X

Magnus fra Ytrebygda

Registrerte seg hos valutamegleren eToro for 43 minutter siden.

» Prøv eToro du også
Ikke vis igjen

Følg oss på

Site Logo
Trading med StormGain
Klicka för större bilder

StormGain kan skryte av markedets mest brukervennlige nettsted for kryptovalutaer. Kryptomegleren har markedets høyeste giring (noe som selvfølgelig kan gå begge veier), og de laveste gebyrene av alle aktørene i bransjen. StormGain har markedets mest fleksible giring, og du kan velge mellom 1x og 300x giring når du handler.

Stormgain er et av markedets aller beste alternativer, med en svært rask registreringsprosess, konkurransedyktig spread, lave avgifter, fantastisk programvare, tilgang til demokonto for alle som ønsker å prøve og støtte for kryptoutvinning. Kan mer enn 120 000 kunder i over 100 land ta feil om Stormgain? Du kan kjøpe, oppbevare, handle, veksle og oppnå fortjeneste med ett klikk.

Les anmeldelsen vår av Stormgain for å finne ut mer om de unike funksjonene. Prøv StormGain nå!

Stormgain

Stormgain logo

Totalvurdering

9.67/10

Detaljer

10
10
10
9
9
10
 • Minsteinnskudd

  425 kr

 • Plattformer

  2

 • Grunnlagt

  2019

 • Licenser

  1

 • Land

  St.Vincent

 • Råvarer/krypto

  Nei, Ja

 • Aksjehandel

  Nei

 • Norsk

  Nei

 • Kundestøtte

  Nei

 • Valutainnskudd

  NOK SEK EUR USD

StormGain har Norges laveste provisjon av alle handelssider for krypto. Nettstedet har ofte ulike typer konkurranser som gir gode belønninger til aktive tradere. En konkurranse i april 2020 gav for eksempel hele 100 000 USD til StormGains beste kryptotradere. Stormgain har en rekke unike funksjoner, inkludert uttak av bitcoin via bankoverføring.

StormGains mål er å gjøre kryptotrading mer lønnsomt for alle. Det tilbys en tradingplattform som utklasser konkurrentene på alle nivåer. Dette inkluderer fleksibel giring. Prøv en profesjonell nettside for kryptovaluta i dag;
registrer deg hos Stormgain.
Stormgain tilbyr opptil 300x giring, og du bestemmer selv hvor mye du vil bruke. Enten du foretrekker 5x eller 33x giring, kan du enkelt angi det via StormGains fleksible plattform. Det er ingen andre kryptomeglere på nettet som har like enkle og fleksible innstillinger.
StormGain tilbyr også markedets laveste kostnader for handel med kryptovalutaer, og lojale kunder får gode fordeler. Selv om de allerede har markedets laveste provisjon for vekling mellom ulike kryptopar, kan nemlig aktive kunder få enda lavere avgifter. Det starter på 0,095 %, men går ned til 0,07 % for VIP-kunder, som også får 10 % rente på insatt kapital. For å oppnå det høyeste VIP-nivået kreves det at man har mer enn 9999 USD eller tilsvarende i en annen valuta. Men, selv platinum-nivå gir gode vilkår, med 0,08 % provisjon. Fra det øyeblikket du har et innskudd på minst 1499 USD (eller tilsvarende i en annen valuta), får du 4 % årlig rente på saldoen din.
+ Lavest provisjon og de beste prisene for alle kryptovalutaer.
+ Mulighet til å kjøpe kryptovaluta med kredittkort.
+ Markedets største utvalg av kryptovaluta.
+ De beste prisene på krypto, både for bitcoin, ethereum og tether.
+ Du kan sette inn norske kroner (NOK) for handel hos StormGain.
+ Du kan ta ut fortjeneste direkte til bankkontoen.
+ Opptil 300x giring.
+ Gratis tradingsignaler.
+ Du kan prøve risikofritt med en demokonto.
+ Ingen KYC kreves for å komme i gang.
+ StormGain har en flott app.
-Er ikke tilgjengelig på norsk.
-Det er ikke mulig å handle fiatvalutaer mot kryptovalutaer, kun krypto mot krypto.
-Transaksjonsavgift på 5 % av innskuddsbeløpet når du setter inn penger med kort.
StormGain har skapt sin egen plattform, og alt er gjort på en utrolig bra måte. Grafene er svært tydelige, og du kan selv angi ønsket tidsintervall og dato. Du kan enkelt overføre BTC, ethereum, ripple eller andre kryptovalutaer til StormGain og handle fra en av markedets aller beste plattformer.

En av de mest spennende nyhetene fra Stormgain er en kryptovalutakurv, slik at du får eksponering for flere forskjellige kryptokurver ved å trykke på en knapp. Prøv en kryptokurv i dag.
Kundestøtte er åpent døgnet rundt, og kan nås på [email protected]. Tjenesten er tilgjengelig på en rekke ulike språk, men dessverre ikke norsk.
 
 

Hvordan verifiserer jeg StormGain-kontoen min?

Du må bekrefte både e-postadressen og mobilnummeret ditt. Dette er en svært enkel prosess som kun tar noen få sekunder.

Hvilke ordredetaljer kan velges for kryptohandel hos StormGain?

Du kan selvfølgelig velge størrelsen på posisjonene, markedsordre eller limit-ordre, belåningsgrad (1–200x), grenser for stop loss og take profit. Prøv StormGain og få fleksibel giring i dag.
Selskapet bak Stormgain het tidligere eller kalles iblant fremdeles StormGain Limited.
  Ingen nyheter om Stormgain tilgjengelig.

Kontakt oss

Vi jobber stadig med å utvikle siden, og tar gjerne imot forslag til forbedringer fra våre besøkende.

Hvis du har tips eller spørsmål, kan du kontakte oss.

All handel med finansielle instrumenter innebærer risiko, noe som også gjelder valutahandel og CFD-handel. Sats bare kapital du er forberedt på å tape. Tidligere resultater garanterer ikke fremtidige resultater. Informasjonen på denne nettsiden gis i opplæringsformål, og skal ikke betraktes som investeringsrådgivning.

Footer Logo
Følg oss på
DMCA.com Protection Status

Opphavsrett© 2010-2023 www.valutamegler.no Alle rettigheter reserveres.