X

Mathias fra Stavanger

Registrerte seg hos valutamegleren Skilling for 21 minutter siden.

» Prøv Skilling du også
Ikke vis igjen

Følg oss på

Site Logo
Fx Pro startside
Klicka för större bilder

Selvutnevnt som verdens beste megler, men hvordan er det i virkeligheten? Her går vi gjennom valutahandel hos Fx Pro, med en helt uavhengig anmeldelse.

Fx Pro

Fx Pro logo

Totalvurdering

6.9/10

Detaljer

7
8
6
8
8
9
9
 • Minsteinnskudd

  € 500

 • Plattformer

  FxPro Edge, MT4

 • Grunnlagt

  2006

 • Licenser

  -

 • Land

  Kypros

 • Råvarer/krypto

  Ja, Ja

 • Aksjehandel

  Ja

 • Norsk

  Ja

 • Kundestøtte

  -

 • Valutainnskudd

  EUR, USD

FX Pro ble grunnlagt av en gjeng bransjeveteraner som virkelig har full kontroll. Selskapet har blitt tildelt nesten alle priser som er mulig å vinne, samt utallige utmerkelser. Dette inkluderer "Årets FX-megler", "Årets valutatjeneste", "Beste FX-plattform", "Beste verktøy for FX", "Beste service" og mye mer. Listen er lang, faktisk med mer enn 40 utmerkelser, og dette er ganske velfortjent. Stikkordene som beskriver virksomheten til FX Pro best er gjennomsiktighet og enkel informasjon. Med sin innovative handelsplattform er de virkelig blant markedets 10 beste valutameglere.

Som nykommer innen valutahandel på nettet og som ny kunde hos FX Pro, kan du ha nytte av å åpne en demokonto. Det gir deg muligheten til å bli kjent med både selskapet og handelsplattformene du kan velge blant. Du får også muligheten til å teste ulike tradingstrategier for valutahandel, uten å risikere å tape egne penger. Hvis du allerede har kontroll over bransjen og strategiene, kan du selvsagt åpne en vanlig konto, sette inn penger og begynne å handle.
For EU-borgere gjelder maksimalt 30x giring, mens visse andre regioner gis opptil 500x belåning. For mindre valutapar gjelder 20x belåning, mens sølv, gull og olje ligger på 10 ganger giring. Aksjer i USA, Storbritannia og Tyskland gir opptil 5x giring.
De har noe høyere kostnader enn andre valutameglere, og de får derfor også en litt lavere score.
+ Svært profesjonell, egenutviklet plattform
+ Konkurransedyktig spredning
+ Et flott selskap du kan stole på
- Sponsor for et dårlig fotballag :)
- Kundestøtte kunne ha vært vennligere og raskere
Her kan du handle på to helt skreddersydde plattformer; FxProEdge som er helt ny og som også passer for profesjonelle, og den alternative versjonen, FxPro cTrader, som passer både for nybegynnere innen valutahandel og alle som har litt mer erfaring. Alle som liker MetaTrader kan også handle med MT4 og den nyeste versjonen, MT5.

Dette er velprøvde handelsplattformer for forex-handel, som har vunnet prisen for "Årets handelsplattform". Her kan du dermed forvente at kvaliteten er svært høy og at navigeringen går som en lek. MT4 kan også brukes problemfritt via mobilen og nettbrettet, og det finnes dessuten egne mobilapper som kan lastes ned for å få en enda mer skreddersydd opplevelse når du handler valuta.
Kundestøtte hos FX Pro tar godt vare på kundene sine, og er åpent døgnet rundt. Du kan enkelt ta kontakt med kundestøtte via live-chat og telefon, hele døgnet og alle dager i løpet av arbeidsuken. Kundestøtte er ikke tilgjengelig på norsk, men du kan kanskje benytte sjansen til å finpusse på engelskferdighetene dine.
 
Ingen nyheter om Fx Pro tilgjengelig.

Kontakt oss

Vi jobber stadig med å utvikle siden, og tar gjerne imot forslag til forbedringer fra våre besøkende.

Hvis du har tips eller spørsmål, kan du kontakte oss.

All handel med finansielle instrumenter innebærer risiko, noe som også gjelder valutahandel og CFD-handel. Sats bare kapital du er forberedt på å tape. Tidligere resultater garanterer ikke fremtidige resultater. Informasjonen på denne nettsiden gis i opplæringsformål, og skal ikke betraktes som investeringsrådgivning.

Footer Logo
Følg oss på
DMCA.com Protection Status

Opphavsrett© 2010-2024 www.valutamegler.no Alle rettigheter reserveres.