kan du raskt og enkelt registrere deg med BankID, og handle mange ulike CFD-er.

Valutahandel med BankID – slik kommer du i gang

Hvordan fungerer valutahandel med BankID?
1. Åpne BankID på mobilen eller bruk kodebrikke.
2. Skriv inn koden din og angi passordet ditt når nettstedet spør etter den.
3. Trykk Neste, og alt er klart. Det tar altså maksimalt 5 til 10 sekunder å bekrefte kontoen din. Kan det bli enklere og raskere? Prøv selv hos Skilling.

 

Hvor raskt går det sammenlignet med andre online meglere?

A) Gammeldags (uten BankID): Hos en gammeldags valutamegler, tar det i gjennomsnitt drøyt 15 minutter å utføre identitetsbekreftelsen. Med denne metoden må du lete etter og finne adressebevis i form av en regning som er maksimalt tre måneder gammel. Du må dessuten sende inn et bilde av passet ditt. Selv om dette i beste fall kan ta rundt fem minutter, er det svært mye raskere å komme i gang med valutahandel med BankID.

B) Modern (med BankID): Ved å bruke BankID, tar det kun rundt 10 sekunder å registrere seg hos Skilling. Dette er svært rask og enkel måte å verifisere seg på, ettersom de fleste nordmenn allerede har BankID for hånden.

Skilling logo

Vurdering: 9.71/10
Minste innskudd: 1200 kroner
Beskrivelse: Norges raskeste valutamegler i 2020. Kom i gang med trading på mindre enn 10 sekunder med BankID!
71% av ikke-profesjonelle kunder taper penger når de handler CFDer med denne tilbyderen.

Etter at du har bekreftet identiteten din, er det på tide å sette inn penger hos valutamegleren du har valgt. Hvor raskt selve innskuddet går, avhenger av hvilken betalingsmetode du har valgt. Du kan blant annet bruke bankoverføring, Trustly, Skrill, Neteller, Sofort, kredittkort, VISA-kort eller Mastercard ved innskudd, eller Swish hvis du har det ekstra travelt!

Finnes det andre elektroniske ID-systemer utover BankID?

Det finnes flere ulike elektroniske ID-systemer (e-ID). I Norge og Sverige benyttes BankID, mens Danmark og Finland bruker henholdsvis NemID og Nets. I Estland er det mobile bankbetalinger som gjelder, og navnet på tjenesten er Mobiil-ID. Den nederlandske versjonen heter iDIN, mens den Belgiske heter It’sMe. På Island brukes IceKey, mens de tre landene i Baltikum deler på samme system, Smart-ID. Tyskland har Verimi, mens Canada har Verified Me og Australia har Digital ID. Freja eID har blitt forsøkt brukt både i Skandinavia og Storbritannia, uten særlig gjennomslag. Det finnes også et system som er gyldig innad i EU, kalt eIDAS, men det er normalt den lokale versjonen som brukes. Til slutt finnes det et system som heter Yoti, som knapt brukes på det europeiske kontinentet. Men, det har en viss gjennomslagskraft i Storbritannia, da det er grunnlagt av tre briter.

Hvilke norske valutameglere med BankID er best?

For valutahandel i Norge, tilbyr Skilling den raskeste og beste registreringsprosessen via BankID. Du kan verifisere deg på få sekunder, og du kan raskt komme i gang med valutahandel på nettet. Det finnes også noen mindre imponerende valutameglere som vi velger ikke å nevne her, da disse kan være litt upraktiske for norske kunder.

Hvilke selskaper kan hjelpe til med å implementere BankID?

Driver du eller noen du kjenner et firma innen valutahandel? Da bør du overtale dem til å skaffe seg BankID raskest mulig. Det finnes en rekke selskaper som jobber med betalingsløsninger som kan hjelpe valutaselskaper med å implementere BankID på nettstedet sitt.

Devcode logo
Devcode ID eller DevCode som det også kalles, er en fleksibel løsning for å skaffe BankID på et nettsted. Dette er ikke den billigste løsningen, men det er like fullt et godt valg for å forenkle og fremskynde verifiseringsprosessen på et nettsted.

I dag jobber DecCode Identity både med norske BankIDsvenske BankID, danske NemID, nederlandske iDIN, estiske Mobiil-ID, australske Post Digital ID, islanske IceKey, baltiske Smart-ID, belgiske It’sMe, tyske Verimi og canadiske Verified Me.

Det finnes også noen mindre vanlige e-ID-systemer, som for eksempel Freja eID, som skal fungere både i Norden og Storbritannia, samt europeiske eIDAS og globale Yoti.

Du kan også bruke Brite, som i tillegg til BankID støtter at valutamegleren kan tilby bank til bank-betalinger.

Det selskapet som kanskje er rimeligst ved implementering av BankID til selskaper innen valutahandel, er svenske ZignSec. Zignsec logoDette selskapet er notert på Stockholmbørsen med tickeren ZIGN. Så sent som for en uke siden inngikk ZignSec en avtale med Betsson Group.

Ta en prat med Andreas Westman, som er salgs- og markedsføringsdirektør hos ZignSec. Han kan tilby svært rimelige løsninger for alle valutameglere og online tradingselskaper som ønsker å forenkle KYC-prosessen sin. Det er ofte mulig å gå fra i gjennomsnitt 15 minutter til 10 sekunder ved å få på plass BankID.

Skilling logo

Vurdering: 9.71/10
Minste innskudd: 1200 kroner
Beskrivelse: Skilling tilbyr raskest oppgjør av alle meglere vi har testet. Enkel og sikker verifisering med BankID. Prøv nå!
71% av ikke-profesjonelle kunder taper penger når de handler CFDer med denne tilbyderen.

Publisert:
Skrevet av: Hanne Hansen

TAGGER


Andre lignende nyheter

Her finner du flere lignende nyheter slik at du kan fordype deg i emnet eller lese om noe lignende.

Kontakt oss

Vi jobber stadig med å utvikle siden, og tar gjerne imot forslag til forbedringer fra våre besøkende.

Hvis du har tips eller spørsmål, kan du kontakte oss.

All handel med finansielle instrumenter innebærer risiko, noe som også gjelder valutahandel og CFD-handel. Sats bare kapital du er forberedt på å tape. Tidligere resultater garanterer ikke fremtidige resultater. Informasjonen på denne nettsiden gis i opplæringsformål, og skal ikke betraktes som investeringsrådgivning.

Footer Logo
Følg oss på
DMCA.com Protection Status

Opphavsrett© 2010-2024 www.valutamegler.no Alle rettigheter reserveres.