X

Julian fra Ytrebygda

Registrerte seg hos valutamegleren Skilling for 2 minutter siden.

» Prøv Skilling du også
Ikke vis igjen

Følg oss på

Site Logo
featured image

Har du lyst til å tjene litt ekstra penger hjemmefra, ved siden av jobben? Kanskje du jobber hjemmefra akkurat nå og har litt mer tid enn vanlig? Da foreslår vi at du bruker fem minutter på å lese mer om mulighetene for valutahandel hjemmefra. Det tar kort tid å komme i gang – og vi viser deg hvordan.

Opprett demokonto

Det første du bør gjøre er å opprette en demokonto. Med en slik konto kan du prøve å handle risikofritt med lekepenger. Flere ulike tradingmeglere på nettet tilbyr demokontoer, og vår favoritt er svenske Skilling. Registreringsprosessen er svært enkel, og du får tilgang til systemet så snart du har angitt navn og e-postadresse. Opprett demokonto hos Skilling. Hos Skilling får du en oversikt over aktuelle nyheter og kurser for handel, med maksimalt noen få sekunders forsinkelse. For å få alt i sanntid, må du sette inn litt penger (normalt 1000 kr). Du får da tilgang til sanntidspriser og muligheten til å handle med ekte penger. Som et alternativ til demokontoen hos Skilling, kan du prøve ettklikks handel hos Capital.

Demokonto hos Skilling

Utfør din første handel

Du får umiddelbart € 10 000 på kontoen din, eller 100 000 NOK hvis du velger norske kroner som basisvaluta. I dag har dollaren beveget seg kraftig mot nesten alle valutaer, samtidig som den svenske kronen har falt betydelig. La oss bruke dette valutaparet og utføre en første handel med lekepenger på demokontoen. Følg disse stegene:
USD-SEK hos Skilling
1. Klikk på kjøp eller selg. Hvis du tror kronen kommer til å styrkes, klikker du på selg. Hvis du i stedet tror at dollaren kommer til å styrkes, klikker du på kjøp.

Slik fungerer prissettingen: Alle valutaer har en kort kode som består av tre bokstaver. Denne såkalte ISO-koden brukes av alle parter i en valutatransaksjonen. Koden for norske kroner er NOK, koden for svenske kroner er SEK, koden for euro er EUR og koden for den amerikanske dollaren er USD. I tillegg er det ofte snakk om basisvaluta og sekundærvaluta. I eksempelet vårt ovenfor med USD/SEK, er USD basisvalutaen. Dette er den sterkeste av de to, og den som står på venstre side. Hvis du tror at basisvalutaen (USD i eksempelet) kommer til å øke i verdi mot sekundærvalutaen (SEK), velger du kjøp. Deretter kan du angi et fortjenestenivå du synes er passende, samt en stop loss-verdi.
Til slutt velger du beløp. I eksempelet vårt gis det giring på 20x. Selv om posisjonen er verdt € 4262, kreves derfor et beløp på kun € 212 for å åpne posisjonen. Men, husk at giring kan være risikabelt. Derfor bør du være forsiktig, og passe på at du har tilstrekkelig med ekstra midler på kontoen. Her kan du lese mer om muligheter og risiko med giring.

Capital logo

Vurdering: 9.57/10
Minste innskudd: € 100
Beskrivelse: Størst utvalg for valutahandel. Ingen provisjon. Prøv Capital nå!

Vent på bevegelser

Det som er så spennende med valutahandel, er at valutaer normalt beveger seg en god del, hver eneste dag. Selv om de i prosent ikke beveger seg like mye som de fleste aksjer, er det likevel mulig å oppnå et godt resultat ved bruk av giring. Valutaer følger dessuten teknisk analyse bedre enn mange aksjer. Det er også en god mulighet til å tjene ekstra penger på valutahandel hjemmefra, ved siden av en hel- eller deltidsjobb. På grunn av den pågående koronapandemien har man gjerne ekstra tid hjemme, og dermed en perfekt sjanse til å gjøre seg kjent med spennende muligheter.

Har du tid til overs? Prøv valutahandel

Det finnes flere fordeler med å jobbe hjemmefra. Det er for eksempel mulig å kombinere hjemmekontor med valutahandel. Hvis du ikke har prøvd enda, anbefaler vi at du åpner en demokonto hos Skilling eller Capital i dag!

Skilling logo

Vurdering: 9.71/10
Minste innskudd: 1000 kroner
Beskrivelse: Trading. Enkelt. Kom i gang med demokonto hos svenske Skilling nå!

Publisert:
Skrevet av: Hanne Hansen

TAGGER


Andre lignende nyheter

Her finner du flere lignende nyheter slik at du kan fordype deg i emnet eller lese om noe lignende.

Kontakt oss

Vi jobber stadig med å utvikle siden, og tar gjerne imot forslag til forbedringer fra våre besøkende.

Hvis du har tips eller spørsmål, kan du kontakte oss.

All handel med finansielle instrumenter innebærer risiko, noe som også gjelder valutahandel og CFD-handel. Sats bare kapital du er forberedt på å tape. Tidligere resultater garanterer ikke fremtidige resultater. Informasjonen på denne nettsiden gis i opplæringsformål, og skal ikke betraktes som investeringsrådgivning.

Footer Logo
Følg oss på
DMCA.com Protection Status

Opphavsrett© 2010-2021 www.valutamegler.no Alle rettigheter reserveres