X

Jakob fra Tromsø

Registrerte seg hos valutamegleren Capital for 43 minutter siden.

» Prøv Capital du også
Ikke vis igjen

Følg oss på

Site Logo
Startsiden for Capital.com - ta en titt
Klicka för större bilder

Er Capital markedets beste alternativ for online trading, råvarehandel og valutahandel akkurat nå? Det er meget mulig. Dette multinasjonale nettstedet utmerker seg på flere nivåer, blant annet med sin prisbelønte og svært brukervennlige plattform, et svært generøst utvalg av instrumenter og ikke minst innovativ AI-teknologi. Sistnevnte er designet blant annet for å analysere handelsadferden din og dermed hjelpe deg med å ta smartere og mer lønnsomme beslutninger. Capital er en moderne online tradingplattform for deg som vil ha litt mer ut av tradingen din, helt uten provisjon og til meget gunstige gebyrer. Prøv Capital.com i dag og bli en smartere trader du også. Risikoadvarsel: 71.2 % av individuelle investorkontoer taper penger når de handler CFD-er.

Capital

Capital logo

Totalvurdering

9.57/10

Detaljer

9
10
9
9
10
10
10
 • Minsteinnskudd

  20 EUR

 • Plattformer

  3

 • Grunnlagt

  2016

 • Licenser

  3

 • Land

  Kypros

 • Råvarer/krypto

  Ja, Ja

 • Aksjehandel

  Ja

 • Norsk

  Nei

 • Kundestøtte

  Ja

 • Valutainnskudd

  USD EUR GBP PLN

Multinasjonale Capital.com har en tydelig visjon om å designe og utvikle teknologi som gjør det mulig for alle brukere å få en tradingopplevelse utenom det vanlige. Ved bruk av avansert og innovativ AI-teknologi har de utviklet en moderne, brukervennlig og svært flott plattform. I tillegg til at den er godt likt av kundene, har den vunnet flere priser. Nærmere 1 770 216 registrerte brukere i mer enn 50 land og en omsetning på 13 billioner dollar sier sitt. Capital.com er utvilsomt en onlinemegler som er verdt en nærmere titt.

I tillegg til den vasse teknologien og muligheten til å få individuelt tilpasset støtte i tradingen ved hjelp av AI, skiller Capital.com seg også ut med antall instrumenter som er tilgjengelig for handel. Capital.com tilbyr handel med mer enn 3817 aksjer fordelt på verdens største markeder, samt en rekke kryptovalutaer (239), indeksinstrumenter og valutaer. De har også blant bransjens beste utvalg av råvarer, med alt fra råolje til bomull, edelmetaller og kaffe. Valgmulighetene er med andre ord mange, og Capital gir virkelig tradere muligheten til å lykkes. Registrer deg hos Capital.com og prøv du også!

Risikoadvarsel: 71.2 % av individuelle investorkontoer taper penger når de handler CFD-er.


Capital.com tilbyr CFD-handel med giring i et omfang som er i tråd med forskrifter som er fastsatt av ESMA (European Securities and Markets Authority). For valutahandel gjelder 30:1 for større valutapar, og 20:1 for mindre valutapar. En belåningsgrad på 20:1 gjelder også for større råvarer, inkludert gull, mens mindre råvarer og øvrige edelmetaller kan handles med giring på 10:1. Capital.com tilbyr trading med hele 239 ulike kryptovalutaer, med maksimal giring på 2:1. Aksjer kan handles med en belåningsgrad på opptil 5:1.

Alle belåningsgrader er fastsatt av Capital.com for å redusere unødvendig høy risikotaking hos tradere, og som bruker på nettstedet er man dessuten beskyttet mot negativ kontosaldo. Du kan dermed aldri tape mer enn det du har investert, noe som kan være en ekstra sikkerhet hvis du er ny og uerfaren innen trading på nettet.

Du har også muligheten til å søke om en profesjonell konto hos Capital.com og få tilgang til handel med høyere giring.
Lønnsom online trading forutsetter at så lite som mulig forsvinner i kostnader og avgifter. Capital.com har blant bransjens beste og mest gunstige vilkår for brukere, med 100 % provisjonsfri handel, ingen skjulte avgifter og et ubegrenset antall gratis uttak. Det eneste du betaler for å bruke tradingtjenestene deres er dermed lave spreads; 0,06 pips for olje og fra 0,6 pips for forex.

