X

Tobias fra Larvik

Registrerte seg hos valutamegleren eToro for 31 minutter siden.

» Prøv eToro du også
Ikke vis igjen

Følg oss på

Site Logo
Fortrade på mobil. Både iOS og Android.
Klicka för större bilder

Britiske For Trade er en moderne og teknisk avansert plattform for trading på nettet, med en rekke ulike finansielle produkter. Fortrade står for pålitelighet og gjennomsiktighet, og utgjør selve definisjonen på en ECN-megler – trygg og sikker handel, uavhengig av andre aktører. Hos Fortrade får du tilgang til dyptgående markedsanalyser, de seneste bransjenyhetene og interessante, nettbaserte seminarer som kan hjelpe deg med å bli en enda bedre trader. De brukervennlige og profesjonelle plattformene både i nettleseren og mobilappen gjør at det er raskt og enkelt å komme i gang. Gjennom investerings- og tradingplattformen sin, tilbyr For Trade ett ekstremt unikt og godt utvalg. Her finner du blant annet amerikanske statsoblihasjoner, råvarer fra jordbruksmarkedet, verdifulle metaller, tradisjonell valutahandel, kjøp eller shorting av aksjer, indekser og et stort utvalg av ETF-er.

Produktkategoriene er fordelt på ulike nisjeseksjoner som omfatter store valuta-, obligasjons- og aksjemarkeder. Tanken bak For Trade er enkel – alle kunder skal få muligheten til å handle på nettet via en skreddersydd tjeneste som er tilgjengelig 7 dager i uken. Handelen skal gjennomføres på en enkel, rask og sikker måte. Fortrade mener at det ikke spiller noen rolle om du er nybegynner eller proff med flere års erfaring innen investeringer; alle skal ha muligheten til å tjene på handlene sine. Selskapet tilbyr flere ulike aktiva, som inkluderer mer enn 200 valutapar, indekser, aksjer og råvare-CFD-er. Besøk For Trade og test handelsplattformen i dag!

ForTrade

ForTrade logo

Totalvurdering

9.14/10

Detaljer

9
9
8
10
9
10
9
 • Minsteinnskudd

  500 EUR

 • Plattformer

  7

 • Grunnlagt

  2013

 • Licenser

  3

 • Land

  London

 • Råvarer/krypto

  Ja, Ja

 • Aksjehandel

  Ja

 • Norsk

  Nei

 • Kundestøtte

  Ja

 • Valutainnskudd

  USD EUR GBP

For Trade satser på en enkel og lettfattelig nettside. De streber etter å informere kundene om potensielle risikoer og muligheter før de åpner en konto. Ambisjonen er at alle skal være godt kjent med handelsprinsippene. Takket være en detaljert investeringsguide og markedsanalyser (her finner du morgen-, kvelds-, teknisk-, mikro- og historisk analyse), kan alle nybegynnere eller erfarne tradere finne nyttig data. Alle analyser, samt øvrig informasjon er skrevet på en lettforståelig måte.
En stor fordel er at nyåpnede handelskontoer hos Fortrade anses som øvingskontoer, og fylles opp med 10 000 virtuelle sedler. Disse lekepengene kan brukes på hele produktsortimentet på handelsplattformen.

Hvert produkt har sine egne egenskaper. Fortrade beskriver produktets risiko, samt fordeler og ulemper i egne faner. Hvis du er interessert i valutahandel, kan du finne detaljert informasjon om akkurat hva en slik handel innebærer.

Hovedprinsippet hos For Trade er å tilby en rask, omfattende og profesjonell plattform for handel med finansinstrumenter, i kombinasjon med en god kundestøtte og lave avgifter.

For Trade har satset på å skape en lettlest og profesjonell investeringsveiledning som fordeles på handelskurser for nybegynnere til mer avanserte. Det tilbys handelsvideoer og forklaringer om de beste strategiene for dagtrading. En egen fane kalt trading fra A til Z (siden er engelskspråklig) gir generell informasjon med et sammendrag av prinsippene innen trading. En avdeling med juridisk informasjon gir dessuten kundene muligheten til å gjøre seg kjent med gjeldende lovverk og forskrifter. Her får du med andre ord rask og enkel tilgang til viktig og nyttig informasjon.
I motsetning til flere konkurrerende aktører, lokker ikke Fortrade med ekstravagant giring. Dette er en smart og ansvarlig avgjørelse, da deres viktigste målgruppe i overveiende grad er tradere med moderat erfaring. Den absolutte maksgrensen er satt til 1:200, men for vanlige tradere varierer det mellom 1:50 for råvarer og CFD-er, og ned til 1:10 for aksjer.
Det er kostnadsfritt å registrere seg hos Fortrade. Kunden binder seg ikke til handel ved åpning av konto

En inaktiv konto belastes med et administrasjonsgebyr på 10 USD (eller lignende beløp i en annen valuta).

