X

Sigurd fra Arendal

Registrerte seg hos valutamegleren Skilling for 16 minutter siden.

» Prøv Skilling du også
Ikke vis igjen

Følg oss på

Site Logo
Plus500s hjemmeside: Enkelt og lett å forstå
Klicka för större bilder

Plus 500er et stort, borsnotert selskap med en markedsverdi på mer enn 6 milliarder norske kroner. De tilbyr muligheten til å handle CFD-er på aksjer, indekser, valutaer og kryptovalutaer. Det suksessrike selskapet har mer enn 2000 instrumenter tilgjengelig for handel, og de er regulert i Kypros, samt Storbritannia, Australia, Singapore og Belgia. Plus 500 anses som en pålitelig, enkel og innovativ plattform for valutahandel gjennom CFD-er. Plus500CY er autorisert og regulert av Cyprus Securities and Exchange Commission (Kypros finanstilsynsmyndigheter) med lisensnummer: 250/14).

Plus 500

Plus 500 logo

Totalvurdering

9.29/10

Detaljer

8
9
9
10
9
10
10
 • Minsteinnskudd

  EUR 100

 • Plattformer

  Plus500 Trader

 • Grunnlagt

  2008

 • Licenser

  Hele 6 ulike

 • Land

  Kypros

 • Råvarer/krypto

  Ja, Ja

 • Aksjehandel

  Ja

 • Norsk

  Ja

 • Kundestøtte

  Dognet rundt

 • Valutainnskudd

  EUR SEK NOK DKK

Plus500 er en av verdens mest respektert CFD meglere, med trading på 32 ulike språk, inkludert norsk. Nesten halvparten av all handel hos Plus500 skjer nå via mobilen. Hvis du er ute etter en serios tradingplattform for valutahandel med CFD, som er både enkel og pålitelig, har du kommet til riktig sted. Her tilbys svaert rask utforelse av ordre, og et globalt kontornettverk som er åpent dognet rundt. Med et avansert risikohåndteringssystem kan du enkelt folge med på raske og uvanlige prisbevegelser, synspunkter og nyheter. Oppdag verdens mest spennende finansmarkeder, med utallige handelsmuligheter.
Du kan benytte opptil 30 ganger giring hos Plus 500.
En avgift på opptil 100 kr belastes per måned hvis du ikke logger inn på kontoen din i lopet av en 3-månedsperiode. Husk derfor å logge inn på kontoen din hos Plus500 jevnlig. Denne avgiften er dog lavere enn hos de fleste andre online trading meglere med valuta, aksje- och indeks med CFD'er, og siden det er få andre kostnader, er dette en veldig fordelaktig konto for valutahandlere. Bortsett fra det er det også finansieringsgebyrer over natten, valutakonverteringsgebyrer og garanterte handelsavgifter for stoppordre.
+ Borsnotert selskap med borsverdi på 6 milliarder NOK.
+ Ekstremt mange instrumenter; mer enn 2000 stk.
+ Konkurransedyktig spredning.
+ 5 uttak per måned uten kostnad.
+ NOK, SEK, USD, GBP og EUR tilgjengelig som basisvaluta.
- Hjemmesiden kunne sett bedre ut.
- Mangler valutaparene EUR/TRY og TRY/NOK.
- Har ikke BankID enda.
Plus500 har utallige handelsalternativer. Denne innovative valutamegleren gjor det mulig å handle når og hvor som helst. Plus 500 kan nemlig skilte med markedets bredeste utvalg av handelsplattformer. I tillegg til vanlig netthandel med valutaer og råvarer via Safari, IE, Firefox og Chrome, tilbys også apper. Plus500 er den eneste aktoren som virkelig har lykkes med 3 ulike apper; en app for iPhone/iPad, en app for Android og til og med en for Windows-mobiler. Du kan også handle populaere råvare-CFD-er som olje og gull hos Plus500.

Eller hvorfor ikke begynn å handle kjente indekser som Norge 25 (Norges 25 storste selskap), OMX30 (Sveriges 30 storste selskap 30), Tyskland 30 (Tysklands 30 storste selskap), USA 500 (Amerikas 500 storste selskap), Kryptoindex 10 eller VIX (Volatility Indeks).
Hos Plus500 finner du et av de beste support-teamene på markedet. Her får du under normale handelsforhold svar på alle sporsmål innen 1 minutt.
 
 

Hvordan endrer jeg basisvalutaen på kontoen min?

Ta kontakt med kundestotte, og de hjelper deg med å endre valutaen på kontoen din. Det er mulig å bytte også til mange mindre valutaer, som NOK, SEK eller DKK.

Hvilken lisensiering er relevant for nordmenn?

Plus500CY Ltd er autorisert og lisensiert av Cyprus Securities and Exchange Commission (Kypros finansielle tilsynsmyndigheter) med lisensnummer: 250/14)".

Er det noen uventede kostnader med Plus500?

I motsetning til mange andre nettsteder for handel, har Plus500 ingen gebyrer ved innskudd, åpning eller lukking av en stilling eller for å se kurs og grafer i sanntid. En avgift som kan anses som irriterende med Plus500 er $ 10 månedlig inaktivitetsavgift, når du ikke logger deg på kontoen din i minst 3 måneder på rad. Forresten, det er ganske enkelt å logge inn på kontoen, for å unngå ekstra avgifter. Som alle valutameglere er det en ekstra nattfinansieringskostnad, som automatisk trekkes fra kontoen din. Hvis du har valgt å kjope en valuta som har hoyere rente enn valutaen du ikke tror på, kan du i stedet gå pluss her. Bortsett fra det er det gebyrer for garantert stoppordre, valutakonverteringsgebyr og et gebyr for finansiering over natten.
  Ingen nyheter om Plus 500 tilgjengelig.

Kontakt oss

Vi jobber stadig med å utvikle siden, og tar gjerne imot forslag til forbedringer fra våre besøkende.

Hvis du har tips eller spørsmål, kan du kontakte oss.

All handel med finansielle instrumenter innebærer risiko, noe som også gjelder valutahandel og CFD-handel. Sats bare kapital du er forberedt på å tape. Tidligere resultater garanterer ikke fremtidige resultater. Informasjonen på denne nettsiden gis i opplæringsformål, og skal ikke betraktes som investeringsrådgivning.

Footer Logo
Følg oss på
DMCA.com Protection Status

Opphavsrett© 2010-2023 www.valutamegler.no Alle rettigheter reserveres.