X

Mohammad fra Tromsø

Registrerte seg hos valutamegleren Skilling for 17 minutter siden.

» Prøv Skilling du også
Ikke vis igjen

Følg oss på

Site Logo
EzInvest startside i Norge
Klicka för större bilder

EzInvest gir tradere og investorer i mer enn 45 land muligheten til å handle finansielle instrumenter på en moderne og sikker måte. Meglerplattformen har eksistert siden 2013, og har allerede fra starten av gjort suksess ved å prioritere hoy kvalitet, trygghet, åpenhet og ikke minst mange valgmuligheter for kundene. Valutamegler anser EZ Invest som en avansert, men likevel brukervennlig tradingplattform, med tette spreads og raske oppgjor. EzInvest er et svaert attraktivt alternativ for både valutahandlere, kryptohandlere og andre tradere, med sikker og rimelig trading på nettet. Valutamegler har testet og undersokt plattformen for å kunne belyse hva som er unikt med EzInvest. Her kan du lese mer om hvilke fordeler nettstedet har å by på, og hva du kan forvente som kunde hos denne internasjonale og EU-regulerte megleren. Nedenfor finner du vår aerlige og uavhengige gjennomgang av EzInvests tjenester. Er du klar til å starte med en gang? Her kan du åpne en gratis tradingkonto hos EzInvest.

EzInvest

EzInvest logo

Totalvurdering

9.4/10

Detaljer

9
9
10
9
9
10
10
 • Minsteinnskudd

  1000 EUR

 • Plattformer

  2

 • Grunnlagt

  2013

 • Licenser

  1

 • Land

  Kypros

 • Råvarer/krypto

  Ja, Ja

 • Aksjehandel

  Ja

 • Norsk

  Nej

 • Kundestøtte

  Ja

 • Valutainnskudd

  EUR GBP USD

EzInvest gir tradere og investorer i mer enn 45 land muligheten til å handle finansielle instrumenter på en moderne og sikker måte. Meglerplattformen har eksistert siden 2013, og har allerede fra starten av gjort suksess ved å prioritere hoy kvalitet, trygghet, åpenhet og ikke minst mange valgmuligheter for kundene. Valutamegler anser EZ Invest som en avansert, men likevel brukervennlig tradingplattform, med tette spreads og raske oppgjor.
EzInvest er et svaert attraktivt alternativ for både valutahandlere, kryptohandlere og andre tradere, med sikker og rimelig trading på nettet. Valutamegler har testet og undersokt plattformen for å kunne belyse hva som er unikt med EzInvest. Her kan du lese mer om hvilke fordeler nettstedet har å by på, og hva du kan forvente som kunde hos denne internasjonale og EU-regulerte megleren. Nedenfor finner du vår aerlige og uavhengige gjennomgang av EzInvests tjenester. Er
du klar til å starte med en gang? Her kan du åpne en åpne en gratis tradingkonto hos EzInvest.. Nettstedet til EzInvest er relativt enkelt og ryddig, spesielt sammenlignet med mange andre konkurrenter som gjerne har en overflod av informasjon og et rotete oppsett. Bare dette gir et positivt forsteinntrykk, og det er enkelt å få oversikt og navigere på siden. Nettstedet er dessverre ikke tilgjengelig på norsk, men det er mulig å velge svensk som språk for de som foretrekker dette foran
engelsk.

Når det gjelder trading, er EzInvest en allsidig nettmegler med et generost utvalg av flere ulike tradinginstrumenter. Her finner du både valutapar, majors og minors, samt kryptovalutaer, råvarer, indekser og aksjer. Hvis vi inkluderer alle instrumentkategorier, er totalsortimentet for oyeblikket på over 400 eiendeler. Det er ikke markedets storste, men likevel mer enn nok. Her finner du altså alt du trenger.

I folge EzInvest selv er selskapets ambisjon å tilby
skreddersydde instrumenter og produkter som ikke tilbys hos konkurrentene. EzInvests hovedmål er altså å gi kundene muligheten til å ta tradingen til et helt nytt nivå. Er du interessert i et instrumentdu ikke finner andre steder? Opprett konto hos EzInvest og ta kontakt med megleren hvis du ikke finner det du er ute. Hvis du er heldig, legger de til instrumentet du onsker.

Rundt 190 av de mer enn 400 instrumentene som tilbys er valutapar, noe som gjor EzInvest til et
utmerket alternativ for alle som har fokus på valutahandel og som onsker seg mange muligheter på dette markedet. Eiendelene handles med CFD-er til konkurransedyktige spreads og med kort gjennomforingstid.

EzInvest utforer en vanlig KYC-prosess for alle nye kunder. Som kunde blir du blant annet bedt om å oppgi navn og folkeregistrert adresse, og du må dessuten sende inn ID-dokumenter. Informasjonen verifiseres normalt innen 20 minutter til to timer, for du kan
komme i gang med valutahandel.
EzInvest er en EU-regulert megler med lisens fra CySEC. Maksimal giring tilbys dermed i henhold til EU-reglene, noe som vil si 1:30.

