X

Theodor fra Stavanger

Registrerte seg hos valutamegleren eToro for 35 minutter siden.

» Prøv eToro du også
Ikke vis igjen

Følg oss på

Site Logo
Binance: En av de største kryptomeglerne
Klicka för större bilder

Binance er størst innen kryptohandel når det gjelder antall mynter som tilbys. Utvalget deres er enormt, og hver minste lille krypto du kan tenke deg er tilgjengelig her. Det finnes massevis av muligheter til å handle mindre kjente blokkjedemynt her, alt til svært gode priser og høy likviditet. Selskapet har lisens fra EU, og har hovedkontorer på Malta. Binance regnes også som en av de nyeste kryptotradingplattformene, og ble skapt så sent som i 2017. De har opparbeidet seg en posisjon som svært profesjonelle, de er enkle å ha med å gjøre, og det er raskt å komme i gang. Det går raskt å bekrefte kontoen, og det er mulig å sende opptil € 1000 per dag direkte fra bankkonto. Alt fungerer plettfritt. Prøv Binance selv i dag

Binance

Binance logo

Totalvurdering

9.14/10

Detaljer

9
9
9
9
9
10
9
 • Minsteinnskudd

  € 1

 • Plattformer

  2

 • Grunnlagt

  2017

 • Licenser

  2

 • Land

  Malta

 • Råvarer/krypto

  Nei, Ja

 • Aksjehandel

  Nei

 • Norsk

  Nei

 • Kundestøtte

  Ja

 • Valutainnskudd

  EUR USD GBP

Etter at Binance ble forbudt i Kina og Japan, flyttet selskapet til Malta, som har helt andre regler. Den maltesiske regjeringen har etablert et rammeverk for kryptovalutaer, blokkjede og ledger-teknologi, noe som passer Binance godt. Nå følger man de strenge EU-lovene for hva man kan gjøre med bitcoin, ether og andre digitale valutaer.

Binance er i dag en av markedslederne innen kryptohandel uten belåning, det vil si ordinær handel der du enten kjøper med en kryptovaluta (krypto til krypto) eller foretar et innskudd med betalingskort. Det er enkelt å komme i gang, da det ikke er noe minsteinnskudd for å starte. Noe av det beste med Binance er at de har størst utvalg av kryptopar, med mer enn 100 stykker. Dette er det ingen andre som er i nærheten av. Samtidig har de en smidig KYC-prosess (kjenn din kunde), som innebærer at du i de fleste tilfeller kan bli verifisert på mellom 30 minutter og 1 time.
Binance tilbyr ingen giring ved handel på plattformen. For de som vil ha lav risiko og kun tjene på faktiske stigninger, er det et perfekt sted for handel, helt uten spekulasjoner.
Uttaksgebyrene er svært lave, og er vanligvis på maksimalt € 2,8. Provisjonen for handel ligger på 0,1 %.
+ Mer enn 100 ulike kryptovalutaer, flest av alle handelssteder!
+ Lave handelsavgifter.
+ Rask KYC-prosess og verifisering av kontoen.
- Utsatt for et hackerangrep i 2018, men alt løste seg til slutt.
- Tilbyr ingen giring.
- Mangler kundestøtte via telefon.
- Er ikke tilgjengelig på norsk enda.
Kundestøtte er tilgjengelig døgnet rundt, og tjenesten er mye bedre enn hos de fleste konkurrentene. Her får du svar raskt, enten via e-post eller live-chat.
 
Selskapet bak Binance het tidligere eller kalles iblant fremdeles Binance Holdings Limited.
Ingen nyheter om Binance tilgjengelig.

Kontakt oss

Vi jobber stadig med å utvikle siden, og tar gjerne imot forslag til forbedringer fra våre besøkende.

Hvis du har tips eller spørsmål, kan du kontakte oss.

All handel med finansielle instrumenter innebærer risiko, noe som også gjelder valutahandel og CFD-handel. Sats bare kapital du er forberedt på å tape. Tidligere resultater garanterer ikke fremtidige resultater. Informasjonen på denne nettsiden gis i opplæringsformål, og skal ikke betraktes som investeringsrådgivning.

Footer Logo
Følg oss på
DMCA.com Protection Status

Opphavsrett© 2010-2024 www.valutamegler.no Alle rettigheter reserveres.