X

Liam fra Porsgrunn

Registrerte seg hos valutamegleren Skilling for 36 minutter siden.

» Prøv Skilling du også
Ikke vis igjen

Følg oss på

Site Logo
featured image

Mange har begynt handle valuta gjennom den internasjonale siden Capital de siste månedene. Selskapet skiller seg ut fra mengden ved å tilby trading med ett klikk for hele 4800 instrumenter. Capitals enestående CFD-utvalg består av 40 råvarer, hele 239 kryptovalutapar, 166 valutapar og 4282 aksjer fra USA, Hong Kong, Japan, Irland, Storbritannia, Nederland, Frankrike, Sverige, Tyskland, Canada, Spania, Sveits, Polen, Russland, Norge, Italia, Kina og Singapore. Kanskje det er på tide at du også prøver?

Capitals nettsted er tilgjengelig på en rekke ulike språk, inkludert engelsk, svensk og dansk, noe som gjør det enklere å komme i gang. Risikoadvarsel: 71.2 % av individuelle investorkontoer taper penger når de handler CFD-er.
Her kan du handle med ett klikk, og det kreves faktisk nesten bare ett klikk for å komme i gang også. Hos Capital kan du handle både valuta, aksjer og aksjeindekser, samt råvarer med CFD-er.

Når det gjelder aksjer, er kanskje unike alternativer som Nikola Corp (CFD NKLA) ekstra interessante akkurat nå. Capital er den eneste tradingsiden på nettet som tilbyr Nikola CFD-er. Dette er en aksje med svært høy volatilitet og som det skrives mye om i både aviser og blogger for tiden.

Prøv en risikofri demokonto hos Capital nå, en allsidig megler med fantastisk plattform og et godt utvalg.
Risikoadvarsel: 71.2 % av individuelle investorkontoer taper penger når de handler CFD-er.

 

Capitals store utvalg innen valutahandel imponerer

Hos Capital kreves det kun ett klikk for å handle, og utvalget er svært imponerende. Her kan du nemlig handle hele 166 valutapar. Har du lyst til å prøve å handle litt unike valutapar, eller frister det mer med stabile alternativer? Uansett er Capital riktig valutamegler for deg.
SEK/TRY valutapar
Her finner du for eksempel 14 valutapar mot australske dollar (AUD), 11 valutapar mot canadiske dollar (CAD) og 12 valutapar mot sveitsiske franc. I tillegg tilbys 23 valutapar mot euro, 21 valutapar mot amerikanske dollar (USD) og 19 valutapar mot britiske pund. I tillegg kan du selvsagt også handle valutaer mot den norske kronen. Hos Capital kan du dra nytte av en gratis økonomisk kalender, noe som hjelper deg med å finne muligheter i det volatile valutamarkedet. Prøv selv, og handle valuta hos Capital i dag!

Hvis du liker lynraske oppgjør, kommer du garantert til å like Capital. Her tilbys nemlig ettklikks CFD-trading på valutamarkedet, for eksempel av valutaparet SEK/TRY. Ovenfor ser du et eksempel på hva andre tradere kjøper og selger av dette valutaparet. Akkurat nå er det mange som kjøper og svært få som selger, det vil si at folk tror den svenske kronen kommer til å styrke seg og at den tyrkiske liren kommer til å svekkes ytterligere. Hva tror du?

Aktuella valutakurser: Mest rörliga

Capital gir god oversikt over valutapar og aksjer

Capital tilbyr praktiske sorteringsmuligheter som ingen andre på markedet har. Her kan du for eksempel velge blant de mest bevegelige valutaparene, de som faller mest eller de som stiger mest. Alt vises i en graf, slik at det er enkelt å få oversikt. For å få inspirasjon til valutahandelen din, kan dette være et godt sted å starte. Du kan velge å vise de mest bevegelige alternativene innen forex, aksjer, råvarer, kryptovalutaer eller aksjeindeks. De instrumentene som har hatt størst svingning de siste to dagene vises øverst, noe som ofte er inspirerende. Av og til finner du nemlig noe som er overkjøpt eller oversolgt, alternativt instrumenter som har endret retning helt.

