X

Elias fra Halden

Registrerte seg hos valutamegleren eToro for 16 minutter siden.

» Prøv eToro du også
Ikke vis igjen

Følg oss på

Site Logo
featured image

Kryptoplattformen Stormgain inngikk for et knapt halvår siden et prestisjefylt partnerskap med fotballklubben SS Lazio. Etter at det nye samarbeidet trådte i kraft, har nettstedet merket en markant tilstrømming av nye kunder. De har for tiden 120 000 kryptotradere. Utsiktene for at avtalen med storklubben skal generere ytterligere fremgang for en av verdens allerede største kryptonettsider ser dermed lovende ut. 

Partnerskapet mellom en av verdens fremste plattformer for kryptohandel og en av Europas beste og mest tradisjonsrike fotballklubber ble kjent i starten av oktober 2020. Både Stormgain og SS Lazio kombinerer tradisjon med innovasjon for å skape suksess, og de to partene har lignende verdier og samme imponerende fremtidsretting. Dette er viktige fellesnevnere som gjør at samarbeidet forhåpentligvis kan vise seg å bli svært givende for begge parter.

Så langt, det vil si etter nesten seks måneder, har partnerskapet vist seg å bære frukter både for Stormgain og SS Lazio. Ved hjelp av Stormgains ledende posisjon på det globale kryptomarkedet, har fotballaget lykkes i å få større fotfeste blant internasjonale fans og et helt nytt publikumsegment. Stormgain kan på sin side glede seg over en enda større kundebase, som dessuten ser ut til å fortsette å vokse. Allerede før samarbeidet med Lazio, var Stormgain en av de mest populære plattformene for trading og børshandel med kryptovalutaer. Med et kjent fotballag som trekkplaster synes nettstedet å ha økt ytterligere i popularitet.

Fremgangen som partnerskapet mellom Lazio og Stormgain har ført til så langt, viser tydelig hvorfor samarbeid mellom populære fotballklubber og markedsledende tradingplattformer er så populære. Dette er svært lukrativt innen merkevarebygging.

Eksklusive tilbud for fans

I tillegg til å øke synligheten internasjonalt og på nye arenaer, er partnerskapet selvfølgelig også ment å være til fordel for fans og kunder hos Lazio og Stormgain.

I forbindelse med kunngjøringen av samarbeidet, delte representanter fra begge parter planer om å kunne tilby eksklusive gaver til fans og kunder. Dette inkluderer blant annet private rundturer og arrangementer på Lazios hjemmebane Stadio Olimpico, tilgang til VIP-lounger på hjemmekamper og ettertraktede kampbilletter med de beste plassene.

Både Alex Althausen, administrerende direktør hos Stormgain, og Marco Canigiani hos SS Lazio, har snakket om ambisjonene med partnerskapet og alt det positive det vil bety for kunder og fans av Stormgain og Lazio. Den store tilstrømmingen av nye brukere hos Stormgain ser ut til å indikere at investeringen har vært vellykket.

Prøv kryptohandel med lav spread, fleksibel giring og rekordlav provisjon hos Stormgain.

Stormgain logo

Vurdering: 9.67/10
Minste innskudd: 425 kr
Beskrivelse: Prøv en markedsledende kryptomegler og børsplattform med bra spreads og konkurransedyktig provisjon. Prøv Stormgain nå!
Invester ikke mer enn du har råd til å tape.

Hvilken betydning har partnerskapet med Lazio for Stormgain?

Sponsoravtaler som den mellom Stormgain og SS Lazio har som mål å øke eksponeringen for begge parter, skape gode tilbud for kunder og fans, og utvide kundebasen til nye arenaer. For Stormgain innebærer samarbeidet at man når nye målgrupper blant Lazios fans, som ved hjelp av markedsføring og eksklusive kundetilbud forhåpentligvis blir interessert i kryptovalutaer – og da ser Stormgain som det åpenbare valg av plattform.

Hvor lenge denne typen partnerskap vanligvis varer, kan variere. Noen kontrakter signeres for én sesong, mens andre løper i flere år. Samarbeidet mellom Stormgain og SS Lazio ble innledet i sesongen 2020/2021, men avtalen er langsiktig og gjelder i flere år.

Stormgain og Lazio et ett av flere vellykkede samarbeid

Stormgains sponsoravtale med Lazio er en av de siste i en rekke vellykkede partnerskap. Flere av verdens største tradingsider har både ett og flere prestisjetunge samarbeid med topprangerte fotballklubber. Dette er samarbeid som øker plattformenes eksponering for et bredere publikum, men som også bekrefter troverdigheten og legitimiteten deres. Internasjonalt kjente og populære idrettsklubber ville selvfølgelig aldri inngått avtaler og samarbeid med uærlige nettmeglere som ikke har rent mel i posen. Hvis du er en trader på jakt etter en seriøs megler, kan avtaler med store idrettsklubber dermed være et kvalitetstegn.

I tillegg til Stormgain, har blant annet populære Skilling også gode sponsoravtaler. Skilling sponset tidligere FC Fulham, men har i sesongen 2020/2021 inngått samarbeid med Aston Villa. Oppdatering: denne sponsoravtalen er nå avsluttet.

Hvilke tjenester tilbyr Stormgain?

Stormgain ble i fjor kåret til “Cryptocurrency Trading and Exchange Platform of the Year 2020”. Plattformen ble grunnlagt så sent som i 2019, men har allerede klart å utvikle seg til å bli en av de største og mest populære aktørene på markedet. Hos Stormgain kan kryptohandlere bytte, kjøpe, selge og lagre krypto og dessuten tjene gode penger på staking.

Stomgain tilbyr også blant markedets mest fleksible giring for kryptovalutaer. Her kan tradere velge mellom alt fra 1x og helt opptil 300x giring. Høyere giring innebærer selvsagt høyere risiko, noe som alltid må tas med i betraktningen. Hvis du har de riktige forutsetningene og mulighetene, kan imidlertid høyere giring også være lønnsomt, da de potensielle gevinstene kan bli større.

Stormgain har også markedets største utvalg av kryptovalutaer, markedets laveste provisjon og en svært bra tradingapp. Ingen KYC-prosess kreves ved registrering, og du kan kjøpe krypto med kredittkort. Mulighetene er med andre ord mange, og fleksibiliteten er stor.

Vil du komme raskt i gang med kryptohandel? Registrer deg og åpne konto hos Stormgain nå.

Stormgain logo

Vurdering: 9.67/10
Minste innskudd: 425 kr
Beskrivelse: Hos Stormgain kan du handle kryptovalutaer med lave spreads og markedets mest fleksible giring. Kom i gang med krypto du også – registrer deg hos Stormgain!
Invester ikke mer enn du har råd til å tape.

Publisert:
Skrevet av: Markus Jalmerot

TAGGER


Andre lignende nyheter

Her finner du flere lignende nyheter slik at du kan fordype deg i emnet eller lese om noe lignende.

Kontakt oss

Vi jobber stadig med å utvikle siden, og tar gjerne imot forslag til forbedringer fra våre besøkende.

Hvis du har tips eller spørsmål, kan du kontakte oss.

All handel med finansielle instrumenter innebærer risiko, noe som også gjelder valutahandel og CFD-handel. Sats bare kapital du er forberedt på å tape. Tidligere resultater garanterer ikke fremtidige resultater. Informasjonen på denne nettsiden gis i opplæringsformål, og skal ikke betraktes som investeringsrådgivning.

Footer Logo
Følg oss på
DMCA.com Protection Status

Opphavsrett© 2010-2023 www.valutamegler.no Alle rettigheter reserveres.