X

Matheo fra Lillehammer

Registrerte seg hos valutamegleren eToro for 36 minutter siden.

» Prøv eToro du også
Ikke vis igjen

Følg oss på

Site Logo
Pepperstone gir advantage til traders
Klicka för större bilder

Etter at Pepperstone har gjort suksess i hjemlandet Australia og andre deler av verden, har de endelig begynt å bryte ny mark i Skandinavia. En av de mest etterlengtede sidene for valutahandel er nå tilgjengelig for alle nordmenn - med muligheten til å handle flere hundre eiendeler på hele fire forskjellige plattformer (MT4, MT5, TradingView og cTrader). Her får du direkte tilgang til alle globale markeder, lisens på fire ulike kontinenter, og en rekke likviditetsleverandorer som garanterer lynrask ordreutforelse og svaert lave spreads. Hos den australske forex- og CFD-megleren Pepperstone får du teknologien, utvalget, gjennomsiktigheten og servicen som kan forventes av en etablert aktor. Samtidig har selskapet ambisjoner og et driv som et typisk for ivrige oppstartsfirmaer. Flere titalls registrerte brukere i mer enn 176 land over hele verden kan ikke ta feil. Pepperstone er en innovativ, spennende og svaert lovende online megler som er vel verdt en naermere titt. Er du klar til å komme i gang? Åpne konto og handle allerede i dag!

Pepperstone

Pepperstone logo

Totalvurdering

9.43/10

Detaljer

9
9
9
9
10
10
10
 • Minsteinnskudd

  2000 kr

 • Plattformer

  4

 • Grunnlagt

  2010

 • Licenser

  7

 • Land

  Australia

 • Råvarer/krypto

  CFD, Ja

 • Aksjehandel

  CFD, Ja

 • Norsk

  Nei

 • Kundestøtte

  Ja

 • Valutainnskudd

  EUR NOK GBP USD

Pepperstone ble grunnlagt i 2010 av Owen Kerr og Joe Davenport - to profesjonelle tradere og tekniske genier som delte en visjon om å endre markedet for online trading ved hjelp av avansert, automatisert teknologi. Målet var, ifolge grunderne selv, å kunne tilby en bedre og mer kvalitativ tradingopplevelse både for uerfarne og profesjonelle tradere verden over. Dette ved å tilby et bredt utvalg av eiendeler og instrumenter, fleksibilitet og valgmuligheter når det kommer til plattformer, samt bedre og raskere ordreutforelse og -avslutning enn
hos mange storre konkurrenter. Invester eller spekuler i mange ulike valutaer, råvarer, globale indekser og populaere kryptovalutaer med CFD-trading eller spread betting med en kontotype som er tilpasset dine ferdigheter og forutsetninger. Hos Pepperstone er det like enkelt å komme i gang med valutahandel og online trading som å avansere og utvikle seg til nye nivåer. Åpne en 30 dagers demokonto og prov Pepperstone du også.
Siden Pepperstone er regulert og har lisens både i Australia, Afrika, Storbritannia, EU, de forente arabiske emirater og Bahamas gjelder ulike maksnivåer for giring avhengig av hvor du befinner deg. Brukere i ASIC-regionen får tilbud om maksimal FX-giring på opptil 1:30. I DFSA gjelder 1:30, og for EU-brukere gjelder 1:30 for storre valutaer, 1:20 for mindre valutapar, samt gull og storre indekser, 1:10 for alle andre råvarer, 1:5 for individuelle aksjer og 1:2 for kryptovalutaer. Under SCB lisens gjelder 200:1 og i CMA opptil 400:1.
Registrering hos Pepperstone er helt kostnadsfritt, uansett om du velger å åpne en standardkonto eller en profesjonell Razor-konto.

Megleren tar ingen avgifter ved uttak eller inaktivitet på kontoen. Innskudd er også gratis, men vaer oppmerksom på at enkelte betalingsleverandorer kan ta en egen avgift, uavhengig av Pepperstone.

Når det gjelder spreads, provisjon og swap-avgifter, benytter Pepperstone seg av mer enn 20 anerkjente likviditetsleverandorer for å gi brukerne så lave tradingrelaterte avgifter som mulig. Lavest mulig spread for en standardkonto er imidlertid 0.6 pips for storre valutaer, noe som er et litt hoyere minstenivå enn hos flere andre meglere. For brukere med en profesjonell Razor-konto, ligger minimumsspredningen på 0,0 pips for hele 14 ulike valutapar. Hvis du bruker en vanlig standardkonto, er all handel provisjonsfritt. Ved trading med Razor-konto legges det på et tillegg på 7 USD. Provisjonsnivået varierer avhengig av instrument.
+ God fleksibilitet med både MT4, MT5, TradinvView og cTrader.
+ Mange innskuddsalternativer, hvorav de fleste er helt kostnadsfrie.
+ Generost utvalg av valutapar med mer enn 60 majors og et antall mindre valutapar.
+ La deg inspirere av andre traderes strategier og suksess ved hjelp av sosial trading eller copy trading.
+ Prisbelont kundestotte - god tilgjengelighet og raske svar.
+ Svaert bra opplaeringsmateriale med blant annet tradingveiledninger, ekspertkommentatorer, markedsanalyser og webinarer.
+ Rask utforelse og lav spread takket vaere mange likviditetsgarantister og avansert informasjonsteknologi fra verdensledende Equinix.

