X

Magnus fra Drammen

Registrerte seg hos valutamegleren BD Swiss for 30 minutter siden.

» Prøv BD Swiss du også
Ikke vis igjen

Følg oss på

Site Logo
IQ Options flotte startside
Klicka för större bilder

Navnet IQ Option antyder at dette er et sted for opsjoner. Men, ikke la deg lure av navnet; IQ Option er en av Norges beste nettsteder for online trading. Her finner du alt fra kjøp av norske aksjer, til shorting av aksjer på Nasdaq, handel med råvarer, kryptovalutaer, indekser og klassisk valutahandel. IQ Option har mer enn 41 millioner registrerte brukere, og det omsettes for mer enn 234 millioner USD per dag. Kundestøtte, som brukte 2 minutter på å besvare et spørsmål i 2014, svarer nå på 38 sekunder. Via e-post får du svar innen 14 minutter, noe som er blant det raskeste på markedet.

Nettstedet har en skandinavisk stil. Det er både flott å se på, brukervennlig og profesjonelt på én gang; se skjermbilder lenger ned på siden hos Valutamegler.no. Det tilbys massevis av aksjetips og inspirasjon for hva som kan handles. Alt er mulig hos IQ Option, for eksempel å shorte Tesla med 5x giring eller kjøpe gull med 10x giring, til fordelaktige priser. Selskapet tilbyr også umiddelbare uttak, noe som få andre tradingselskaper på nettet kan skilte med. Prøv IQ Option i dag du også! 77 % av ikke-profesjonelle kunder taper penger når de handler CFD-er hos IQ Option.

IQ Option

IQ Option logo

Totalvurdering

9.14/10

Detaljer

10
9
9
9
9
9
9
 • Minsteinnskudd

  100 kr

 • Plattformer

  3

 • Grunnlagt

  2014

 • Licenser

  2

 • Land

  Kypros

 • Råvarer/krypto

  Ja, Ja

 • Aksjehandel

  Ja

 • Norsk

  Nei

 • Kundestøtte

  Ja

 • Valutainnskudd

  NOK SEK EUR USD

Ordre hos IQ Option gjennomføres på kun 0,7 sekunder i snitt, noe som er blant de beste i bransjen for valutahandel og online trading, i følge testerne våre. I motsetning til mange andre valutameglere, er IQ Option regulert fra alle hjørner av Europa, noe som beskytter eiendelene dine.
Her får du opptil 30x giring på valutahandel, 10x på råvarer og 5x på aksjer (både ved kjøp og shorting), samt 2x giring på kryptovalutaer som bitcoin. Hvis du blir profesjonell investor, er det mulig å få enda høyere giring, opptil 500x ved valutahandel med CFD-er. Da dekkes du imidlertid ikke av Investor Compensation Fund.
Innskudd og uttak er svært fordelaktig hos IQ Option, bortsett fra når det gjelder krypto. Det er lave innskuddsgrenser (100 kr / € 10 / $ 10) og 0 % avgift både ved innskudd og uttak, bortsett fra ved bankoverføring som koster € 10. Hvis du ikke benytter kontoen din på 90 dager, tilkommer en avgift, akkurat som hos de fleste andre tradingselskaper på nettet. Dette gebyrer ligger for øyeblikket på € 10 for hver nittiende dag kontoen ikke brukes.

Uttak gjennomføres umiddelbart med Sofort (Klarna), Neteller, Paypal, Skrill, VISA og Mastercard samt WebMoney. Uttak via bankoverføring behandles normalt innen 3 til 5 dager. For forhåndsbesalte debetkort gjelder en grense på € 8000 i maksinnskudd per måned.

For kryptovalutaer tilkommer en provisjon på 2,9 % ved kjøp av f.eks. bitcoin eller ethereum. Ved shorting av kryptovalutaer gjelder imidlertid ingen gebyrer.
+ Svært flott hjemmeside.
+ Tydelige med alt som gjøres og alle avgifter.
+ God inspirasjon hvis du skal handle aksjer, valutaer eller krypto.
- Det kunne ha vært billigere å kjøpe kryptovalutaer hos IQ Option.
- Er ikke tilgjengelig på norsk.
Istedet for en generell tradingplattform, tilbyr IQ Option en patentert og egenutviklet plattform. Den er skapt for å oppfylle alle kunders behov ved online trading. IQ Trader er designet på en svært brukervennlig måte, og gir en stor graf som hjelper deg med å følge med på eller handle på verdens finansmarkeder. IQ Option legger ofte til nye funksjoner i plattformen sin, for å gi kundene ekstra muligheter. Et eksempel på en slik funksjon er "top up" av en posisjon du allerede ligger i. Når du nærmer deg stop loss-grensen din og ønsker å beholde en posisjon, kan du fortsatt holde den åpen mot en liten ekstrakostnad. Denne funksjonen krever disiplin, men er svært profesjonell og gir deg nye muligheter for risikohåndtering og muligheten til å utvide handelsstrategiene dine. Prøv den fantastiske plattformen fra IQ Option i dag!
77 % av ikke-profesjonelle kunder taper penger når de handler CFD-er hos IQ Option.
IQ Option svarer via chat på kun 38 sekunder, sammenlignet med 2 minutter for 5 år siden. Hvis du velger å sende e-post i stedet er svartiden normalt 14 minutter, i motsetning til 14 timer da selskapet ble lansert. Kundestøtte hos IQ Option består av 91 spesialiser innen online trading og valutahandel. Kundestøtte hos IQ Option tar seg av kunder fra 21 land i Europa.
 
 

Kan jeg endre kontovaluta hos IQ Option?

Ja, før det første innskuddet kan du velge NOK, SEK, EUR, USD eller GBP. Men, har du først valgt en basisvaluta på kontoen, kan du ikke bytte.

Er det noe inaktivitetsgebyr hos IQ Option?

Hvis kontoen ikke brukes på 90 dager, belastes det € 10. Det belastes imidlertid aldri mer enn det som står på kontoen.
Ingen nyheter om IQ Option tilgjengelig.

Kontakt oss

Vi jobber stadig med å utvikle siden, og tar gjerne imot forslag til forbedringer fra våre besøkende.

Hvis du har tips eller spørsmål, kan du kontakte oss.

All handel med finansielle instrumenter innebærer risiko, noe som også gjelder valutahandel og CFD-handel. Sats bare kapital du er forberedt på å tape. Tidligere resultater garanterer ikke fremtidige resultater. Informasjonen på denne nettsiden gis i opplæringsformål, og skal ikke betraktes som investeringsrådgivning.

Footer Logo
Følg oss på
DMCA.com Protection Status

Opphavsrett© 2010-2023 www.valutamegler.no Alle rettigheter reserveres.