X

Victor fra Mo i Rana

Registrerte seg hos valutamegleren Skilling for 20 minutter siden.

» Prøv Skilling du også
Ikke vis igjen

Følg oss på

Site Logo
featured image

At profesjonell fotball og valutahandel hører sammen er gammelt nytt. Eller? Det som i hvert fall er sikkert er at det er stor interesse blant online tradingmeglere når det gjelder å være sponsor for ulike fotballag. De engelske lagene i Premier League ser ut til å være mest populære, og det virker som at annenhver fotballtrøye har en tradinglogo. Den nye Premier League-sesongen er allerede godt i gang, og hva passer vel bedre enn å se på hvilke lag som har tradingsponsorer og hvorvidt dette gir handelsplattformen mer troverdighet.

Gir sponsing av fotballag økt troverdighet?

Sammenlignet med lisenser, gjennomsiktighet og plattformens generelle fremtoning, er kanskje ikke sponsing av et fotballag den kvalitetsmarkøren som veier aller tyngst for en online trading-side. Men, et sponsorskap kan likevel ha stor betydning. Store, anerkjente fotballklubber er selvfølgelig opptatt av å opprettholde en viss standard og et godt omdømme, og derfor gjøres valget av sponsorer selvfølgelig med stor omhu. Det kan dermed anses som ganske sikkert at en klubb som Manchester United eller Leicester vil godta å bli sponset av en valutahandelsplattform som ikke er 100 % seriøst og er en profesjonell og seriøs aktør i bransjen. Vi kan altså se en sammenheng mellom sponsing av et fotballag og høy troverdighet. Som trader må du selvfølgelig vurdere flere faktorer enn et mulig sponsorskap når du skal velge en pålitelig og sikker handelsside.

Hvilket engelsk fotballag holder du med?

England er en av Europas, og verdens, mest populære fotballnasjoner, og flere av verdens mest kjente fotballklubber spiller i engelsk Premier League. Blant disse finner vi Manchester United, Tottenham og Leicester, og alle disse er sponset av velkjente og populære valutameglere som kan være verdt en nærmere titt. For online tradere innen forex, råvarehandel eller andre instrumenter som samtidig liker fotball, kan det selvsagt være ekstra gøy å bruke det nettstedet som sponser favorittlaget. Se listen nedenfor for å finne ut hvilket tradingselskap som støtter ditt favorittlag.

Hvilket fotballag sponser tradingselskapet ditt?

Skilling grön logo

Skilling: Aston Villa

Birminghams ledende fotballklubb har nå en skandinavisk valutamegler som partner. Skilling har massevis av funksjoner som forenkler tradingen, og det er flere grunner til at de har valgt Aston Villa FC som partner. Her kan du lese mer om Skilling og deres norske adm. dir, André Lavold
Best spiller: Jack Grealish
Best instrument: Valutaer: handle hele 73 valutapar med superlav spredning. I tillegg tilbys globale aksjer, indekser, et stort utvalg av råvarer og krypto. Hos Skilling finner du nærmere 1000 tradinginstrumenter.
Mer info om Skilling: Les vår uavhengige anmeldelse av Skilling.

Skilling logo

Vurdering: 9.71/10
Minste innskudd: 1000 kroner
Beskrivelse: Enkel trading. Alt på ett sted. Prøv nå!

etoro logo

eToro: Leicester, Everton, Southampton og Crystal Palace

Synes du det er vanskelig å velge? Det synes eToro også, og de sponser derfor flere ulike klubber. eToro er kongene av copy trading, og trenger ikke velge. De er så store at de kan sponse flere av de beste spillerne, i stedet for bare å velge én. Kopier de beste du også.
Best spiller: Jamie Vardy (Leicester), Dominic Calvert-Lewin (Everton), Danny Ings (Southampton), Wilfried Zaha (Crystal Palace)
Best instrument: Verdens største og første plattform for sosial trading, med muligheter for å handle CFD-er på en rekke aksjer, indekser og råvarer. Bli en bedre trader ved å kopiere de beste. Velg risikonivå og andra parametere som er viktige for deg.
Mer info om eToro: Les vår anmeldelse av eToro.

Libertex logo

Libertex: Tottenham Hotspur og Valencia C.F

London-laget Tottenham Hotspur og spanske Valencia C.F sponses begge av Libertex. Her kan du velge mellom mer enn 80 kryptovalutapar, og spredningen er ekstremt lav.
Best spiller: Harry Kane (Tottenham),  Maximilano Gomez (Valencia)
Best instrument: Libertex tilbyr mer enn 80 virtuelle valutaer, og er sannsynligvis bransjens beste alternativ for handel med kryptovalutaer gjennom CFD-er. I tillegg tilbys et godt utvalg av aksjer.
Mer info om Libertex: Les vår anmeldelse av Libertex.

Plus 500 Logo

Plus500 – Atletico de Madrid

Atletico de Madrid spiller i La Liga, en av verdens beste fotballigaer. På trøyene deres ser du Plus500-logoen, en trofast partner som har vært notert på Londonbørsen siden sommeren 2018.
Beste spiller: Diego Costa
Best instrument: Valuta og aksjer. Hos Plus500 kan du handle mer enn 2000 instrumenter på både valuta- og kryptomarkedet, inkludert aksjer, indekser og råvarer med CFD-er. Dette er en av verdens største og mest flerspråklige plattformer.
Mer info om Plus500: Les vår anmeldelse av Plus500.

SwissQuote logo

Swiss Quote – Manchester United

Vi hos Valutamegler synes egentlig det er litt rart at Swiss Quote får “lov” til å være sponsor av Manchester United. Logoen deres er riktig nok ikke å finne på trøyen, men likevel. Nettstedet til Swiss Quote er lite profesjonelt, og de lever bare på navnet sitt.
Best spiller: Paul Pogba
Best instrument: Mer enn 130 valutaer og CFD-instrumenter for krypto, aksjer og indekser.
Mer info om Swiss Quote: Les vår anmeldelse av Swiss Quote.

Capital.com: –

Capital.com var tidligere sponsor for Valencia F.C. Dette tradingselskapet er i en egen klasse, med et nettsted på mer enn 25 språk og et enormt utvalg med blant annet 2000 aksjer med CFD-er og 20 ulike råvarer.
Best spiller: –
Best instrument: Valutapar, mer enn 2000 aksjer fra hele verden og mer enn 20 råvarer. Størst utvalg, best spread.
Mer info om Capital: Les vår anmeldelse om Capital.com.

Skilling logo

Vurdering: 9.71/10
Minste innskudd: 1000 kroner
Beskrivelse: Best for kryptohandel. Prøv nå!

Publisert:
Skrevet av: Hanne Hansen

TAGGER


Andre lignende nyheter

Her finner du flere lignende nyheter slik at du kan fordype deg i emnet eller lese om noe lignende.

Kontakt oss

Vi jobber stadig med å utvikle siden, og tar gjerne imot forslag til forbedringer fra våre besøkende.

Hvis du har tips eller spørsmål, kan du kontakte oss.

All handel med finansielle instrumenter innebærer risiko, noe som også gjelder valutahandel og CFD-handel. Sats bare kapital du er forberedt på å tape. Tidligere resultater garanterer ikke fremtidige resultater. Informasjonen på denne nettsiden gis i opplæringsformål, og skal ikke betraktes som investeringsrådgivning.

Footer Logo
Følg oss på
DMCA.com Protection Status

Opphavsrett© 2010-2021 www.valutamegler.no Alle rettigheter reserveres