X

Iver fra Harstad

Registrerte seg hos valutamegleren NS Broker for 34 minutter siden.

» Prøv NS Broker du også
Ikke vis igjen

Følg oss på

Site Logo
featured image

Den kjente amerikanske investorbanken Goldman Sachs har begynt å bygge opp korte posisjoner i dollar, rapporterer Valutamegler. Det at Goldman Sachs går mot dollaren skyldes at stadig flere av verdens økonomien begynner å åpnes, samtidig som uroligheter brer seg etter George Floyds bortgang, Kina ser ut til å slutte å handle amerikanske landbruksvarer og investorer begynner å bli urolige for verdisettingen av amerikanske verdipapirer. Strategene hos Goldman Sachs mener derfor at interessen for dollar som en såkalt safe haven er sterkt avtagende, og at mange investorer kommer til å trekke ut kapitalen sin fra USA.

I en analyse som ble publisert i helgen, sa Goldmans strateger at selv om de hevder at det er for tidlig å se etter “direkte og vedvarende ulemper med dollaren gitt balansen i den sykliske risikoen,” ser nå shorting av dollar attraktivt ut i visse valutapar.

Goldman siterte den “kontinuerlige gjenåpningsprosessen, begrenset økning av covid-infeksjonsnivåer og oppmuntrende, politiske tiltak som fremgang i EUs gjenopprettingsfond,” et låneprogram på 750 milliarder euro (nesten 8000 milliarder kroner) som ble utformet for å bidra til å styrke den europeiske økonomien i lys av koronapandemien.

Hvor kan man shorte amerikanske dollar?

Den amerikanske dollaren er en relativt stor valuta, som i prinsippet kan handles hos alle valutameglere. En av våre favoritter er Skilling, som har et enestående nettsted for online trading. Når det gjelder spreads, ligger Skilling blant de aller beste på markedet for valutaparene USD/RUB, NZD/USD, USD/CZK, USD/CAD, AUD/USD, EUR/USD, GBP/USD, USD/CHF, USD/CHN, USD/DKK, USD/HKD, USD/HUF, USD/ILS, USD/JPY, USD/MXN, USD/NOK, USD/PLN, USD/SGD, USD/TRY, USD/ZAR. Hos Skilling kan du også shorte flere EFT-er, inkludert USD mot EUR, USD mot GBP og USD mot AUD. Prøv Skilling i dag.

Skilling logo

Vurdering: 9.71/10
Minste innskudd: 1000 kroner
Beskrivelse: Prøv Skilling, en av markedets beste tradingmeglere.
69% av ikke-profesjonelle kunder taper.

Oslo på natten

Goldman Sachs fremhever den norske kronen

Strategene hos  Goldman Sachs fremhever spesielt den norske kronen som godt posisjonert for resten av koronakrisen. De anbefaler derfor bankens kunder å shorte USD/NOK med en målkurs på 8,75 kroner mot dollaren. Goldman Sachs anbefaler sine egne kunder å være oppmerksom på kursutviklingen. De anbefaler en stopp hvis kronen svekkes til 10,25. Den norske kronen handles for øyeblikket til 9,68 mot dollaren. Prøv trading med NOK hos Skilling i dag!

Norges demografi og medisinsk infrastruktur gjør oss bedre rustet for utbruddet enn mange andre land. Den sterke økonomiske stillingen er også en tydelig fordel, sier Goldman-analytikerne Zach Pandl og Kamakshya Trivedi i analysen som ble publisert på søndag.

Mens andre land blir tvunget til enten å begrense finanspolitisk støtte eller dramatisk øke låneopptaket, har Norge muligheten til å ta ut midler fra investeringer i utlandet. I går ble det kunngjort at de daglige transaksjonene skal økes ytterligere, fra 2,1 til 2,3 milliarder norske kroner, noe som bidrar til å støtte økonomien og valutaen. Per mandag morgen var det rapportert om 8440 tilfeller av covid-19, hvorav 236 dødsfall i Norge.

Regjeringen kunngjorde tidlig en tredelt finanspolitisk stimulansplan, og mot slutten av mars trådde den nye garantiordningen i kraft. Med denne ble det gitt en statlig garantiordning for lån til små og mellomstore bedrifter. Hvis du vil gjøre som Goldman Sachs, kan du handle NOK mot USD selv!

Hvor kan man handle norske kroner?

Den norske kronen er en relativt liten valuta som i prinsippet kan handles hos alle seriøse valutameglere. En av våre favoritter for trading med norske kroner er Skilling. Visste du at adm.dir. hos Skilling, André Lavold, er norsk? Han har som mål å gjøre Skilling til det beste selskapet i verden på online trading, og de er allerede på god vei. Det er ingen andre nettsteder som er like brukervennlige for nordmenn, med bankID som gir rask tilgang til handel med ekte penger på få minutter. Det er enklere enn du kanskje tror å komme i gang med valutahandel, og hos Skilling kan du også handle aksjer med CFD-er, aksjeindekser og råvarer. Les vår anmeldelse om Skilling, eller registrer deg hos Skilling og prøv selv!

Skilling logo

Vurdering: 9.71/10
Minste innskudd: 1000 kroner
Beskrivelse: Skilling er en transparent tradingmegler, skapt av nytenkende skandinaver. Prøv Skilling du også!
69% av ikke-profesjonelle kunder taper.

Publisert:
Skrevet av: Markus Jalmerot

TAGGER


Andre lignende nyheter

Her finner du flere lignende nyheter slik at du kan fordype deg i emnet eller lese om noe lignende.

Kontakt oss

Vi jobber stadig med å utvikle siden, og tar gjerne imot forslag til forbedringer fra våre besøkende.

Hvis du har tips eller spørsmål, kan du kontakte oss.

All handel med finansielle instrumenter innebærer risiko, noe som også gjelder valutahandel og CFD-handel. Sats bare kapital du er forberedt på å tape. Tidligere resultater garanterer ikke fremtidige resultater. Informasjonen på denne nettsiden gis i opplæringsformål, og skal ikke betraktes som investeringsrådgivning.

Footer Logo
Følg oss på
DMCA.com Protection Status

Opphavsrett© 2010-2021 www.valutamegler.no Alle rettigheter reserveres.