X

Tobias fra Ytrebygda

Registrerte seg hos valutamegleren Skilling for 23 minutter siden.

» Prøv Skilling du også
Ikke vis igjen

Følg oss på

Site Logo
featured image

Automatisert valutahandel, eller robot trading, er noe som har blitt stadig mer fremtredende i media (Bloomberg, BBC, SvD og Forbes) de siste årene. I dag er det mulig for privatpersoner å handle valuta, aksjer, indekser eller EFT-er med roboter, uten at det kreves noen kunnskap. Datadrevet handel er fullt mulig for hvem som helst.

Det tar bare mellom 30 og 60 minutter å komme i gang med din egen, automatiske valutahandel, eller aksjehandel for den del. Du bestemmer selv hvilke av mer enn 11 000 instrumenter som skal omsettes. Nedenfor får du et lite forslag på gode instrumenter for automatisk handel.

Hva er bra med automatisk handel?

+ Du slipper følelser for når en handel skal avsluttes. Normalt er dette et følsomt punkt; når skal du gå inn i og når skal du gå ut av en handel?
+ Sett opp en test med moduler, uten koding. Alt er gratis, og enklere enn du tror? Du kan være i gang etter så lite som 30 minutter, eller 60 minutter hvis du foretar litt mer testing.
+ Du trenger ikke å vente ved datamaskinen. Alt ordner seg selv etter regler som du selv har satt. Lenger nede på siden finner du forslag og eksempler på hvordan du kommer i gang med automatisk råvarehandel, aksjehandel eller valutahandel.
+ Gratis backtesting og muligheten til å prove en forex demokonto helt gratis, før du setter inn ekte penger!
+ Få varsler til mobilen når du vil! Det er mulig å velge å motta varsler når en handel blir utført, eller når kursen når et visst nivå.

Automatisk trading vid poolen

Hvordan automatiserer man valutahandel?

Den grunnleggende ideen er at du bruker et profesjonelt nettsted for online trading, f.eks. Robo Markets, som har eksistert i mer enn 10 år og som stadig kommer med nye forbedringer. Den er skapt for tradere som hyppig handler valutaer, aksjer, indekser og råvarer, med minimal margin, noe som er viktig når du utfører flere handler hver eneste uke. Samtidig er det veldig enkelt å komme i gang. Plattformen fra Robo Markets er bygget slik at en normal mann eller kvinne skal kunne sette opp en strategi på maksimalt én time. Hvis du får til en god strategi etter litt testing, kan det være verdt en god slant hver dag. Systemet jobber også for deg mens du sover. Målet med automatisk trading er alltid å kjøpe billig og selge dyrt. Men hvordan lykkes man? Les videre, så forklarer vi litt mer.

Hvilke instrumenter passer til automatisk handel?

Det finnes mange instrumenter å velge blant når du skal angi regler for automatisk valutahandel.
Den første regelen
bør være å velge kun ett instument til å begynne med. Invester i noe som interesserer deg, som du følger med på, det være seg olje, gull, vanlige aksjer eller en indeks.
Den andre regelen
er å velge en relativt stor aksje eller aktivum (som olje), der det er betydelig handel. Små aksjer har sjeldent et høyt volum, og da kan marginen være større og risikoen høyere. Prøv å minimere risikoen ved å velge noe som alltid er spillbart og som kan selges på 1 sekund når du treffer stop loss-verdien din eller det er på tide å ta ut gevinsten.
Den tredje regelen er å gjøre backtesting på forhånd. Det er gratis, og du kan enkelt sjekke om en viss strategi fungerer. Nedenfor finner du forslag til tekniske indikatorer du kan bruke til automatisk råvarehandel.

Bygga en trading robot på Robo Markets

Eksempel på strategi hos Robo Markets

RSI eller Relative Strenght Index er en svært bra teknisk indikator som viser om oljen eller en aksje er overkjøpt eller oversolgt. Når et aktivum du føler når 20 (oversolgt) eller 80 (overkjøpt), kan det være en god idé å gå inn med en automatisk handel. Utfør backtesting for å finne ut hvilke tidsperioder som er optimale.

Når det er dannet en dobbeltbunn, har vi et eksempel på at markedet midlertidig har nådd bunnen. Ved å kombinere en slik med RSI, kan du i stor grad øke sannsynligheten for hver nye algoritmiske handel du går inn i. Det motsatte er en dobbelttopp, som også kan brukes som en strategi.

En annen faktor som kan veies inn for virkelig å få dybde og økt sannsynlighet for suksess, er å kombinere med en indeks som måler hva investorer tror om markedet. Det finnes en rekke ulike indikatorer, som CNN’s Fear/Greed Index, AAII Bull/Bear eller kjøp-/salgforhold.

Hvorfor Robo Markets?
Robo Markets er for øyeblikket rangert på førsteplass på Valutameglers startside over de beste meglerne på markedet. Dette er en etablert valutamegler og tradingpartner som lar deg handle omtrent hva som helst. For øyeblikket tilbys mer enn 11 000 instrumenter. Hos Robo Markets er det enklere å handle automatisk enn hos noen annen aktør. Derfor bør du teste dem du også!

Skilling logo

Vurdering: 9.71/10
Minste innskudd: 1200 kroner
Beskrivelse: Trading. Enkelt. Aksje & valutahandel på norsk.
71% av ikke-profesjonelle kunder taper penger når de handler CFDer med denne tilbyderen.

Publisert:
Skrevet av: Markus Jalmerot

TAGGER


Andre lignende nyheter

Her finner du flere lignende nyheter slik at du kan fordype deg i emnet eller lese om noe lignende.

Kontakt oss

Vi jobber stadig med å utvikle siden, og tar gjerne imot forslag til forbedringer fra våre besøkende.

Hvis du har tips eller spørsmål, kan du kontakte oss.

All handel med finansielle instrumenter innebærer risiko, noe som også gjelder valutahandel og CFD-handel. Sats bare kapital du er forberedt på å tape. Tidligere resultater garanterer ikke fremtidige resultater. Informasjonen på denne nettsiden gis i opplæringsformål, og skal ikke betraktes som investeringsrådgivning.

Footer Logo
Følg oss på
DMCA.com Protection Status

Opphavsrett© 2010-2024 www.valutamegler.no Alle rettigheter reserveres.