Innskudd kan foretas via bankoverføring, kredittkort, betalingstjenestene iDeal, Giropay, OIWI, Webmoney eller digitale lommebøker. Laveste innskudd er på 20 EUR / 20 USD for standardkontoer, og det er mulig å velge amerikanske dollar, Euro, GBP eller zloty som basisvaluta.
+ Stort utvalg av instrumenter.
+ Høyteknologisk, supermoderne AI-teknologi som analyserer tradingadferden din.
+ Lave kostnader -> større fortjeneste.
+ Mange språkalternativer på nettstedet, inkludert svensk og dansk.
+ Avanserte analyseinstrument og gode grafer.
- Er ikke tilgjengelig på norsk.
- Tilbyr ikke islamske kontoer.
Capital.com har satset på å utvikle en helt unik plattform for trading både via PC og mobil. Selskapet har en egen mobilapp som kan lastes ned både for iOS og Android. Grensesnittet er tydelig og intuitivt, designet er flott og et stort utvalg gir gode tradingmuligheter både for nybegynnere og profesjonelle tradere. Det tar kun noen få minutter å registrere seg hos Capital.com, og du kan velge mellom standard-, plus- eller premium-konto ut fra nivået ditt og ambisjonene du har.
Capitals kundestøtte er tilgjengelig via telefon i hele 24 timer om dagen, sju dager i uken i tilfelle du har tekniske spørsmål eller henvendelser angående trading. Via nettsiden får du også tilgang til en live chat-funksjon og en Messenger-funksjon. Du kan selvsagt også sende e-post døgnet rundt. I tillegg har Capital en omfattende FAQ-side der du finner svar på det meste, samt mye opplæringsmateriale.

Risikoadvarsel: 71.2 % av individuelle investorkontoer taper penger når de handler CFD-er.
 
 

Er online handel via Capital sikkert?

Absolutt. Nettstedet anses av mange for å være blant de sikreste på markedet, med blant annet krav til flere identifikasjonstrinn ved registrering og adskilte kontoer. Personopplysninger behandles i samsvar med GDPR-bestemmelsene, og selskapet er godkjent både av ESMA og British Financial Conduct Authority (FCA), som er kjent for å være notorisk strenge når det kommer til forskrifter.

Tilbyr Capital en demokonto?

Som ny bruker har du muligheten til å starte forsiktig med en demokonto, 100 % gratis og risikofritt. Dermed kan du teste kunnskapene dine og finpusse på strategien før du begynner å handle med en ekte konto.

Avgift over natten

Capital belaster et gebyr over natten, basert på belåningsgraden i stedet for hele verdien av posisjonen. Ettersom dette gebyret varierer mellom ulike instrumenter, bør du sjekke den aktuelle satsen for ditt valgte instrument hos Capital.com. Hvorfor betale mer når Capital.com kan ta seg av handlene dine over natten mot en lavere kostnad? Prøv Capital du også! Risikoadvarsel: 71.2 % av individuelle investorkontoer taper penger når de handler CFD-er.
Selskapet bak Capital het tidligere eller kalles iblant fremdeles Capital Com SV Investments Limited.
  Ingen nyheter om Capital tilgjengelig.

Kontakt oss

Vi jobber stadig med å utvikle siden, og tar gjerne imot forslag til forbedringer fra våre besøkende.

Hvis du har tips eller spørsmål, kan du kontakte oss.

All handel med finansielle instrumenter innebærer risiko, noe som også gjelder valutahandel og CFD-handel. Sats bare kapital du er forberedt på å tape. Tidligere resultater garanterer ikke fremtidige resultater. Informasjonen på denne nettsiden gis i opplæringsformål, og skal ikke betraktes som investeringsrådgivning.

Footer Logo
Følg oss på
DMCA.com Protection Status

Opphavsrett© 2010-2024 www.valutamegler.no Alle rettigheter reserveres.