X

Filip fra Arendal

Registrerte seg hos valutamegleren Skilling for 9 minutter siden.

» Prøv Skilling du også
Ikke vis igjen

Følg oss på

Site Logo
featured image

Når det gjelder valutahandel, er utførelse helt avgjørende. Skandinavias raskeste valutamegler lar deg stenge handler på kun 0,01 sekunder for EUR/USD. Ja, så raskt at du ikke engang rekker å tenke eller reflektere over det. Så raskt bør faktisk valutahandel gå, så fremt du har valgt riktig aktør. Problemet er bare at mange velger langsomme selskaper, som gir en ny kurs eller som vil kontrollere en stor del av handlene manuelt før de godkjenner stenging. Derfor har vi hos Valutamegler.no undersøkt hvor raskt aktørene på det skandinaviske markedet kan avslutte handler for de 10 største valutaparene, med en egen liste for EUR/USD og GBP/USD.

Selv om visse online tradere kanskje tror at STP-meglere eller ECN-meglere er best, er det faktisk ofte hybrid-meglere som er det beste valget for rask avslutning av handler. Hvorfor? Jo, det er enklere for hybrid-valutameglerne å angi nøyaktig hvor avslutningen skal gå, og de trenger ikke alltid matche den med et raskt bevegende valutamarked. Nedenfor ser du topplisten vår med de beste valutahandel- og online tradingsidene for mobilen, med rask avslutning av handler.

Topp 2: Raskest utførelse for valutahandel

Uten raske utførelser reduseres muligheten din til å tjene penger på valutahandel. Vi hevder til og med at det er en av de mest grunnleggende faktorene for å lykkes med online trading.

Skilling trading plattform

Skilling er raskest

Gjennomsnittlig tid for EUR/USD: 0,01 sekunder, utrolig raskt.
Gjennomsnittlig tid for de 10 største valutaparene: 0,05 sekunder, best i klassen også her.
Kommentar: Raskest på markedet! Det er vanskelig ikke å la seg imponere over disse raske tidene, og det er i dag ingen tvil om hvilket nettsted som bør benyttes. Registrer deg hos Skilling her!
Type megler: Hybrid.
Hvorfor Skilling? Blant de som står bak Skilling finner vi noen av Skandinavias mest fremgangsrike entreprenører, nemlig svenske Henrik Persson Ekdahl og norske André Lavold. Begge er involvert i Optimizer Invest. Hele teamet bak Skilling er enestående, og de har en unik tilnærming med mål om å gjøre det enklere for deg som trader.

Skilling logo

Vurdering: 9.71/10
Minste innskudd: 1200 kroner
Beskrivelse: Skandinavias raskere valutamegler 2020. Profesjonell, enkel og brukervennlig!
71% av ikke-profesjonelle kunder taper penger når de handler CFDer med denne tilbyderen.

Tregest utførelse for valutahandel

Dessverre kan forskjellene mellom raske og trege valutameglere være enorm. Lengst nede på listen finner vi dessverre et kjent, britisk tradingselskap som ikke har gjort det spesielt bra i testene våre.

CMC Markets trenger tid

Gjennomsnittlig tid for EUR/USD: 5,02 sekunder.
Gjennomsnittlig tid for de 10 største valutaparene: 6,12 sekunder.
Kommentar: Noen få handler endte opp med å bli svært trege ettersom prisene ikke ble godtatt. Dette fikk gjennomsnittstiden til å gå ned, og dette er ingen god snittid sammenlignet med andre alternativer.
Hvorfor ikke CMC Markets: Tregeste avslutning av de 31 nettstedene vi sammenlignet. Her må du faktisk vente nesten like lenge som på legevakten. Vel, fullt så ille er det kanskje ikke, men til å være en tradingside er dette langt fra optimalt.

Hva kan påvirke utførelsestiden?
Ovennevnte test ble utført fra to ulike mobiltelefoner fra to ulike land, for EUR/USD og for de 10 mest omsatte valutaparene. Det bør nevnes at visse valutameglere kan oppnå raskere tider for noen instrumenter, mens det kan bli tregere for andre. Dette er ikke minst avhengig av volum og hvorvidt instrumentet omsettes i en mer eller mindre likvid periode av dagen. Etter større nyheter og på slutten av dagen reduseres likviditeten, noe som normalt innebærer lenger tid på å avslutte en valutatransaksjon.

Merk: Sammenligningen av alle valutameglere for mobiltrading er basert på tester fra to ulike land med to ulike valutapar, EUR/USD og GBP/USD.

Skilling logo

Vurdering: 9.71/10
Minste innskudd: 1200 kroner
Beskrivelse: Prøv et raskere tradingselskap. Med Skilling kan du avslutte din første ordre på 0,01 sekund!
71% av ikke-profesjonelle kunder taper penger når de handler CFDer med denne tilbyderen.

Hva er forskjellen mellom markedspleiere og umiddelbar utførelse?

En megler som bruker umiddelbare utførelser ved trading kan av og til få problemer med større ordrer, da nesten alle likviditetsleverandører benytter det globale valutamarkedet. Når det kommer inn en ordre på det globale markedet, kan det ta tid før den blir fylt, for å finne det nøyaktige volumet som etterspørres eller for å få inn nye prisnivå. En likviditetsleverandør som benytter markedsavslutningskurs (markedsutførelse) kan ikke garantere en viss utførelsespris, samtidig som megleren er forpliktet til å garantere en til kundene sine. Derfor kan det av og til oppstå små forskjeller mellom kjøp- og salgspriser ved valutahandel.

Advarsel: 80 % av ikke-profesjonelle kunder taper penger hos Skilling.


Publisert:
Skrevet av: Hanne Hansen

TAGGER


Andre lignende nyheter

Her finner du flere lignende nyheter slik at du kan fordype deg i emnet eller lese om noe lignende.

Kontakt oss

Vi jobber stadig med å utvikle siden, og tar gjerne imot forslag til forbedringer fra våre besøkende.

Hvis du har tips eller spørsmål, kan du kontakte oss.

All handel med finansielle instrumenter innebærer risiko, noe som også gjelder valutahandel og CFD-handel. Sats bare kapital du er forberedt på å tape. Tidligere resultater garanterer ikke fremtidige resultater. Informasjonen på denne nettsiden gis i opplæringsformål, og skal ikke betraktes som investeringsrådgivning.

Footer Logo
Følg oss på
DMCA.com Protection Status

Opphavsrett© 2010-2024 www.valutamegler.no Alle rettigheter reserveres.