X

Lucas fra Arendal

Registrerte seg hos valutamegleren Skilling for 23 minutter siden.

» Prøv Skilling du også
Ikke vis igjen

Følg oss på

Site Logo
featured image

Skilling lanserte i dag en helt ny nettside med et revidert webdesign. Målet ser ut til å ha vært å fremheve de største fordelene med selskapet på en tydeligere måte, og få alle som er interessert i online trading til å innse at dette er en nettside man bør teste. Den forrige versjonen var ved første øyekast ikke veldig tydelig, og kanskje litt vag, med en skjeggete mann på startsiden.

Vi hos valutamegler.no er glade for at nettsiden nå ser enda mer profesjonell ut. Allerede ved første øyekast får man nå et tydelig bilde av nettstedet. Et skjermbilde av Skillings mobilside gir dessuten raskt en forståelse av at dette er et nettsted for fremtiden. Samtidig har Skillings nye ledelse benyttet anledningen til å utdype visse andre deler av nettstedet i en første oppgradering. Her ser vi mer på dette.

Skilling kontaktuppgifter

 

Kontakt oss

Nesten alle tradisjonelle og mobile valutameglere ser ut til å “unngå” at folk tar kontakt. De prøver å minimere antallet personer hos kundestøtte, noe vi synes er svært dumt. Heldigvis gjør Skilling det motsatte. Det er svært enkelt å ta kontakt med Skilling, uansett om det er via telefon, live-chat eller e-post. Hos Skilling tilbys enkle og raske kontaktmuligheter. Nordmenn kan ringe +47 2195 0300 for å få norsk kundestøtte. Telefonlinjene er åpne mellom kl. 08 og 17 mandag til fredag. Live chat-tjenesten er tilgjengelig mellom kl. 08:00 og 21:00 CET mellom mandag og fredag. Vi håper at Skilling kommer til å utvide åpningstidene sine ytterligere i fremtiden.

Skilling logo

Vurdering: 9.71/10
Minste innskudd: 1200 kroner
Beskrivelse: Trading. Enkelt. Aksje & valutahandel på norsk.
71% av ikke-profesjonelle kunder taper penger når de handler CFDer med denne tilbyderen.

Alle adresser til Skillings tre kontorer i Kypros, Malta og Spanien er også oppgitt. Dette er et tydlig signal om at selskapet er seriøst og ikke har noe å skjule. Mens mange konkurrenter gjør det vanskelig eller nesten umulig å finne kontoret, gjør Skilling det motsatte – de skriver alt tydelig. Kom og hils på hvis du vil; vi er i et kontor i nærheten!

Skilling's personal

Om Skilling: Hvem jobber i selskapet?

I dag ble seksjonen “om oss” utvidet, mer mer fakta om alle som jobber hos Skilling. Vi antar at måler et å bli mer gjennomsiktig og tydelig om hvem som driver og jobber hos den innovative valutamegleren. Man ser umiddelbart at det virker å være en hyggelig arbeidsplass med folk som trives med det de gjør. På om oss-siden kan du lese mer om selskapet, hvordan det ser ut på ulike deler av kontoret, og dessuten finne et bilde av alle som jobber hos Skilling. André Lavold er adm. dir., Michalis Karakatsianis er COO, Fiona Solder er CFO, Lennart Clausen er sjef for trading, og Pavel Spirin er CMO. Du kan selv se øvrige personer på Skillings hjemmeside.

Nedenfor kan du se noen av fordelene med Skilling.

De 7 største fordelene med Skilling

+ Konto kan åpnes på 10 sekunder. 
+ Godtar BankID for lynrask verifisering.
+ Lisensiert i EU, så alle EU-regler gjelder.
+ Handle fra alle plattformer: data, nettbrett og mobil.
+ Enkel trading. Handle med valutaer og CFD-er på aksjer, indekser, råvarer og kryptovalutaer.
+ Lave og gjennomsiktige avgifter: Alt oppgis tydelig i lokal valuta, både under den siste transaksjonen og i fanen for åpne og lukkede posisjoner.
+ Kom i gang fra 500 kr. 

Registrer deg hos Skilling nå!

PS: Skilling er for øyeblikket ute etter en rekke nye personer. Hvis du har lyst til å jobbe med online trading hos Skilling, finnes det flere forskjellige stillinger akkurat nå.

Send en e-post til [email protected] hvis du er interessert. Vi foreslår at du legger ved en CV og forklarer hva slags stilling du kan passe til.


Publisert:
Skrevet av: Hanne Hansen

TAGGER


Andre lignende nyheter

Her finner du flere lignende nyheter slik at du kan fordype deg i emnet eller lese om noe lignende.

Kontakt oss

Vi jobber stadig med å utvikle siden, og tar gjerne imot forslag til forbedringer fra våre besøkende.

Hvis du har tips eller spørsmål, kan du kontakte oss.

All handel med finansielle instrumenter innebærer risiko, noe som også gjelder valutahandel og CFD-handel. Sats bare kapital du er forberedt på å tape. Tidligere resultater garanterer ikke fremtidige resultater. Informasjonen på denne nettsiden gis i opplæringsformål, og skal ikke betraktes som investeringsrådgivning.

Footer Logo
Følg oss på
DMCA.com Protection Status

Opphavsrett© 2010-2024 www.valutamegler.no Alle rettigheter reserveres.