X

Noah fra Bodø

Registrerte seg hos valutamegleren Capital for 35 minutter siden.

» Prøv Capital du også
Ikke vis igjen

Følg oss på

Site Logo
eToro X: Den nye typen blokkjedetrading
Klicka för större bilder

eToroX er i fremkant av krypto- og blokkjederevolusjonen som startet i 2019. De tilbyr en unik plattform og en digital lommebok for å lagre, konvertere og overføre bitcoin, ethereum og mer. Her kan du dermed enkelt håndtere alle kryptotransaksjoner på ett og samme sted. eToroX ble grunnlagt av erfarne proffer innen trading på nettet. De skapte tidligere eToro-gruppen, som har millioner av brukere over hele verden. Her får du stabiliteten hos en markedsledende leverandør av finansielle tjenester, og sikkerheten samt åpenheten fra en regulert kryptoaktør. Skaperne av eToroX vil at det skal være mulig for alle, og ikke bare ekspertene, å handle eiendeler på det globale kryptomarkedet. Oppdag trading i fremkant av kryptorevolusjonen, og prøv nye eToroX i dag!!

eToroX

eToroX logo

Totalvurdering

9.14/10

Detaljer

10
9
10
10
9
8
9
 • Minsteinnskudd

  50

 • Plattformer

  2

 • Grunnlagt

  2019

 • Licenser

  1

 • Land

  Gibraltar

 • Råvarer/krypto

  Nei, Ja

 • Aksjehandel

  Nei

 • Norsk

  Nei

 • Kundestøtte

  Ja

 • Valutainnskudd

  EUR GBP USD

eToroX er i fremkant av krypto- og blokkjederevolusjonen. Denne fremtidsrettede kryptovalutamegleren gir stabilitet fra en av markedets fremste aktører innen finansielle tjenester. Som en av få plattformer innen kryptohandel, er eToroX regulert fra Gibraltar, en av de sikreste jurisdiksjonene i verden. Morselskapet eToro har vært i fremkant av den globale FinTech-revolusjonen, og har lansert banebrytende, nye produkter, som "copy-porteføljer" og annet. Med nye eToroX sikres integriteten med maksimal sikkerhet. Selskapet er gjennomsiktig og gjør det enkelt å se priser, avgifter og kommunisere med kundestøtte. Selskapet tror på en tokenisert fremtid, der alle eiendeler kommer til å være tokeniserte. Kryptoeiendeler er bare det første steget på denne reisen. Her kan du handle alle typer eiendeler på de globale markedene med umiddelbar leveranse, døgnet rundt, uten driftstopp. Med eToroX kan du redusere kostnadene for transaksjoner og rapportering.
Mangler giring for øyeblikket, men det er snart på plass. Mer info snart.
eToroX har ingen skulte avgifter ved innskudd, og det er dermed helt kostnadsfritt å sette inn penger. eToroX har 1 % avgift, Simplex-avgiften ligger på 4 %. Konverteringsavgiften hos eToroX ligger på 0,1 %. Kostnader for opprettelse av lommeboken for XRP er 45 XRP.
+ Det går ekstremt raskt å registrere seg og få muligheten til å prøve eToroX!
+ Lettere å handle til, fra og med blokkjede, sammenlignet med andre sider.
+ Helt uten belåning.
- Kan være vanskelig å finne ulike instrumenter.
- Giring er ikke tilgjengelig for øyeblikket, men det er på vei.
Unik plattform basert på tokenisering og kryptovalutaer som kan handles enten fra kort, med fiat-valuta eller med andre kryptovalutaer. Det er også en integrert kryptolommebok på nettstedet.
eToroX har et brukervennlig hjelpesenter som tilbyr mye forskjellig informasjon. Her finner du enkelt den informasjonen du er ute etter, oversiktlig inndelt i ulike kategorier. Du kan til og med søke, noe som gjør det enda enklere å finne det du leter etter. Hvis du ikke finner svaret på det du lurer på, kan du i stedet kontakte kundestøtte. Kundemedarbeiderne er svært hjelpsomme, men tjenesten er dessverre ikke tilgjengelig på norsk. Du kan kontakte kundestøtte via e-post på [email protected], og du kan gi tilbakemeldinger på hjemmesiden deres via [email protected]. Det finnes ingen live chat-funksjon for øyeblikket.
 
 

Er det forbudt å handle hos eToroX i noen land?

Ja, følgende land forbyr handel på nettstedet: Afghanistan, Albania, Hviterussland, Bosnia-Hercegovina, Botswana, Burundi, Canada, Tsjad, Kongo, Cuba, Etiopia, Guinea, Guinea Bissau, Guyana, Iran, Japan, Laos, Libya, Mali, Mynamar, Namibia, Nicaragua, Nord-Korea, Palau, Puerto Rico, Samoa, Serbia, Somalia, Sudan, Syria, Tyrkia, Uganda, USA, De amerikanske jomfruøyene, Yemen.

Andre navn på eToroX

Selskapet som står bak eToroX har tidligere blitt kalt, og kalles av og til fremdeles, eToro X Limited. Det drives av eToro-gruppen, som står bak den populære eToro-plattformen.
Selskapet bak eToroX het tidligere eller kalles iblant fremdeles eToro X Limited, eToro Group.
Ingen nyheter om eToroX tilgjengelig.

Kontakt oss

Vi jobber stadig med å utvikle siden, og tar gjerne imot forslag til forbedringer fra våre besøkende.

Hvis du har tips eller spørsmål, kan du kontakte oss.

All handel med finansielle instrumenter innebærer risiko, noe som også gjelder valutahandel og CFD-handel. Sats bare kapital du er forberedt på å tape. Tidligere resultater garanterer ikke fremtidige resultater. Informasjonen på denne nettsiden gis i opplæringsformål, og skal ikke betraktes som investeringsrådgivning.

Footer Logo
Følg oss på
DMCA.com Protection Status

Opphavsrett© 2010-2024 www.valutamegler.no Alle rettigheter reserveres.