X

Oskar fra Sarpsborg

Registrerte seg hos valutamegleren Libertex for 11 minutter siden.

» Prøv Libertex du også
Ikke vis igjen

Følg oss på

Site Logo
featured image

I dag finnes det massevis av muligheter innen online trading. Det er mulig å handle valutaer, råvarer og indekser på CFD-er. Den moderne teknologien har gitt opphav til nye måter å investere på, og alt kan gjøres hjemmefra. Du trenger ikke lenger å gå til banken. Her hos Valutamegler.no finner du alt du trenger for å begynne å tjene penger på valutahandel, uten å måtte bry deg med dyre banker eller andre investorer.

Noen populære alternativer inkluderer bruk av belåning eller vektstang, samt alle positive utsikter med shorting. Det er selvfølgelig en risiko med alle økonomiske investeringer, men mulighetene er mange, og til slutt er det opp til deg som trader å foreta en beslutning. Vi vil bare gi deg all informasjonen du trenger for å ta en informert beslutning.

Belåning og vektstang: risiko og muligheter

Belåning er en enorm mulighet som gis til dagens moderne tradere. Hvis du benytter belåning, låner du penger fra mgleren slik at du kan legge inn en større ordre. Eksempel: Du har 10 000 kr på kontoen din, og ved hjelp av vektstang (belåning), kan du handle for 300 000 kr på valutahandel, eller 50 000 kr på aksjer.
Tjej som sysslar med trading online
Hvis du benytter vektstang, investerer du penger du pengene du har på kontoen din, men vektstangen fungerer som en multiplikator. Det er viktig å være forsiktig slik at du ikke går opp på maksnivå. I stedet bår du benytte en relativt lav og rimelig vektstang.

Belåning kommer selvfølgelig også med en risiko. Hvis investeringen din går i feil retning, kan du tape mye penger raskt. Derfor anbefaler vi kun minimal belåning, og at du er forsiktig med å bruke handelsstrategier på nettet. Hvis investeringen din derimot gir avkastning, får du en større fortjeneste enn om du kun investerer dine egne penger. Derfor må du sørge for å ha en ganske stram stop-loss, og alltid angi nivåer for når du skal hente ut fortjenesten når aksjen eller valutaen går i riktig retning.

Shorting: Hva kan shortes?

Shorting betyr å selge en eiendel du ikke eier. Når du investerer i CFD-er, spekulerer du kun i prisbevegelsen. Du eier aldri en eiendel, men du foretar kun en evaluering og investerer i hvorvidt prisen kommer til å stige eller falle. Hvis du spekulerer riktig, oppnår du en fortjeneste. Prinsippet er det samme med shorting – du eier ikke aktivumet du selger. På tros av at du ikke eier noe, kan du likevel tjene penger på at en valuta eller anskje taper verdi.

Nå når finansmarkedene viser en nedadgående trend, samt at det forventes en lavkonjunktur i 2020, er shorting et kjempeflott verktøy. Du kan  shorte alt fra valutaer og aksjer til råvarer og kryptovalutaer. Du har stort sett tilgang til det samme brede utvalget som om du kjøper eller selger en eiendel. Det er for eksempel svært populært å shorte amerikanske aksjer på NASDAQ. Det skrives mye om det amerikanske markedet, og mange synes det er enklere å følge med på. Samtidig er volumet større, og aksjene i USA følger teknisk analyse bedre enn mindre aksjer i Skandinavia.

Hvis du føler at du fremdeles trenger å vite mer, og ønsker å lese mer om trading i aksjer, valutaer, indekser og råvarer, har vi en hel side om dette. “Lær deg valutahandel” tar opp det grunnleggende om online trading, og lenker dessuten videre til massevis av ressurser som kan være interessante for deg som er ny innen valutahandel på nettet.

Føler du deg derimot klar til å begynne å handle med valutaer, og lurer på hvilken valutamegler med CFD’er som er best, kan vi anbefaler Plus500 der du bør prøve med demokonto. Som nybegynner innen valutahandel er det lurt å starte med grunnleggende handel, så øv deg på med en demokonto før du handler med ekte penger.


Publisert:
Skrevet av: Karl Lindholm

TAGGER


Andre lignende nyheter

Her finner du flere lignende nyheter slik at du kan fordype deg i emnet eller lese om noe lignende.

Kontakt oss

Vi jobber stadig med å utvikle siden, og tar gjerne imot forslag til forbedringer fra våre besøkende.

Hvis du har tips eller spørsmål, kan du kontakte oss.

All handel med finansielle instrumenter innebærer risiko, noe som også gjelder valutahandel og CFD-handel. Sats bare kapital du er forberedt på å tape. Tidligere resultater garanterer ikke fremtidige resultater. Informasjonen på denne nettsiden gis i opplæringsformål, og skal ikke betraktes som investeringsrådgivning.

Footer Logo
Følg oss på
DMCA.com Protection Status

Opphavsrett© 2010-2021 www.valutamegler.no Alle rettigheter reserveres