X

Liam fra Ålesund

Registrerte seg hos valutamegleren Skilling for 23 minutter siden.

» Prøv Skilling du også
Ikke vis igjen

Følg oss på

Site Logo
featured image

Årets og ukens heteste valuta tilhører ikke den tradisjonelle kategorien. Nei, det er snakk om en kryptovaluta hvis navn du garantert kjenner igjen; bitcoin. I fjor var alle bitcoins i verden nede for telling, og markedet var svært tregt. Men, 2019 har startet med en betydelig oppgave for nesten alle kryptovalutaer. Samtidig har ikke vanlig valutahandel med EUR, USD og NOK ikke rørt seg med mer enn noen få prosent.

Mange tradisjonelle valutaer har i år tapt mot dollaren, men situasjonen er annerledes med kryptovalutaer. Dette kan blant annet skyldes et ekstra press fra Facebook til å lansere sin egen valuta. Andre grunner til at bitcoin har gått opp i verden i første halvdel av 2019 er flere gode nyheter enn dårlig, og færre selgere på markedet enn under den store nedgangen i 2018. Det er også lenge siden enhver sikkerhetsfeil forårsaket store svingninger i Bitcoin. 2019 har startet veldig bra, og mange tipper at $ 10 000-nivået kommer til å overgås innen sommeren over.

Hva sier du til følgende kryptovalutaer som alle har holdt seg over 100 % i år:

Bitcoin: Kursen har gått fra $ 3882 per bitcoin den 1. januar 2019 til $ 9105 den 19. juni 2019. Dette er en økning på 234 % i 2019, noe som rett og slett er utrolig. Det er ingen tvil om at Bitcoin er den heteste valutaen så langt i år.
Ethereum: Kursen har gått fra $ 154 til $ 266, noe som er en oppgang på drøyt 173 %. Dette er bra, men likevel et godt stykke bak bitcoin. Kanskje

Hvordan handler man bitcoin?

Opprett en konto på en nettsiden som eToro eller registrer deg hos svenske Skilling. 10 sekunder etter registrering kan du være i gang med å handle hos Skilling. Handle bitcoin her!

EUs 3 beste bitcoin-meglere?

Skilling logo

Vurdering: 9.71/10
Minste innskudd: 1000 kroner
Beskrivelse: Trading. Enkelt. Aksje & valutahandel på norsk.
69% av ikke-profesjonelle kunder taper.

eToro logo

Vurdering: 9.6/10
Minste innskudd: € 200
Beskrivelse: Valutahandel & aksjer med fleksibel giring. Du velger.
75 % av private investorer taper penger når de handler CFD-er hos eToro.

AvaTrade logo

Vurdering: 9.29/10
Minste innskudd: € 100
Beskrivelse: Bli en vinner. Gjør som Manchester City, kjør AvaTrade.
71 % av ikke-profesjonelle kunder taper penger når de handler hos AvaTrade.

PS: Hvis du vil ha en side på norsk eller skandinavisk, anbefaler vi Skilling, Plus500 eller eToro.

Skal man kjøpe eller shorte bitcoin?

Spekulanter, analytikere, aksjeproffer og “synsere” er svært uenige når det gjelder kryptovalutaer. Noen mener det er gitt med shorting av Bitcoin, mens andre mener at prisbruddet på 9000-dollarnivået er en indikator på en mer langsiktig oppgang. Nesten alle selskaper som tilbyr online trading   tillater belåning opptil 2x innsatt beløp. Eksempel: Sett inn 5000 kr, og handle bitcoin for 10 000 kr. Les mer om belåning her.

Nedenfor finner du noen korte kommentarer fra to ulike analytikere:

Coinbase Bitcoin (COINBASBTC) anbefaler salg på kort sikt, og har en sterk salgsanbefaling over en 20-måneders horisont. Selskapet mener at det er overvurdert, men ikke direkte følsomt for markedstrender i økonomien. Bitcoin er for øyeblikket underhypet, og oddsen for et fall av bitcoin er svært lav, i følge selskapet.

Oliver Isaacs: Geopolitiske årsaker som handelskrigen mellom USA og Kina har ført til en økt interesse for bitcoin, først og fremst som en sikring mot andre investeringer, sa Oliver Isaacs til avisa Independent den 5. juni 2019. Han mener at Bitcoin kan nå $ 25 000 i slutten av 2019 eller starten av 2020.


Publisert:
Skrevet av: Markus Jalmerot

TAGGER


Andre lignende nyheter

Her finner du flere lignende nyheter slik at du kan fordype deg i emnet eller lese om noe lignende.

Kontakt oss

Vi jobber stadig med å utvikle siden, og tar gjerne imot forslag til forbedringer fra våre besøkende.

Hvis du har tips eller spørsmål, kan du kontakte oss.

All handel med finansielle instrumenter innebærer risiko, noe som også gjelder valutahandel og CFD-handel. Sats bare kapital du er forberedt på å tape. Tidligere resultater garanterer ikke fremtidige resultater. Informasjonen på denne nettsiden gis i opplæringsformål, og skal ikke betraktes som investeringsrådgivning.

Footer Logo
Følg oss på
DMCA.com Protection Status

Opphavsrett© 2010-2021 www.valutamegler.no Alle rettigheter reserveres