Det er selvsagt også mulig å sortere på andre faktorer. Vi hos Valutamegler.no liker for eksempel å følge med på valutaparene som stiger mest og valutaparene som faller mest. Her får du et stilig oppsett, der du raskt og enkelt kan klikke deg inn for å finne mer informasjon om det aktuelle valutaparet. Det finnes også en funksjon for å vise dagens mest omsatte instrument. Også her er det mulig å velge favorittsektor; enten valutahandel, aksjer, indeks eller noe annet. Finansielle instrumenter med betydelige volum er nesten alltid interessante å følge med på, da de kan gi gode muligheter i form av en kjøps- eller salgsposisjon. Registrer deg hos Capital i dag, og få tilgang til deres lettnavigerte handelsplattform som vi mener slår både MT5 og MT4.
Risikoadvarsel: 71.2 % av individuelle investorkontoer taper penger når de handler CFD-er.

0% avgifter hos Capital

Ingen provisjon og svært lav spread

Er du lei av unødvendige avgifter ved valutahandel? Det er vi også! Heldigvis er Capital blant de beste når det gjelder akkurat dette.

Mange mindre seriøse valutameglere tar mer eller mindre skjulte avgifter ved innskudds og uttak, men hos Capital gjelder 0 % gebyr, uavhengig av innskuddsmetode. Noen aktører, som IG, tar gebyrer for kurser i sanntid. Slikt finner du ikke her, og alt er gratis. Det gjelder også for åpning av tradingposisjoner eller når du avslutter handelen din, uavhengig av hvorvidt du kjøper eller shorter med CFD-er. Risikoadvarsel: 71.2 % av individuelle investorkontoer taper penger når de handler CFD-er. Capital tjener på lav spread, som andre profesjonelle aktører. De tilbyr selvsagt også et bredt utvalg av tekniske indikatorer og grafer for alle instrumenter (mer enn 3000 stk.!), helt uten kostnad. På nettstedet finner du også massevis av opplæringsmateriale som du kan bruke helt kostnadsfritt. Hva venter du på? Registrer deg hos Capital i dag du også. Risikoadvarsel: 71.2 % av individuelle investorkontoer taper penger når de handler CFD-er.

Kan man handle VIX hos Capital?

CBOE Volatility Index, eller VIX som det også kalles, er tilgjengelig som CFD, og kan handles hvis du tror at volatiliteten kommer til å gå opp eller ned fra der den ligger nå. Er det mulig å handle VIX via Capitals app eller nettsted? Svaret er ja, det er mulig. Du kan komme i gang med VIX-trading på noen få minutter, uten avgifter og provisjon hos Capital.

Hvordan fungerer ettklikks trading med valutaer eller aksjer?

Har du lyst til å prøve valutahandel med ett klikk? Hos Capital kan du det! Her kan du velge blant rundt 4800 instrumenter, og nettstedet er dessuten svært brukervennlig og oversiktlig, noe som gjør det hele enda enklere. Noen foretrekker raske handler, og da er ettklikks trading det beste. Capital er en av få aktører som tilbyr denne typen handel med direkteoppgjør. Vi hos Valutamegler.no elsker denne funksjonen, og anbefaler at du også prøver den!

Capital logo

Vurdering: 9.57/10
Minste innskudd: 20 EUR
Beskrivelse: Handle med kun ett klikk. Prøv Capital nå!
71.2 % av individuelle investorkontoer taper penger når de handler CFD-er.

En unik aksje du bare vil shorte eller kjøpe

Capital har et fantastisk utvalg av interessante valutapar og aksjer med CFD-er. Den mest interessante akkurat nå er kanskje Nikola (CFD NKLA), som det har vært mye skriverier om i det siste. Dette skyldes blant annet at General Motors kjøpte seg inn i selskapet, noe som gav et kapitaltilskudd på to milliarder USD. Deretter kom anklager fra Hindenburg Research om bedrageri, noe som har gjort at interessen for aksjen har økt også utenfor USA. Hindenburg peker på at selskapet ikke har klart å levere en god prototype, og at verdsettelsen er urimelig. Det bør imidlertid bemerkes at dette selskapet jobber med shorting, og de tjener dermed penger hvis Nikola-aksjen skulle falle. Det som er litt skremmende er dog at både BOJ og SEC for tiden undersøker hvorvidt alt står riktig til med selskapet. Konklusjon: Volatiliteten kommer helt sikkert til å være svært høy hos Nikola Corp (NKLA CFD) enkelte dager den nærmeste tiden, og blant alle valutameglerne vi anbefaler, finner du det kun hos Capital. Sørg imidlertid for å være forsiktig hvis du begynner å handle med unike og spennende aksje-CFD-er hos Capital. Utvalget er enormt, og det finnes massevis av muligheter som du ikke finner hos andre aktører.