Fortrade anbefaler et minste førsteinnskudd på €/$/£ 500 (avhengig av basisvaluta). Det er imidlertid mulig å begynne å handle med så lite som €/$/£ 100.

Uttak via bankoverføring tar normalt opptil 5 virkedager. Uttak til kreditt-/debetkort kan av og til ta inntil 15 virkedager.

Det angis dessverre ingen kostnader på nettstedet. Disse kommer opp i forbindelse med handler du bestemmer deg for å inngå. Hvis du for eksempel ønsker å handle med CFD-er, må du betale en spread, det vil si forskjellen mellom kjøps- og salgskurs. Selskapet opplyser at de alltid tilbyr konkurransedyktig spredning.
+ Hos Fortrade handler du direkte, og unngår lange behandlingstider som kan gjelde hos andre plattformer.
+ Svært unikt og interessant utvalg; fra valutahandel til handel med bomull eller gull.
+ Plattformen er tilpasset både for datamaskinen og mobilenheter, noe som gjør det hele enklere for brukerne.
+ Du kan handle amerikanske statsobligasjoner.
+ Det tilbys massevis av EFT-er å handle med.
+ Det tilbys mange uvanlige råvarer for kjøp eller shorting, som for eksempel mais, sukker eller soyabønner.
- Som kunde er det vanskelig å finne ut hvor mange brukere Fortrade har.
- Kundestøtte er kun tilgjengelig på engelsk, noe som egentlig er ganske vanlig for de fleste tradingplattformer på nettet. Vi skulle dog gjerne sett norsk kundestøtte, men det er altså ganske sjelden.
Her er det tydelig at Fortrade streber etter å ligge i toppen når det gjelder teknologi og brukervennlighet på plattformene sine. Med avansert grafikk, 1-klikkshandel, MT4-plattform samt flotte apper både for Android og iOS, setter Fortrade virkelig standarden for hvordan topp moderne trading skal være. Både nettstedet og appene er designet med stor omhu og nøyaktighet, og det er tydelig at de har lagt vekt på selv de minste detaljene. Det hele er pent, brukervennlig og profesjonelt.
Kundestøtte hos Fortrade omfatter nesten alle tilgjengelige kommunikasjonsformer i dag. Du kan ta kontakt via live-chat og e-post, eller du kan ringe direkte til kundestøtte. Telefonnummeret er dessverre britisk, noe som betyr at norske kunder må betale et gebyr for samtalen. Kundemedarbeiderne som svarer på e-post og som er tilgjengelige via live-chat snakker engelsk.
 
 

Hva er fordelene hos Fortrade sammenlignet med andre tradingplattformer?

Plattformen er lett tilgjengelig uansett hva slags enhet du bruker. En nyåpnet konto kan fungere som øvingskonto, med 10 000 virtuelle sedler som kan brukes på alle typer handel. Selskapet streber etter å tilby lavere kostnader enn andre plattformer. Markedsanalysene og opplæringskursene deres er enkle å forstå, og de er skrevet på en forståelig måte. Nettstedet er dessverre ikke oversatt til norsk, men det finnes en svensk versjon for de som foretrekker det foran engelsk.
Selskapet bak ForTrade het tidligere eller kalles iblant fremdeles Fortrade Limited.
Ingen nyheter om ForTrade tilgjengelig.

Kontakt oss

Vi jobber stadig med å utvikle siden, og tar gjerne imot forslag til forbedringer fra våre besøkende.

Hvis du har tips eller spørsmål, kan du kontakte oss.

All handel med finansielle instrumenter innebærer risiko, noe som også gjelder valutahandel og CFD-handel. Sats bare kapital du er forberedt på å tape. Tidligere resultater garanterer ikke fremtidige resultater. Informasjonen på denne nettsiden gis i opplæringsformål, og skal ikke betraktes som investeringsrådgivning.

Footer Logo
Følg oss på
DMCA.com Protection Status

Opphavsrett© 2010-2023 www.valutamegler.no Alle rettigheter reserveres.