X

Benjamin fra Ytrebygda

Registrerte seg hos valutamegleren Capital for 22 minutter siden.

» Prøv Capital du også
Ikke vis igjen

Følg oss på

Site Logo

Här kommer korta breaking news om siste nytt och intressant produktnyheter som bara behöver några rader. Håll dig uppdaterad och följ Valutamegler’s nyhetsflash, du också!

  Tesla faller som en steinTesla faller som en stein
  Tirsdag, 8 september 2020 16:23
  For lite action med valutahandel? Da bør du prøve trading med aksjer gjennom CFD-er i stedet. Aksjene til den amerikanske bilprodusenten Tesla falt med hele 18 % i dag. Aksjen er ikke stanset for handel enda, og det er fremdeles mulig å handle TSLA hos valuta- og CFD-megleren Skilling. Du kan både kjøpe og shorte Tesla-aksjer med CFD-er hos Skilling.

  Hva skjer p markedet den 18. mai 2020?Hva skjer på markedet den 18. mai 2020?
  Mandag, 18 mai 2020 13:50
  Valutamegler.no merker seg at den norske kronen ser ut til å styrke seg betraktelig. Den har nå gått fra 12 til 10 NOK mot USD eller 13 NOK til 11 mot EUR. Samtidig er den russiske rubelen på vei mot et utbrudd, enten ned eller opp. Hvilken vei tror du den kommer til å gå? USD svekkes nå betydelig mot flere valutaer, inkludert den tyrkiske liren. USD/TRY har gått fra 7,20 til 6,85 på ti handelsdager.

  Men, det er fremfor alt handel gjennom råvaremeglere som imponerer og svinger mest akkurat nå. Gull er opp hele 1,21 % til 1764 USD per unse, og prisen ser ut til å gå stadig oppover. Noen analytikere er veldig positive og mener at det er mulig med en 300 % økning i gullprisen. Omsettingen av sølv går samtidig opp 4,8 % til 17,40 USD. Den 19. mars var prisen på sølv i underkant av 12 USD. Registrer deg og kjøp sølv hos Skilling her.

  Brent-olje går opp drøyt 5 % i dag, og ligger for øyeblikket på 34,70 USD. Les våre 25 tips om hvordan du kan komme i gang med valutahandel.

  Kina ser ut til si opp handelsavtale med USAKina ser ut til å si opp handelsavtale med USA
  Tirsdag, 12 mai 2020 14:03
  Trodde du det verste var over? Kanskje det ikke en gang har startet. Kina kunngjør nemlig i lokale medier at de vurderer å si opp handelsavtalen med USA. Samtidig har Donald Trump sagt at han ikke er interessert i å starte samtalene på nytt. Følg med på børsen i dag, for dette kan være starten på virkelig kaos.

  Flg med p dette fr helgenFølg med på dette før helgen
  Fredag, 8 mai 2020 14:04
  Arbeidsledigheten i USA stiger til 14,7 % med hele 20,5 millioner arbeidsledige amerikanere, i følge NY Times. Obama fikk redusert arbeidsledigheten til drøyt 4 % før Trump tok over, og tallet var på 3,5 % mot slutten av 2019.

  Den heteste eiendelen akkurat nå er bitcoin. Den siste måneden har kryptovalutaen gått fra 71 800 kr til mer enn 98 000 kr per BTC. Mange tror at det er halveringen av bitcoin som driver opp prisen, før den faktiske endringen skjer rundt 11.-12. mai. Du kan kjøpe bitcoin hos Stormgain med debet- eller kredittkort.

  Bloomberg avslørte i går at Tesla måtte stenge fabrikkene sine i Kina. Grunnen til dette er foreløpig ikke kjent, men det kinesiske nettstedet 36kr hevder det skyldes komponentmangel. I dag sier i stedet Tesla at de planlegger å åpne fabrikken i California denne uken, selv om det er forbudt. Tesla-aksjen har gått opp 215 % siden 18. mars 2020, og ligger på rundt 780 USD ved åpning. De mest positive analytikerne spår en målpris på 1100 dollar, mens den pessimistiske spår 240 dollar på ett års sikt. Du kan handle Tesla med CFD-er hos Skilling.

  Styringsrenten senkes til 0 %Styringsrenten senkes til 0 %
  Torsdag, 7 mai 2020 12:15
  Den norske styringsrenten var på 1,5 % frem til 13. mars 2020, da den ble den satt ned til 1 %. Denne renteendringen ble etterfulgt av en ny reduksjon på 0,75 % den 20. mars. I dag melder Norges Bank om nok en endring i styringsrenten, til null (0) prosent. Normalt gjør dette valutaen svakere mot flere viktige handelsplaner. Sentralbanken melder dog at det ikke er planer om negativ rente. Det bør også bemerkes at Norge har verdens største statlige pensjonsfond på mer enn 10,24 billioner. Like etter meldingen om rentenedsettelsen, har den norske kronen falt drøyt 0,59 % mot CHF, 0,6 % mot EUR og 0,84 % mot Yen. Samtidig økte den med 0,4 % mot SEK. Kjøps- eller salgsmuligheter for valutahandel med NOK? Du kan handle flest norske valutapar hos Skilling. Register deg nå og prøv!