- Det hadde vaert onskelig med et litt storre utvalg av råvarer, indeks og krypto.
- Er ikke tilgjengelig på norsk enda.
- Noe hoy minimumsspread for standardkonto.
Pepperstone er en plattform for valutahandel og online trading der du kan handle etter stengetid. Her finner du ett av Pepperstones kanskje fremste trumfkort; nemlig muligheten til å velge mellom noen av verdens ledende og mest moderne tradingplattformer - MetaTrader 4, MetaTrader 5, TradingView og C-trader.

Alle tre er tilgjengelige via nettet, som skrivebordsprogrammer for både Windows og Mac, samt for mobil gjennom Pepperstones egen app for iOS og Android. Dra nytte av en rekke innebygde analyseverktoy og tekniske indikatorer og ulike tidsenheter. Skreddersy diagrammer etter egne behov og optimer tradingen og lonnsomheten med automatiserte tradingroboter. Prov å handle med Google i dag!

Pepperstone tilbyr en prisvinnende kundestotte som er kjent for sin tilgjengelighet og profesjonalisme. Telefonlinjene er åpne dognet rundt alle hverdager, alternativt kan du ta direkte kontakt via live chat. Det er selvfolgelig også mulig å sende en e-post til kundestotte, eller bruke meldingsfunksjonen under <> på nettsiden. Uansett hvilket av disse alternativene du velger, garanteres svar innen 24 timer. Kundestotte er enn så lenge ikke tilgjengelig på norsk. Men, med tanke på hvor raskt Pepperstone ekspanderer og bryter ny mark over hele verden, er det forhåpentligvis ikke så veldig langt unna.
Apropos kundestotte onsker vi også å benytte anledningen til å slå et slag for den omfattende FAQ-siden deres. Tydelige sporsmål og klare svar angående alt fra plattformen i seg selv og hvordan ting fungerer, til kostnader, instrumenter og mye, mye mer. Enkelt, brukervennlig og verdsatt.
 
 

Hvilke betalingsmåter har google?

Det finnes et relativt stort utvalg av betalingsmetoder hos Pepperstone. Hvis du onsker å foreta innskudd med tradisjonelle betalingsmetoder, som bankoverforing, VISA, Mastercard eller Union Pay kan du selvfolgelig det. Men, du kan også velge Broker to Broker, Paypal, Skrill, Neteller og Bpay som betalingsalternativ.

Har Pepperstone noe minsteinnskudd?

Nei. Pepperstone anbefaler et minste innskuddsbelop på AUD 200 eller tilsvarende i en annen valuta. Men, de har ingen minsteinnskudd, og det er fint mulig å komme i gang med mindre belop.

Hvordan setter jeg inn penger på kontoen min?

Du kan velge mellom flere ulike innskuddsalternativer, blant annet debet-/kredittkort, vanlig bankoverforing, samt digitale betalingslosninger som Skrill og Neteller.

Kan jeg bruke Pepperstone til scalping og hedging?

Ja, Pepperstone har ingen begrensninger for hverken hedging eller scalping.

Hvor sikkert er det å bruke Pepperstone?

Pepperstone er regulert via både ASIC, FCA, DFSA, CySEC, BaFin, CMA & SCB, noe som er viktige kvalitetsmarkorer for plattformens profesjonalisme og gjennomsiktighet. Videre oppbevares kundenes midler på 100 % segregerte kontoer, godt adskilt fra Pepperstone egne finanser. Trading med Pepperstone kan dermed anses som trygt og sikkert for alle brukere.

Tillater Pepperstone hedging?

Ja, det er tillatt å hedge en posisjon.
Selskapet bak Pepperstone het tidligere eller kalles iblant fremdeles Pepperstone Limited, Pepperstone Limited Group, Pepperstone Markets Ltd, Pepperstone GmbH, Pepperstone EU Limited, Pepperstone Markets Kenya Limited, Pepperstone Markets Limited, Pepperstone Financial Services og Pepperstone GmbH..
Ingen nyheter om Pepperstone tilgjengelig.

Kontakt oss

Vi jobber stadig med å utvikle siden, og tar gjerne imot forslag til forbedringer fra våre besøkende.

Hvis du har tips eller spørsmål, kan du kontakte oss.

All handel med finansielle instrumenter innebærer risiko, noe som også gjelder valutahandel og CFD-handel. Sats bare kapital du er forberedt på å tape. Tidligere resultater garanterer ikke fremtidige resultater. Informasjonen på denne nettsiden gis i opplæringsformål, og skal ikke betraktes som investeringsrådgivning.

Footer Logo
Følg oss på
DMCA.com Protection Status

Opphavsrett© 2010-2024 www.valutamegler.no Alle rettigheter reserveres.