X

Even fra Hamar

Registrerte seg hos valutamegleren Skilling for 29 minutter siden.

» Prøv Skilling du også
Ikke vis igjen

Følg oss på

Site Logo
featured image

Hvis nyttårsforsettet ditt er å bli en bedre valutahandel, kan dette være noe for deg. Vi tenkte nemlig å starte året med et innlegg om de beste bøkene for tradere i 2019. Mange setter seg høye mål for året, men glemmer å utdanne seg. Når det gjelder trading, blir man nemlig aldri fullt utlært, og det gjelder å alltid holde seg oppdatert på hva som skjer i bransjen. Her får du topplisten vår med de 7 beste tradingbøkene for å kunne håndtere valuta- og aksjemarkedet i 2019. Er du klar for valutahandel 2019? Les bøkene nedenfor, så blir du det!

Market Wizards

Denne boken har fått legendestatus blant tradere. Det er en samling av intervjuer gjort av Jack Schwager. Han intervjuer noen av de største navnene i bransjen, inkludert flere tradere og også noen fondsforvaltere. Du bør ikke gå flipp av muligheten til å få tips av verdens beste tradere. Hvis du ikke har lest Market Wizards, er det kanskje på tide nå. Boken passer både for nybegynnere og litt mer erfarne tradere.
Bok

Trading in the Zone

Dette er en klassisk bok som sikkert mange av dere allerede har lest. Men, hvis du har gått glipp av den, er det bare å sette i gang. Mark Douglas går i dybden og analyserer hvordan tradere tenker. Hva er det som styrer en trader, og hvordan tas beslutningene? Psykologi er viktig når du driver med trading, og det er viktig å ta de riktige beslutningene i stressende situasjoner.

Trend Following

De fleste innen valutahandel benytter seg av trender, og ved å kunne forutse en trend, har man åpne muligheter. Denne boken går gjennom den kanskje mest lønnsomme metoden når det kommer til trading. Det spiller ingen rolle om man driver med valutahandel eller andre typer trading. En interessant ting med Trend Following er at du kan se hvordan det har gått for ulike hedgefond som har benyttet denne strategien. Det gir en følelse av hvilken avkastning som er rimelig hvis man benytter strategien riktig.

Black Swan

Dette er en bok for litt mer viderekommende tradere, og fokuserer på usikkerhet og tilfeldighet. Boken er skrevet av Nassim Taleb, en filosof med forkjærlighet for statistikk. Boken går gjennom historiske hendelser og vanskeligheten med å forutsi dem, og er svært interessant hvis du ønsker å vite mer om hva som forårsaker store hendelser i økonomien. For dere som ikke vet hva en sort svane er, er det en hendelse som kommer uten forvarsel og som påvirker markedet negativt. Nassim Taleb har også flere andre bøker om samme emnet. I tillegg til denne boken finnes “Skin the Game”, “Antifragile”, “Fooled by Randomness” og “The Bed of Procrustes”. Alle disse er skrevet omtrent som en avhandling, med flere selvbiografiske seksjoner samt historiske og vitenskapelige diskusjoner som overlapper hverandre.

Trade your way to Financial Freedom

Et annet boktips er Trade your way to Financial Freedom av Van Tharp. Her går forfatteren gjennom 14 steg for å sette opp et lønnsomt tradingsystem. Det finnes ingen spesifikke strategier i boken, men den byr på flere tips for å lage en plan og holde seg til den. Boken handler i stor grad om psykologi og hvordan man håndterer ulike situasjoner. Man tar ofte dårlige avgjørelser når man utsettes for psykologisk press, og derfor er det viktig å vite hvordan man skal håndtere situasjoner som kan dukke opp.

Kase on Technical Analysis Workbook: Trading and Forecasting

Trodde du ikke det fantes kvinnelige tradere som er eksperter på teknisk analyse? Tenk igjen! Cynthia Kase er utdannet ingeniør, og har mange års erfaring fra energimarkeder som olje og gull. Hun skriver om klarhet, overbevisning og motivasjon. Du som leser får ta del i konkrete saker, og du får muligheten til å bruke Kase sine prinsipper. Hun er ekspert på “true range”, har mange hode idéer for candlestick-grafer, gir swing trading-tips og hun skriver dessuten utførlig om risikostyring. Cynthia er god på teknikker for å forutsi bevegelser i råvare- og aksjemarkedet. Hvis du vil ha en stor fordel kan det altså være verdt å bruke litt penger på en god bok, som du tjener inn igjen etter én bra handel. Forhåpentligvis kommer du til å foreta flere tusen bra handler etter at du har lest denne enestående boken om teknisk analyse.

Forex Automated III: Complete FX Rover EA Manual

Hvis du ønsker å finne ut mer om automatisk valutahandel, er dette et bra valg. Selv om handel med tradingroboter er relativt nytt, både innen valutahandel og aksjehandel, er mulighetene enorme. Dette takket være at de fleste profesjonelle meglerne nå tilbyr bedre vilkår for de som handler veldig ofte. Det er jo en bra kunde for valutamegleren, men samtidig er det bra for deg som trader å finne noen som kan utføre ordrene dine lynraskt.

Hvis du mener det finnes flere bøker som bør legges til i topplisten vår for 2019, må du gjerne sende oss en melding. Det vil bli satt stor pris på, både av oss og andre tradere! En del av bøkene ovenfor kan lånes på biblioteket, og alle kan kjøpes på nettet, for eksempel via Amazon. De fleste av tradingbøkene for aksjer og valutahandel er underholdende, og selv om du ikke skulle lære så mye, er det interessant å få et innblikk i hvordan andre tradere tenker, hvordan historien har vært og hva som kan forventes i fremtiden.


Publisert:
Skrevet av: John

TAGGER


Andre lignende nyheter

Her finner du flere lignende nyheter slik at du kan fordype deg i emnet eller lese om noe lignende.

Kontakt oss

Vi jobber stadig med å utvikle siden, og tar gjerne imot forslag til forbedringer fra våre besøkende.

Hvis du har tips eller spørsmål, kan du kontakte oss.

All handel med finansielle instrumenter innebærer risiko, noe som også gjelder valutahandel og CFD-handel. Sats bare kapital du er forberedt på å tape. Tidligere resultater garanterer ikke fremtidige resultater. Informasjonen på denne nettsiden gis i opplæringsformål, og skal ikke betraktes som investeringsrådgivning.

Footer Logo
Følg oss på
DMCA.com Protection Status

Opphavsrett© 2010-2024 www.valutamegler.no Alle rettigheter reserveres.