Det er viktig å nevne at EU-grensene for giring gjelder for ikke-profesjonelle kunder som åpner standardkonto. Profesjonelle kunder har muligheten til å soke om gullkonto og premiumkonto, som begge tilbyr giring på opptil 1:200. Du finner mer informasjon om de ulike kontotypene lenger ned på siden.
Som hos de fleste andre meglere på nettet, koster det ingenting å registrere seg hos EzInvest. Etter registrering kan du prove deg frem med en demokonto. Ved innskudd gjelder et minimumsbelop, som varierer for startkonto, gullkonto og premiumkonto. Startkonto har en grense på EUR 1000, gullkonto har en grense på EUR 25 000 og premiumkonto har en grense på EUR 100 000.

Også handelskostnadene er ulike for de forskjellige kontotypene:
Start: Spread fra 2,7 pips, ingen provisjon på valutaer, men 1 % på aksjer; 0,5 % på krypto og 10 EUR per termingruppe.

Gull: Spread fra 1,1 pips. Provisjonen er den samme som for startkonto.

Premium: Spread fra 0,3 pips. Provisjon for valutaer er på 7 EUR per transaksjon. Ellers gjelder samme vilkår som for start- og gullkonto.

Innskudd og uttak er gratis fra EzInvests side, men betalingsleverandoren kan belaste gebyrer. Det tilbys flere alternativer for gratis uttak, noe vi hos Valutamegler.no liker å se.

Innskudd kan utfores med bank- og kredittkort som Visa og Mastercard, bankoverforing, Skrill og en rekke andre alternativer.
+ Mer enn 400 instrumenter gir mange valgmuligheter.
+ Svaert stort utvalg av råvarer som CFD.
+ Svaert mange alternativer for valutahandel, med droyt 190 forexpar.
+ Brukervennlig plattform.
+ Du kan foreslå instrumenter som du onsker deg på plattformen.
+ Konkurransedyktig spread.
+ Bra opplaeringsmateriale og verktoy.
+ Flott mobilapp som er blant de beste på markedet.
- Relativt hoyt minsteinnskudd
- Finnes ikke på norsk
- Mangler NOK som basisvaluta
EzInvest benytter klassiske MT4 som handelssystem, samt innovative Sirix WebTrader. Trading kan gjores på tre ulike plattformer; PC, online i EzInvest Sirix Webtrader, samt i mobilappen.

MetaTrader4 er verdens mest brukte tradingplattform for finansiell handel på nettet. Systemet gir muligheten til å benytte autotrading og har massevis av innebygde verktoy og tidsenheter. Med denne plattformen er det mulig å lage egne strategier og verktoy og mye mer. Det kan ta noen dager å gjore seg kjent med grensesnittet, men etter en innkjoringsperiode er MT4 en brukervennlig og enkel plattform EUR til tross for mange funksjoner og avanserte verktoy.

I Sirix handler du enkelt med et utvalg av innovative verktoy. Her får du svaert god oversikt og muligheten til å skreddersy diagrammer og parametere etter eget onske.

Test demokonto hos EzInvest.
Teknisk kundestotte er tilgjengelig på engelsk via e-post, telefon og en live chat-tjeneste på nettsiden. Åpningstider er hverdager fra kl. 08:00-21:00 (GMT +1). Kundestotte får et stort pluss for raske svartider, profesjonell og personlig behandling, og god hjelp. Nettstedet har dessuten en svaert bra FAQ-side.
 
 

Tilbys demokonto hos EzInvest?

Ja, du kan åpne en gratis demokonto hos EzInvest og prove trading med fiktive eiendeler i opptil 30 dager.

Er EzInvest en sikker megler?

EzInvest er regulert av CySEC, og er dermed under tilsyn av et europeisk kontrollorgan. Valutamegler anser derfor EzInvest for å vaere en sikker megler.

Hvordan blir jeg kunde hos EzInvest?

Overst til hoyre på nettstedet www.eu.ezinvest.com finner du en knapp for å starte registreringsprosessen. Klikk på denne og folg instruksjonene.

Hvilke valutaer kan jeg bruke ved innskudd?

Innskudd kan gjores i ulike valutaer, men tilgjengelige basisvalutaer er EUR, USD og GBP. Innskudd konverteres automatisk til kontovalutaen du har valgt.
Selskapet bak EzInvest het tidligere eller kalles iblant fremdeles WGM Services Ltd.
Ingen nyheter om EzInvest tilgjengelig.

Kontakt oss

Vi jobber stadig med å utvikle siden, og tar gjerne imot forslag til forbedringer fra våre besøkende.

Hvis du har tips eller spørsmål, kan du kontakte oss.

All handel med finansielle instrumenter innebærer risiko, noe som også gjelder valutahandel og CFD-handel. Sats bare kapital du er forberedt på å tape. Tidligere resultater garanterer ikke fremtidige resultater. Informasjonen på denne nettsiden gis i opplæringsformål, og skal ikke betraktes som investeringsrådgivning.

Footer Logo
Følg oss på
DMCA.com Protection Status

Opphavsrett© 2010-2024 www.valutamegler.no Alle rettigheter reserveres.