Handel med råvarer hos Capital

Utvalget av råvarer med CFD-er hos Capital er enestående. Her finner du 42 ulike råvarer, inkludert Carbon Emission, crude oljeterminer for november 2020, crude oljeterminer for desember 2020, oljeterminer for januar 2020, Coffee Arabica spot, gull, kobber, naturgass, appelsinjuice, palladium, platinum, robusta kaffe, sølv, sukker, hvete fra Storbritannia, US Coca, amerikansk bomull og sukker fra USA.

Handel med kryptovalutaer hos Capital

De fleste nettstedene innen valutahandel eller online trading tilbyr kun kryptovalutaer mot USD. I beste fall finner du en tradingmegler som tilbyr handel med kryptovaluta også mot EUR. Men, takket være Capitals mange likviditetsleverandører, tilbys langt flere tradingmuligheter, inkludert BTC/SEK og ETH/SEK. Prøv kryptohandel hos Capital nå!

Du kan også handle de vanligste kryptovalutaene mot JPY, ILS, DKK, CHF, CAD, MXN, AUD, RON, RUB, SGD, TRY eller ZAR for å nevne noen. Også mer moderne kryptomynter, som Stellar, EON, Quantum, TRON, Ripple, Steen, Neo, XEM og Litecoin er også tilgjengelig på Capitals plattform.

Det enorme utvalget er ikke dårlig for deg som ønsker å dra nytte av svingninger innen denne typen valutahandel. Selv om jeg ikke er spesielt begeistret for handel med kryptovalutaer, tror jeg i det minste betydelig mer på Ethereum enn tyrkiske lire. Det er dermed fint at jeg nå har et sted der jeg kan handle mer uvanlige kryptovalutapar. Registrer deg hos Capital.com, og handle TRY mot ETH.
Risikoadvarsel: 71.2 % av individuelle investorkontoer taper penger når de handler CFD-er.

Kryptoindeks – for å spre risikoen med kryptovalutaer

Hvis du bare ønsker å investere “generelt” i krytpovalutaer, har Capital noe som kalles “Crypto Index” (kryptoindeks). Her får et utvalg av en rekke blokkjedebaserte valutaer, slik at du kan spre risikoen og være med på oppgangen.

Start risikofritt med en demokonto

Ønsker du å handle uten ekte penger i starten? Da bør du åpne en demokonto hos Capital, som gir tilgang til plattformen med lekepenger. Ved å prøve med en demokonto først, kan du lære deg hvordan systemet fungerer før du setter inn ekte penger. Åpne konto hos Capital, og du er snart i gang med valutahandel med ekte penger. Prøv online trading hos Capital nå. Risikoadvarsel: 71.2 % av individuelle investorkontoer taper penger når de handler CFD-er.

Capital logo

Vurdering: 9.57/10
Minste innskudd: 20 EUR
Beskrivelse: Handle valuta og aksje-CFD’er med kun ett klikk. Prøv Capital nå!
71.2 % av individuelle investorkontoer taper penger når de handler CFD-er.

Publisert:
Skrevet av: Hanne Hansen

TAGGER


Andre lignende nyheter

Her finner du flere lignende nyheter slik at du kan fordype deg i emnet eller lese om noe lignende.

Kontakt oss

Vi jobber stadig med å utvikle siden, og tar gjerne imot forslag til forbedringer fra våre besøkende.

Hvis du har tips eller spørsmål, kan du kontakte oss.

All handel med finansielle instrumenter innebærer risiko, noe som også gjelder valutahandel og CFD-handel. Sats bare kapital du er forberedt på å tape. Tidligere resultater garanterer ikke fremtidige resultater. Informasjonen på denne nettsiden gis i opplæringsformål, og skal ikke betraktes som investeringsrådgivning.

Footer Logo
Følg oss på
DMCA.com Protection Status

Opphavsrett© 2010-2021 www.valutamegler.no Alle rettigheter reserveres.