  Hertz: Dagens mest omtalte aksje?Hertz: Dagens mest omtalte aksje?
  Tirsdag, 5 mai 2020 17:03
  Det amerikanske bilutleiefirmaet Hertz (NYSE:HTZ), som har mer enn 10 000 kontorer og franchisetakere i 150 land over hele verden, har hatt det vanskelig i det siste. Hertz kunngjorde nylig at de er klare til å begjære seg konkurs allerede neste uke, noe som kan påvirke minst 38 000 ansatte. I dag kom imidlertid gladnyheten om at långiverne holder ut i ytterligere 17 dager før en plan må være på plass for å overholde lånene som overstiger 174 milliarder kroner, rapporterer CNN. Hertz-aksjen ligger på 25,60 USD etter en 5 % nedgang så langt i dag, og den har nå en P/E-verdi på 14,9. Du kan kjøpe eller shorte Hertz med CFD-er hos Skilling.

  Icahn mener at aksjer er overpriset pga virusIcahn mener at aksjer er overpriset pga virus
  Lørdag, 25 april 2020 20:40
  Dollarmilliardær og aktivistinvestor Carl Icahn (Twitter) tviler på at økonomien kan settes i gang som en kran. Akkurat nå shorter han blant annet kommersielle eiendommer og venter på at covid-19 skal skape mer ødeleggelse. Forrige uke ble det rapportert at han kjøpte flere millioner oljeterminer mens de lå i minus, noe som gav et fint overskudd. Icahn mener også at aksjeindekser som S&P 500, som handles til drøyt 17x 2021-overskudd er overvurdert. Du kan ikke rettferdiggjøre slike multiplum på generelle indekser, for på kort sikt kan det bli svært stor nedgang. Tror du også på fall? Prøv shorting med CFD-er hos Skilling, et nettsted grunnlagt av skandinaver. Alternativt kan du prøve Capital.com, som tilbyr 2154 aksjer, 20 indekser, 21 råvarer og 135 valutaer med CFD-er.

  Kina tester digital valuta: apper med virtuell yenKina tester digital valuta: apper med virtuell yen
  Lørdag, 25 april 2020 20:19
  En virtuell versjon av yen blir for øyeblikket utprøvd i fire forskjellige kinesiske byer, inkludert Shenzhen. Den virtuelle valutaen godtas blant annet hos McDonald’s, Starbucks og Subway, men myndighetene i Kina prøver å tydeliggjøre at det kun er snakk om en prøveperiode.Valutamegler har imidlertid tro på at den virtuelle versjonen av yen kommer til å være tilgjengelig før den offisielle, virtuelle valutaen for andre land. Hva tror du? Prøv valutahandel hos Skilling.

  Tre instrumenter p rsbeste eller hyeste noensinneTre instrumenter på årsbeste eller høyeste noensinne
  Fredag, 24 april 2020 14:46
  Trodde du at den nåværende situasjonen påvirker alle deler av aksjemarkedet? Tenk om igjen! Flere aksjer og råvarer går nemlig så det suser. Mest imponerende er trolig Zoom Video Communications Inc (ZM) som ligger på den høyeste kursen noensinne. Kjøp eller selg Zoom som CFD-er hos Plus500!
  Beyond Meat (BYND) er en annen spennende amerikansk aksje, som ligger på årsbeste akkurat nå. Kjøp eller selg Beyond Meat hos Skilling.
  Også tre store farmasøytiske selskaper, Eli Lilly (LLY), Johnson & Johnson (JNJ) og Novo Nordisk ligger på den høyeste kursen noensinne akkurat nå. Gull på sin side omsettes på de høyeste nivåene siden 2012. I dag koster 1 ounce (31,1 gram) gull hele 1734 USD. Flere tekniske analytikere mener at markedets økende usikkerhet i kombinasjon med teknisk analyse baner vei for en enda høyere gullpris fremover. Hvis markedsrisikoen for aksjer og valutahandel øker, investerer vanligvis flere og flere i gull. Du kan handle gull hos eToro eller Skilling til fordelaktige priser.

Kontakt oss

Vi jobber stadig med å utvikle siden, og tar gjerne imot forslag til forbedringer fra våre besøkende.

Hvis du har tips eller spørsmål, kan du kontakte oss.

All handel med finansielle instrumenter innebærer risiko, noe som også gjelder valutahandel og CFD-handel. Sats bare kapital du er forberedt på å tape. Tidligere resultater garanterer ikke fremtidige resultater. Informasjonen på denne nettsiden gis i opplæringsformål, og skal ikke betraktes som investeringsrådgivning.

Footer Logo
Følg oss på
DMCA.com Protection Status

Opphavsrett© 2010-2020 www.valutamegler.no Alle rettigheter reserveres