X

Sander fra Skien

Registrerte seg hos valutamegleren eToro for 18 minutter siden.

» Prøv eToro du også
Ikke vis igjen

Følg oss på

Site Logo
featured image

Er du lei av å lese om valutahandel som er skapt av og for menn? Her kommer en artikkel som er skrevet av en kvinne, for kvinner som har lyst til å begynne å handle valuta. Mange produkter og tjenester i denne verden er skapt for menn, i følge Caroline Criado-Perez i The Guardian. Men, stadig flere og mer modige kvinner står frem og viser hva de tror på og lager tjenester designet for kvinner. Det kommer dermed sikkert til å bli bedre over tid. La oss se litt på misforståelser blant middelaldrende kvinner og tenåingsjenter om hvordan valutahandel fungerer, hva det betyr å trade, og mulighetene som finnes innen trading på nettet. Les videre for å få inspirasjon og fakta om hvorfor valutahandel kan være egnet for jenter.

1. Nei, det er ikke så vanskelig!
Mange jenter tror at det er vanskelig å komme i gang med trading. Faktum er at det er enklere enn å gå på ski eller sykle. Ja, det kan være så enkelt! Vår egen valutaskole gir deg en grunnleggende gjennomgang med flere lesbare leksjoner før du starter. En annen god guide gis fra Skilling etter registrering. Den er basert på leksjoner du kan krysse av for etterpå. Vær modig og prøv med en demokonto idag – helt riskikofritt!

2. Gutter er mer impulsive med trading
Jenter er normalt mindre impulsive når de handler med aksjer eller valuta. De analyserer trolig situasjonen bedre enn menn, og kan ta langsiktige beslutninger som ikke er basert på impulser. Dra nytte av at du kan handle mer langsiktig enn menn, og fortsatt være kald og rolig mens du handler.

3. Du kan handle mens du er i farten
En av de store fordelene med modern online trading er at dagens mobile plattformer er fantastiske. De fleste valutameglere gir deg de samme sanntidsnyhetene og teknisk analyseverktøy som proffene bruker. Alt du trenger å gjøre er dermed å trene litt før du går i gang. Det er mulig å handle med valutaer når du sitter på t-banen, toget eller bussen.

AvaTrade logo

Vurdering: 9.29/10
Minste innskudd: € 100
Beskrivelse: Bli en vinner. Gjør som Manchester City, kjør AvaTrade.
71 % av ikke-profesjonelle kunder taper penger når de handler hos AvaTrade.

4. Det er ikke som betting, men en tryggere investering
Valutahandel handler mindre om flaks enn betting, og mer om ferdigheter som man kan lese seg til. Hold deg oppdatert med nyheter og følg markedets største hendelser for uken, som er tilgjengelig hos alle meglere. Daglige bevegelser er sjelden på mer enn 1-2 5 for de største valutaparene, så svingningene er ikke like store som i pengespill. Dra nytte av dette og bruk belåning for å øke spenningen ved behov. Les om flere grunner til at folk elsker valutahandel her.
Choklad butik
5. Trading som alternativ til sjokolade
I stedet for å gå og handle sjokolade i løpet av den røde uken, kan du gå inn på mobilen og handl evaluta. Valutahandel gir et flott kick, og det er mye sunnere enn sjokolade. Samtidig kan du tjene gode penger på en vellykket handel, mens en sjokoladebit kun har negative effekter så snart den havner i magen. Langsiktig valutahandel kan ha store fordeler, som for eksempel bedre kontroll over økonomien.

PS. Valutamegler.no støtter designingforwomen.org, som tar sikte på å tilby løsninger på spørsmål om ulikheter mellom menn og kvinner. Vi anbefaler at du gjør det samme.


Publisert:
Skrevet av: Hanna Eriksson

TAGGER


Andre lignende nyheter

Her finner du flere lignende nyheter slik at du kan fordype deg i emnet eller lese om noe lignende.

Kontakt oss

Vi jobber stadig med å utvikle siden, og tar gjerne imot forslag til forbedringer fra våre besøkende.

Hvis du har tips eller spørsmål, kan du kontakte oss.

All handel med finansielle instrumenter innebærer risiko, noe som også gjelder valutahandel og CFD-handel. Sats bare kapital du er forberedt på å tape. Tidligere resultater garanterer ikke fremtidige resultater. Informasjonen på denne nettsiden gis i opplæringsformål, og skal ikke betraktes som investeringsrådgivning.

Footer Logo
Følg oss på
DMCA.com Protection Status

Opphavsrett© 2010-2024 www.valutamegler.no Alle rettigheter reserveres.