X

Victor fra Fredrikstad

Registrerte seg hos valutamegleren Libertex for 30 minutter siden.

» Prøv Libertex du også
Ikke vis igjen

Følg oss på

Site Logo
featured image

NS Broker har i det siste blitt en storfavoritt blant kunder som foretrekker å handle hos en MetaTrader 5-megler. I dag ser Valutamegler mer på denne populære og gjennomsiktige aktøren, og lister opp grunnene til at NS Broker anses for å være kongen av MetaTrader5.

NS Broker har lisens fra Malta, og har bli nevnt i flere nyheter her hos Valutamegler det siste året. Plattformen har utmerket seg når det gjelder både helhetstrykk og generell kvalitet, og kanskje spesielt når det gjelder utvalg av instrumenter. Dette er dessuten en av få meglere som faktisk rapporterer alle likviditetsleverandører på nettsiden sin.

I denne artikkelen ser vi litt nærmere på NS Broker og deres MT5-plattform. Hva er det egentlig som gjør denne siden så attraktiv for trading på MetaTrader 5? Det enkle og korte svaret er – mye. NS Broker profilerer seg som en moderne, tydelig og brukervennlig nettmegler med en ambisjon og et mål om å gjøre valutahandel og online trading mer tilgjengelig for alle. De streber også etter å tilby en mer kvalitativ handelsopplevelse ved hjelp av bedre teknologi, bedre sikkerhet og flere valgmuligheter. For å oppnå dette, har NS Broker valgt MetaTrader5 som tilgjengelig handelsplattform for sine registrerte brukere. Dette er en av verdens mest innovative og teknologisk avanserte plattformer for handel med valutaer, råvarer, noen aksjer og andre finansielle instrumenter.

Hva får du hos NS Broker?

NS Broker's plattformLa oss starte med det grunnleggende. NS Broker er en av mange tusen tilgjengelige meglere på nettet, men de er langt fra en i mengden. Fordeler hos denne megleren inkluderer attraktive funksjoner som rask og enkel registrering, svært lave handelsavgifter og ingen overhead-kostnader. De tilbyr dessuten personlige tips og råd fra bransjeeksperter, samt en hjemmeside og MT5-plattform som fungerer like bra på datamaskinen som på mobilen.

Det er enkelt å komme i gang hos NS Broker, uansett hvilken tidligere erfaring du har eller ikke har med online trading. De har lagt mye arbeid i den egenutviklede appen, som kan lastes ned og brukes både på iOS- og Android-enheter. Den er stilig, enkel å bruke og gir tilgang til aktiv MT4-handel selv når du ikke er ved PC-en. Ettersom stadig flere foretrekker fleksibel trading via smarttelefonen og stiller høye krav til slike funksjoner, er dette et viktig og stort pluss.

Nettstedet er foreløpig ikke tilgjengelig på norsk, men dette er ikke et stort problem, da plattformen har et svært tydelig og brukervennlig grensesnitt. NS Broker beviser at en engelskspråklig plattform av høy kvalitet er å foretrekke fremfor en halvveis norskspråklig nettside med tvilsomme funksjoner og komplisert design.

Prøv NS Broker du også, en bedre MT5-megler.

NS Broker logo

Vurdering: 9.5/10
Minste innskudd: 100
Beskrivelse: Handle som en proff hos MT5-kongen, med ti likviditetsleverandører. Prøv NS Broker i dag!

Profesjonelle råd hver uke

Hvor ofte ønsker man vel ikke å ha en egen tradingekspert som kommer med tips, råd og inspirasjon når ting går tregt og man behøver en ekstra dytt? Hos NS Broker får du nettopp dette. Som registrert bruker og trader på MT5 via NS Broker, får du tilgang til en personlig kontomanager som veileder deg med profesjonelle tips og investeringsråd – direkte via telefonen. Dette er en ekstremt sjenerøs tjeneste som gir en utmerket mulighet til å få nye innspill fra eksperter med lang erfaring i bransjen. Hvis du er nybegynner kan dette være spesielt nyttig, ettersom det gir en eksklusiv mulighet til å komme i gang med bedre og raskere valutahandel enn det som er mulig hos mange andre meglere.

Handle mer enn 50 valutapar på MT5 via PC eller mobil

MetaTrader 5 er utviklet for å fungere som en komplett og allsidig tradingplattform, og er optimal for handel med både valutaer, råvarer, kryptovalutaer, aksjer, indekser, ETF-er og annet. Ved å velge en megler som tilbyr et komplett utvalg av premiumprodukter, kan du virkelig få muligheten til å utnytte MT5s fulle potensiale.

NS Broker er førstevalget til mange MT5-tradere på grunn av det omfattende instrumentutvalget. Her finner du mer enn 50 valutapar, de fleste råvarer, globale aksjeindekser og populære kryptovalutaer. Den underliggende infrastrukturen sørger for lynraske utførelser, flytende spreads (fra kun 0,3 pips på majors), og gir tilgang til flere tusen applikasjoner og verktøy som er tilgjengelige i MetTrader 5.

Alt i alt kan vi trygt si at NS Broker tilbyr alle de kvalitetene og funksjonene en megler bør ha for å være kompatibel med en plattform som MT5. Her får du alt du trenger og mer til på ett supermoderne nettsted. Helhetsopplevelsen gjør det enkelt å forstå hvorfor NS Broker er kongen av MetaTrader 5.

Har du lyst til å finne ut mer om NS Broker? Les vår uavhengige anmeldelse av NS Broker, eller registrer deg hos NS Broker i dag!

NS Broker logo

Vurdering: 9.5/10
Minste innskudd: 100
Beskrivelse: Høyest likviditet og den beste plattformen for MT5. Prøv NS Broker nå!

Publisert:
Skrevet av: Markus Jalmerot

TAGGER


Andre lignende nyheter

Her finner du flere lignende nyheter slik at du kan fordype deg i emnet eller lese om noe lignende.

Kontakt oss

Vi jobber stadig med å utvikle siden, og tar gjerne imot forslag til forbedringer fra våre besøkende.

Hvis du har tips eller spørsmål, kan du kontakte oss.

All handel med finansielle instrumenter innebærer risiko, noe som også gjelder valutahandel og CFD-handel. Sats bare kapital du er forberedt på å tape. Tidligere resultater garanterer ikke fremtidige resultater. Informasjonen på denne nettsiden gis i opplæringsformål, og skal ikke betraktes som investeringsrådgivning.

Footer Logo
Følg oss på
DMCA.com Protection Status

Opphavsrett© 2010-2020 www.valutamegler.no Alle rettigheter reserveres